C-MAX

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.07  16:35

« Re: Re: Re: Klimatizace

To spis fakt vypada ze tam nekdo neco rval a nalomil nejakej originalni spoj. Taky sem musel nechat svarit jeden spoj, protoze do toho nekdo neopatrne flaknul. Hlavne to nech udelat poradne a nech to natlakovat nez to vratis do auta...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.07  15:47

« Re: Re: Klimatizace

Neboj, zitra se ho chystam vyndat, tak uvidim, prijde mi divny, ze by nevydrzel neco pres tri roky ... Cena noname cca 6000,- s DPH, dostanu se nekam na 5200,- s DPH, cena u Fordu orientacne 8500,- S DPH. Chytrejsi budu az to budu mit venku, protoze to fouka zrovna nekde mezi chladicem klimatizace a chladicem vody, nelze to jednoznacne urcit a to jsem toho vcera mel rozebraneho docela dost ... :P
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.07  14:52

« Re: Klimatizace

Hmm, to ses v tom za 6.5 bez dane... 8-s Mrkni jestli to neni nalomeny u nejaky trubky treba neopatrnou manipulaci, pak by to slo svarit...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.03.07  07:54

« Klimatizace

No tak uz vim, proc mi nebeha klimatizace ... dira v chladici klimatizace, to je fak nadhera ... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.07  11:11

« Re: Letní pneumatiky

Schvaluju! ;-)
    Ty Primacy mají navíc eště jednu skvělou vlastnost, a to, že se neskutečně pomalu sjíždí. Takže v přepočtu na kilometrovej nájezd vyjdou i velice dobře cenově.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.03.07  11:09

« Letní pneumatiky

Tak máme tu čas prezúvania pneumatík. Čo používate a čo doporučujete. Osobne mám 17 palcové elektróny a tak som sa rozhodol pre MICHELIN PILOT PRIMACY 205/50R17 89W. A prečo práve Michelin ? Pre mňa je dôležité hluk, valivý odpor a pohodlie. A v tomto je Michelin jednotka.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.07  15:52

« Re: CD 6000

Pokud de o názvy písniček, záleží především na tom, aby je vysílala samotná stanice. Pokud nevysílá (a že takových je!), tak s tím nic nenaděláš. :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.07  15:16

« Win číslo

Na tejto starnke mi pekne rozkodovalo cele WIN (v nemčine)
    :!: [odkaz] :!:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.07  11:39

« CD 6000

Názvy písniček mi to psalo, ale nějak moc na to nekoukám, až teď jsem si všimnul, že už je to nepíše, tak nevím, nic jsem nenastavoval, kdyby měl někdo k tomu rádiu manuál, třeba by se to tam vyčetlo. Na CD to názvy nezobrazuje nikdy. Teď píše akorát při vysílání dopravních info: Traffic a potom to přeskočí na Doprava, jako i jiná rádia.Jinak čas a datum zobrazuje normálně, zkus projít menu, jestli se to někde nevypíná
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.03.07  09:21

« Re: Re: Re: FW soft keys

Tak to sa ti priznám. To nemám. Aspoň niečo. ;-)
    A inač aké máte skúsenosti s p.zlodejmi. V testoch Ford vychádza celkom dobre. Zlodejom Fordové zámky dáko nechutia oproti VW. A čo navigácie ? Nevytrhavajú Vám to zlodeji alebo feťáci ? Skúste sa podeliť o zážitky a postrašte ma. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.07  00:19

« Re: Re: FW

nejvybavenější ? tak to máš soft keys, já ho mám ale ne v té verzi že se mi auto samo odemkne když se přiblížím na 5m od auta, zajímalo by mě jak je to spolehlivé a zda se to dá deaktivovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  23:24

« Re: Čas

Tebe písalo názvy pesničiek ked hralo radio alebo CD? :shock:
    Jam ma tiež 6000 CD a mne píše iba názvy staníc. Zívisí to asi od toho, aké rádio počúvaš. CD text to nemá!
    :?:
    Mne pre zmenu zobrazovalo radio dátum a čas pokiaľ bolo vypnuté. Teraz mam iba čas. Kde za paína zobrazenie dátumu? Kto mi poradí?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  21:29

« nastavení času

Na navigaci přidrž prst na čase po chvilce naskočí menu k nastavení času. Nastav čas a potvrď Set Time a potom Beck pro vrácení zpět. Gratuluji ke koupi stejného vozu ve stejné výbavě. Mám najeto 35000 km. Zatím velká spokojenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  21:11

« Re: Čas

Hladaj funkciu R-TEX. Aspoň niečo podobne je v kenwoodoch.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  20:42

« Čas

Nevím jak je to u výbavy s navigací. Já mám origo rádio 600CD a tam je to jednoduché přes menu se dostaneš na čas a pak jenom ladíš. Já zase nevím jak to že mi rádio přestalo psát názvy písniček, teď se pořád zobrazuje jenom název stanice.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  19:28

« Čas

Ešte jedna otázočka. Ako sa mení čas v C-Maxe ? Práve sme prešli na letný a ja mám stále všade zimný. A v palubnom počítači som žiadnu možnosť nastavenia nenašiel. Tak isto nič nie je v navigačnom. Myslel som si, že čas sa aktulazuje cez RDS ale prd. Tak mám opäť problém. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  18:28

« Re: FW

Dík za odpoveď.
    Možno si poviete, že ak mám známych vo Forde prečo otravujem s takýmito otázkami. Ale auto je tak strašne našlapané elektronikou, že mi je už blbé sa stále na niečo pýtať známych vo Forde. A druhá vec je, že keď som si auto lustroval v systéme ford je to najvybavenejší C-Max na Slovenku. (komplet C-MaXový ponukový katalóg) Predajca "kukal" s otvorenými ústami ako puk. A od auta nemám žiadnu príručku alebo návod. Tak dík za pochopenie.
    Auto ma vyšlo na 560 000 SK. A čo sa týka najazdených km to je otázka. Ešte som to nenapichol na servisnu diagnostiku Fordu. Ale computer ukazuje 64.000 km. Uvidíme. Čo je podstatnejšie ne je havarované, nič nevrzá, interier je ako nový proste zatial pohoda.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.03.07  12:33

« FW

Tak ten nápis: Steering comfort, sport a standart znamená že jsou zde tři možnosti nastavení citlivosti posilovače řízení - comfort na město, sport minimální výkon posilovače a větší odezva kol do volantu no a standart něco mezi. Můžeš si nastavit jakou citlivost chceš. Jestli to není tajemství kolik má auto najeto a kolik jsi komplet zaplatil ?
    Jinak gratuluji k super vozítku. Mám ho zatím třetí měsíc a super, takže taky doufám, že spokojenost vydrží.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.03.07  14:15

« Palubný počitač

Tak sa tu vítam vo Vašom klube C-Maxov. Ako čerstvý a hrdý majiteľ C-Max 2,0 TDCi Ghia, 2005/4 absolutne full výbava aj so všetkými možnými doplnkami. Samozrejme som auto nekúpil nové ale na na automobilovej dražbe v od Francúzkeho "vydláka". Buď to bude absolutne bombová kúpa alebo pohroma. Uvidím. Držte mi palce či som mal "Lucky Day". Ale dosť už samochvály. Chcem sa vás opýtať čo znamená keď mám v palubnom počítači voľbu :Steering comfort, sport a standart. Čo to je ? A robí to niečo s riadením ? Dík za pomoc.
    Ps.: Pre majiteľov DVD navigácie (čo som aj ja) mám jednu pomôcku : Prezradím správu priamo s kuchyne FORDu. Moji známi sú predajcovia značky FORD. A v servisnom systéme Fordu na otázku či už je spravené DVD s navigačnými mapami ČR a SR je odpoveď : DVD bude k dispozícii v roku 2008. Dúfam, že všetci ste pochopili odpoveď a ušetril som Vám čas aj peniaze za zháňanie DVD diskov .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.07  13:15

« Bez nadpisu

Ono se to hlavne nedoporucuje kvuli tomu katu a kvuli moznosti preskoceni rozvodaku...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…