C-MAX

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.07  21:12

« Re: pneu

Ja tiez mam Continental, zial mal som zlu geometriu kolies a tak v priebehu 11 000 km som ich takmer zodrel..... po nastaveni geometrie sa zimne pneu (Pirely) drzali dobre. Teraz dorazam continetalky a odhadujem, ze najneskor po tejto sezone ich mozem vyhodit....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.06.07  11:31

« Re: Plynovy pedal

presne tak, mam ju tazku, ale spotreba neni ten problem. problem je to ze si nohu nemozem uvolnit na plyne, a potom mam svalovku na stehne :-), ale asi som jediny, takze chyba bude asi v mojej nohe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.07  21:51

« Re: Nový

Gumy ve dveřích mi nevržou, to neznám. Co mně ale vrže vydatně je spojkový pedál při sešlápnutí. Hlavně když je vedro. Zkoušel jsem po táhlu stříknout olej ve spreji, ale nepomohlo. Už jsem si zvykl, ale náhodní spolujezdci z toho mají druhé vánoce.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.07  14:54

« Jasná volba.

Přeji Všem příjemné nedělní odpoledne,již týden vlastním C -Maxíka a jsme sním velmi spokojeni,je to vůz jetý cca 85000 ale velmi udržovaný ,výbava Ghia.Mám na zde zůčastněné prozbu,ačkoliv je to výbava ghia mám autorádio s kazetákem 5000C, a chtěl jsem se zeptat zdaly se k němu dá připojit CD měnič či mp3 přehrávač, ale ten měnič byb byl asi lepší varianta, a nebo jestli nevite kde se dá výhodne obstarat autorádio s cd +mp3.Jinak jsem zatím z Maxe velmi příjemně překvapen minimální spotřeba i při dost razantní jízdě.Díky za případné rady moc se budu těšit na komentáře. Martin
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.07  09:04

« Re: Nový

Ahoj, no ja jsem snad jedinej kdo si na to nestezuje!!!Jak nad tim premyslim, tak dochazim k nazoru, jestli to nebude panove tim, ze ja(mozna puntickar),kdyz lestim auto, tak lestenkou zajedu kam se dostanu, to jest i okolo dveri,prahy atd.Urcite jste pozorovali, ze lak je po osetreni lestenkou takovej hebkej(klouzavej)a ve techto castech auta(schovanych pod dvermi)vydrzi lestenka asi dele, tudiz guma po laku pekne klouze a tim to nevrze.Nic jineho proc me to nevrze, me nenapada.Lestim 2x do roka Sonaxem a gumy prejedu take Sonax-na pryž.Zdravim noveho kolegu!!!Jinak Pirelli P7 je dobra volba, uvidis, ze budes spokojen :yes:
  • 00 Reagovat !

foto xsnakex

xsnakex 03.06.07  06:53

« Nový

Zdravím vespolek,
    jsem 14 dní majitelem jetého (72tkm) C-maxe 1.6TDCi 80KW.
    Tímto tedy hlásím nástup do diskuze ;-)
    Jakmile se udělá trochu hezky,dám pár fotek na moje.auto.cz , ať ho můžete posoudit.Taky jsem trochu čekal kvůli kolům,protože zítra bych měl mít obutý Pirelli P7 na nových hliníkáčích,tak aby to Maxovi slušelo :-)

Zatím hlavním problémem,který mne trápí,je vrzání gum ve dveřích - vím,že se to tu řešilo dost dlouho,ale nějak jsem nezachytil výsledek - přišel někdo na správný grif?

Zatím zdravím...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.07  22:43

« Re: Facelift

Kdyz jsem vlastnil Hondu Civic r.v.2002 a mel jsem nehodu tak jsem si myslel, ze mi namontuji veci po faceliftu(vypadalo to skoro stejne), ale technik mi ukazal, ze veskere uchyty jsou jinak a i spary na blatnikach meli kvuli trosku jinym svetlum jiny sklon(uhel).Mam pocit, ze u Fordu to bude podobne(skoda pro ty co je nekdo bouchne na predek), jinak by meli na pojistku omlazene auto(to jsem chtel i na te Honde a neslo to).Jinak se mi novej Max libi!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.07  20:56

« Re: Facelift

Taky čekám až se někdo ze šťastných majitelů faceliftu ozve a dá sem pár fotek a zkušeností. Interieru to určitě prospělo
  • 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 01.06.07  19:57

« Facelift

Jak se Vám líbí facelift? Původně se mi zdálo, že nic moc, ale v poslední době už uvažuju, kde zaparkuju těsně za náklaďák... >:-[]

Blatníky vypadají stejně, jen kapota světla (xenony) a nárazník...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.07  19:06

Tak takový dotaz jsem ještě neviděl, nemám s tím absolutně žádný problém, není chyba někde jinde?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.07  13:39

Máš tažkú nohu a veľa Ti to žerie .... ? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.06.07  09:26

« Plynovy pedal

Zdravim
    neviete niekto ako sa da v C-MAXe zvysit odpor plynoveho pedalu?myslim tym aby bolo nutne vynalozit vacsiu silu na jeho stlacenie? dikes ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.07  22:26

42000 není špatné. Jsem asi v půlce, sjeté moc nejsou. Co mi na nich nejvíc vadí je extremní citlivost na vyjeté koleje. Na našich okreskách musím dávat pořád pozor.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.07  08:24

to B.:Ahoj, ja jsem na ne najel cca 42000km, ale poslednich 10000km to nebylo na vode nic moc.Cekal jsem, ze vydrzi vic, ale na druhou stranu jsem nekde cetl, ze smes V je mekka aby auto drzela poradne na silnici a tim padem se rychleji opotrebovava.Kdyz jsem vybiral nove pneu, tak jsem myslel, ze je vezmu v H-cku, ale nakonec mam i ty Pirelky ve V.Jsem na ne zvedavej kolik vydrzi a zatim jsem s nimi max spokojen.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.07  20:39

« pneu

blažin: někde výše jsem psal, že mi pneu Continental Sport Contact 2 nevyhovují. Musím je ale nějak dojet. Zajímá mě, kolik jsi na nich nakroutil.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.07  17:37

« Re: Spotřeba

to Moik:Hlavne ze si rozumime ;-).Jinak myslim, ze bych mel take prumernou spotrebu o neco vyssi nez mam, kdybych jezdil doma.Tady ma clovek preci jen vetsi respekt a tolik si nedovoli, takze dalnicni limit vice mene dodrzuji a limit mezi obcemi tuplem, zdejsi jazyk moc dobre neovladam a dohadovat se nekde s policajtem by nebylo asi nic prijemneho.
  • « 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 29.05.07  15:14

Nejezdím sice takový štreky, ale mezi Prahou a Brnem jsem víc než často :-) a přesně ti rozumím, co myslíš tím okoukaná a rychle za sebou :-) moje dlouhodobá průměrná se vším všudy je 6,25.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.07  20:52

« Moje auto

Tak jsem auto přidal do "moje auto", je tam i dost fotek tak kdo máte zájem můžete kouknout a přidat svoje postřehy.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.07  18:06

Jo jinak jsem se pridal a dal auto na moje.auto.cz ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.07  18:05

to Moik:Ty spotreby sedi presne, ale ja se priznam, ze jezdim spis v te spodni polovine.Dokazu si predstavit jet na dovolenou a v poklidu mezi Prahou a Brnem dodrzovat limit a mit tak krasnou spotrebu.Ale ver mi, ze kdyby si jezdil streku dlouhou pres 800km skoro kazdy druhy mesic, tak by te to moc nebavilo a pelasil by si to co to da(a pokud je to mozne), jen aby si byl uz doma.Ta cesta je za ty roky co ji jezdim uz okoukana a chci ji mit co nejdriv za sebou,tim padem spotrebu moc neresim.Proto kdyz dorazim do jednoho z domovu, tak mam spotrebu neco tesne pod 7l(v Belgii je limit max.120km, tak tam to spadne).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…