C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 04.06.07 21:12
« Re: pneu
Ja tiez mam Continental, zial mal som zlu geometriu kolies a tak v priebehu 11 000 km som ich takmer zodrel..... po nastaveni geometrie sa zimne pneu (Pirely) drzali dobre. Teraz dorazam continetalky a odhadujem, ze najneskor po tejto sezone ich mozem vyhodit.... -
"-- skrytý --" 03.06.07 21:51
« Re: Nový
Gumy ve dveřích mi nevržou, to neznám. Co mně ale vrže vydatně je spojkový pedál při sešlápnutí. Hlavně když je vedro. Zkoušel jsem po táhlu stříknout olej ve spreji, ale nepomohlo. Už jsem si zvykl, ale náhodní spolujezdci z toho mají druhé vánoce. -
"-- skrytý --" 03.06.07 14:54
« Jasná volba.
Přeji Všem příjemné nedělní odpoledne,již týden vlastním C -Maxíka a jsme sním velmi spokojeni,je to vůz jetý cca 85000 ale velmi udržovaný ,výbava Ghia.Mám na zde zůčastněné prozbu,ačkoliv je to výbava ghia mám autorádio s kazetákem 5000C, a chtěl jsem se zeptat zdaly se k němu dá připojit CD měnič či mp3 přehrávač, ale ten měnič byb byl asi lepší varianta, a nebo jestli nevite kde se dá výhodne obstarat autorádio s cd +mp3.Jinak jsem zatím z Maxe velmi příjemně překvapen minimální spotřeba i při dost razantní jízdě.Díky za případné rady moc se budu těšit na komentáře. Martin -
"-- skrytý --" 03.06.07 09:04
« Re: Nový
Ahoj, no ja jsem snad jedinej kdo si na to nestezuje!!!Jak nad tim premyslim, tak dochazim k nazoru, jestli to nebude panove tim, ze ja(mozna puntickar),kdyz lestim auto, tak lestenkou zajedu kam se dostanu, to jest i okolo dveri,prahy atd.Urcite jste pozorovali, ze lak je po osetreni lestenkou takovej hebkej(klouzavej)a ve techto castech auta(schovanych pod dvermi)vydrzi lestenka asi dele, tudiz guma po laku pekne klouze a tim to nevrze.Nic jineho proc me to nevrze, me nenapada.Lestim 2x do roka Sonaxem a gumy prejedu take Sonax-na pryž.Zdravim noveho kolegu!!!Jinak Pirelli P7 je dobra volba, uvidis, ze budes spokojen :yes: -
xsnakex 03.06.07 06:53
« Nový
Zdravím vespolek,
jsem 14 dní majitelem jetého (72tkm) C-maxe 1.6TDCi 80KW.
Tímto tedy hlásím nástup do diskuze ;-)
Jakmile se udělá trochu hezky,dám pár fotek na moje.auto.cz , ať ho můžete posoudit.Taky jsem trochu čekal kvůli kolům,protože zítra bych měl mít obutý Pirelli P7 na nových hliníkáčích,tak aby to Maxovi slušelo :-)
Zatím hlavním problémem,který mne trápí,je vrzání gum ve dveřích - vím,že se to tu řešilo dost dlouho,ale nějak jsem nezachytil výsledek - přišel někdo na správný grif?
Zatím zdravím... -
"-- skrytý --" 01.06.07 22:43
« Re: Facelift
Kdyz jsem vlastnil Hondu Civic r.v.2002 a mel jsem nehodu tak jsem si myslel, ze mi namontuji veci po faceliftu(vypadalo to skoro stejne), ale technik mi ukazal, ze veskere uchyty jsou jinak a i spary na blatnikach meli kvuli trosku jinym svetlum jiny sklon(uhel).Mam pocit, ze u Fordu to bude podobne(skoda pro ty co je nekdo bouchne na predek), jinak by meli na pojistku omlazene auto(to jsem chtel i na te Honde a neslo to).Jinak se mi novej Max libi!!! -
"-- skrytý --" 30.05.07 08:24
« Re: pneu
to B.:Ahoj, ja jsem na ne najel cca 42000km, ale poslednich 10000km to nebylo na vode nic moc.Cekal jsem, ze vydrzi vic, ale na druhou stranu jsem nekde cetl, ze smes V je mekka aby auto drzela poradne na silnici a tim padem se rychleji opotrebovava.Kdyz jsem vybiral nove pneu, tak jsem myslel, ze je vezmu v H-cku, ale nakonec mam i ty Pirelky ve V.Jsem na ne zvedavej kolik vydrzi a zatim jsem s nimi max spokojen. -
"-- skrytý --" 29.05.07 17:37
« Re: Spotřeba
to Moik:Hlavne ze si rozumime ;-).Jinak myslim, ze bych mel take prumernou spotrebu o neco vyssi nez mam, kdybych jezdil doma.Tady ma clovek preci jen vetsi respekt a tolik si nedovoli, takze dalnicni limit vice mene dodrzuji a limit mezi obcemi tuplem, zdejsi jazyk moc dobre neovladam a dohadovat se nekde s policajtem by nebylo asi nic prijemneho. -
"-- skrytý --" 28.05.07 18:05
« Re: Spotřeba
to Moik:Ty spotreby sedi presne, ale ja se priznam, ze jezdim spis v te spodni polovine.Dokazu si predstavit jet na dovolenou a v poklidu mezi Prahou a Brnem dodrzovat limit a mit tak krasnou spotrebu.Ale ver mi, ze kdyby si jezdil streku dlouhou pres 800km skoro kazdy druhy mesic, tak by te to moc nebavilo a pelasil by si to co to da(a pokud je to mozne), jen aby si byl uz doma.Ta cesta je za ty roky co ji jezdim uz okoukana a chci ji mit co nejdriv za sebou,tim padem spotrebu moc neresim.Proto kdyz dorazim do jednoho z domovu, tak mam spotrebu neco tesne pod 7l(v Belgii je limit max.120km, tak tam to spadne).