C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 07.06.07 13:33
« Re: Klíče ??
to Dalin:Tady je videt rozdil v trzich!!Moje auto je pro belgicky trh a mlhovky ma Trend a jeste par dalsich drobnosti, ktere Trend v CR nema.Jen me prekvapuje, ze na tak narocny nemecky trh si Ford muze dovolit ta auta nevybavovat na plno, to jsem necekal. -
"-- skrytý --" 06.06.07 13:14
« Re: Plynovy pedal
Nejdřive zdravim všechny C-maxače a dekuji všem za příspěvky díky kterým jsem už týden spokojeným majitelem C-Maxe 1,6 benzin.
Nicméně ač jsem spokojen, tak mám stejný problém z těžkou nohou a po hodině cesty mě začne bolet holeň.
Další věc co mě trochu mrzí je velmi krátka pětka.
Ve 130 točí 4000.
Ze spotřebou zatim spokojenost. Podle počítače 6,8 na cestě Praha Tábor a zpět (cca 200km) . Plne auto (dva dospělí dvě děti + plny kufr) -
"-- skrytý --" 06.06.07 09:30
« Re: Plynovy pedal
Abych pravdu řekl - nevím. Vím jen, že si to dali dodělat ve firmě do oktávek, jeden známý mi vykládal, že si to nechal udělat i do golfa, ještě říkal že to má měco společného s pojistkami. Ale já tomu nerozumím, prodejce mi tempomat dal zdarma (prý se "majdli" při zadání na lince). Cenu pro octavku Ti můžu zjistit, ale nevím jestli bude podobná té pro SIMAX. -
xsnakex 05.06.07 07:19
« Re: Nový
To blažin
Díky za tip.Zatím jsem na tu gumu zkoušel glycerin a silikonový olej (taková ta flaštička s houbičkou na hrdle).Ale je fakt,že až úplně do rohu mezi karoserii a gumu jsem nezajel.
Jen tak pro zajímavost - jakou používáš tu leštěnku od Sonaxe?Myslím nějaký přesnější označení.
Díky