C-MAX
"-- skrytý --" 11.06.07 21:41
« Re: Vzduchový filtr motoru
Tak ten filtr jsem v žádné náhradě nesehnal, takže jsem kupoval originál Ford za 700kč. Jinak ten sprej na klimu je Valeo Clim Pur a mohu doporučit. Funguje výborně. Vystříkal jsem celou plechovku podle návodu, ale myslím že by vystačila na dvoje použití. Stojí 400Kč. -
"-- skrytý --" 11.06.07 20:02
« Re: Vzduchový filtr motoru
to Honya:Uz jsem ten clanek nasel, asi jsem to pred tim prehlednul ;-) .Chci se zeptat kolego, kde jsi ten novy filtr koupil?(orig.Ford nebo druhovyroba?) a jak jsem jmenuje ta dezinfekce od Valea.Ja jsem o vikendu menil zarovku v prednim svetle a taky to nebylo tak jak pisi v manualu-povolte sroubek-odcvaknete packy a vytahnete!!Prave to vytazeni nebylo tak jednoduche a mel jsem pocit, ze to svetlo z druhe strany nekdo drzi :-).Pak to slo, chce to dost jako vyvolnit, ono je to tam natazene na takovych vodicich lizinkach, ktere maji na sobe gumove navleky a moc se tomu nechtelo, takze jsem se bal zabrat, abych neco neulomil.No povedlo se a zarovka byla vymenena, ale clovek co tomu nehovi, tak musi jednoznacne do servisu,bohuzel ;-\ -
"-- skrytý --" 11.06.07 19:38
« Re: Vzduchový filtr motoru
Vzduchac je tusim kazdych 20000km a myslim, ze to vyhovuje.Hledal jsem kde Honya popisuje vymenu toho kabinoveho filtru a nenasel jsem to, kde presne na moje.auto to je???Naftu stridam OMV a Shell, kdyz jsezdim venku(coz je dost casto), tak davam Aral Ultimate Diesel, ten motor dost ztichne. -
xsnakex 11.06.07 14:39
« Re: kabinový filtr-výměna
Jojo,když jsem viděl technika u Fordu,jak to dole u pedálů "mydlí" a jak tam leží naskládanej,říkal jsem si,ještě že jsem se do toho nepouštěl.Všude na diskuzích to bylo popsaný jako pěkná rasovina.I ten technik říkal,že ten,co to navrhoval,by zasloužil v pekle vyměňovat filtry až do alelujá >:-[] -
"-- skrytý --" 10.06.07 07:49
« Přední mlhová světla.
Dobré nedělní ráno všem příznivcům a šťastným majitelům tohoto krásného vozítka. Již delší dobu sleduji tuto diskusi (přečetl jsem všechny příspěvky), protože pokud se nám podaří (se ženou) schrastit dostatečné množství finací (a nechá se přesvědčit, že C-Max je lepší volba než Golf Plus), zařadili by jsme se do Vašich řad, tedy respektive já :o).
Měl bych dotaz ohledně výbavy, a to o přední mlhová světla. Na stránkách www.ford.cz a i z příspěvků některých z Vás, se uvádí, že ve výbavě TREND se přední mlhovky nedodávají. Ovšem v ceníku je pravý opak a dokupují se pouze u výbavy Ambiente za 5000kč.
Druhý dotaz mám na audio systém. Jaké standartní audio systémy se do C-Maxu dodávají. Všude jsem viděl uváděnou značku SONY, ale z fotografii z Autosalonu Brno 2007, tuším, že je předváděné auto s Blaupunktem. Samozřejmě je mi jasné, že pokud tam budu chtít jinou značku, kterou mi tam budou ochotni nainstalovat, tak mi ji tam dají. Jde mi spíše o to, kterou značku audio systému ve Fordu preferují.
Snad jsem to napsal srozumitelně. Pokud ne, omlouvám se. Děkuji za odpovědi a za Váš čas. Přeji Vám hezký den. Vladiczech -
"-- skrytý --" 08.06.07 13:55
« Re: C-MAX x MONDEO
HELE! Ty musis vedet co chces. Já jsem např. vůbec o mondeu neuvažoval. Auto není jen o stejné výbavě a motoru... Nebo mi chceš říct že když bude kombík, hatchback a liftback za stejnou cenu tak si každý veme kombíka, protože je nejprostornější? -
Moik 07.06.07 19:48
« Re: Klíče ??
Nechával jsem si přidělávat klíče jak na Focus II tak na Maxe. Opravdu jde objednat vystřelovací pouze ke Ghii nebo tam, kde byl za příplatek z výroby. Obyč s dálkovým vyšel i s instalací na cca 2100 a ten vystřelovací na 3500Kč.
Vystřelovací je o hodně lepší, protože nemá tu strašně dlouhou "tyčku". Já jsem ji na Focusu II ohnul hned druhej den.. -
"-- skrytý --" 07.06.07 14:46
« Video
Jeste jsem zapomel, tady na teto adrese se rozjede mapa a divacka mista letosni Rallye Cesky Krumlov. To by pro vas asi nebylo tak dulezite, ale videoukazky divackych mist jsme tocili s mym Maxikem, takze to uz zajimavejsi je :-). Tak tady [odkaz]
Kliknete na divacke misto a pak spustte video >:D