C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 25.03.10 20:39
« kontrolka baterie
Zdravím.Tak mám po 14 dnech první závadu.Rozsvítila se mi kontrolka na baterii.
Po nastartování zhasne,ale do minuty se rozsvítí.
¨
Auto normálně startuje,svítí.Nic zvlástního nepozoruji.
Nevíte co to může být??
Jen mi přijde,že se zvyšováním otáček mi to nějak hvízdá od motoru.Na turbo mi to ale nepřijde když stojím na místě.
Děkuji Vám.Žolík -
Chasnik 24.03.10 20:31
« Přední brzdové kotouče
Má tady někdo zkušenosti s demontáží/výměnou brzdových kotoučů na přední nápravě? Sundal jsem kolo, ale nenašel jsem žádné šrouby, které by ho držely. Jsou někde zezadu nebo je ten kotouč nějak naražen nebo nalisován?
Na netu jsem se už dočetl, že šrouby nemusí kotouč držet moc pevně, protože ho přitlačí kolo, když je přišroubované. Ale nechce se mi věřit, že by tam byl jen tak nasazenej a držely ho jen matky, kterýma se přitahuje kolo... -
"-- skrytý --" 12.03.10 16:08
« Re: Manuál
Tenhle jsem taky našel,ale je to trochu jiné.
Nicméně se mi včera povedlo najít přesně ten co potřebuji i s tím rádiem SONY.
Přesto děkuji.
A ještě jedna věc.Jde PP počeštit nebo ne?? Je tam spousta jiných jazyků,ale na češtinu opoměli.Hlavně,že je tam Polština :-) -
štíreček1 10.03.10 20:41
« Re: C-Max záruka
Strašidel je na netu hodně, ale já ne všem věřím, alespoň dle svých zkušeností :-) Dvacítku bys měl mít při ruce při tolika km. Filtr se ozve sám, to určitě poznáš, někde jsem včera četl, že s c-maxem ujel 160tis a zatím žádnou poruchu neřešil, ani filtr. I když životnost prý je 120tis...??? Zatím buď v klidu a uvidíš a moc nečti nebo se dočteš turbo, vstřiky, setrvák ....;-) -
"-- skrytý --" 09.03.10 23:11
TA výměna je nutná nebo až bude filtr v pr.. tak se to nějak ozve??
Servis byl dělaný pravidelně ve Fordu v N po 20tis km poslední při 101 tis km
Úplně se hrozím co bych měl vše měnit.Koupil jsem to skoro za všechny prachy co jsme měli našetřený,žena na mateřský, to nevim nevim kde na to seberu ;-\
CO vše by se mělo ve 120 tis. km vyměnit?
Hlavně mě moc nestrašte. :-) -
štíreček1 09.03.10 15:34
6měsíců dává bazar ze zákona, ale znáš to tady u nás, že jo ;-\ Filtr se mění při 120tis, takže....myslím, že nový mít nebudeš. Stojí to dost peněz, takové věci sis měl pohlídat před koupí, ale v Rožnově ti ho vykuchají za pětku, pokud bys nechtěl investovat mnoho.