C-MAX
štíreček1 08.05.10 10:44
« Re: filtr pevných částic
Eolys se používá i ve fordech s motory PSA, catalický bezúdržbový filtr se bude dávat až do nových fordů. Na nedostatek močky upozorní kontrolka.
Filtr vyrabuje firma z Rožnova a upraví řj. Výkon se údajně zvedne a sníží spotřeba. Taky prý souhlasí emisní norma, ale tomu nevěřím, ty saze jdu přece ven, ne????
"-- skrytý --" 08.05.10 08:50
« filtr pevných částic
Zdravím.
Chci se zeptat,jak je to s močovinou co se má doplňovat,je to nutnost,hlídá to nějaká kontrolka a co když dojde??
Ještě jeden dotaz.Známej mi říkal,že ten filtr pevných částic se dá klidně vyndat a jezdit bez něj.Akorát to má prý menší výkon.Co je na tom pravdy??
Dík za rady. -
"-- skrytý --" 04.05.10 16:49
« Re: Zadni parkovaci senzory
Asi rok mám namontovaný tento typ [odkaz] a jsem s ním spokojený.Čidla jsem vyvrtal je do nelakovanýho plastu co je přidělaný zespodu na zadním nárazníku a protože ten plast je směrovaný trochu nahoru tak sem je dal "vzhůru nohama"Řídící jednotku mám na levé straně v kufru za tapicírunkem přilepenou tafixem.Docela pakárna bylo protáhnout kablík od displeje z palubky do ř.j. Asi za 3 hod bylo dílo hotovo a do teď funguje spolehlivě. -
"-- skrytý --" 22.04.10 13:23
« Servis po 160 000
Tak mě čeká servis po 160tis. Mám C-Max 1.8 benzín, budou to kromě těch "běžných" věcí jako je olej, čištění klima, kontrola karosérie, ... i výměna rozvodů. Jsem z Brna a doteď jsem jezdil do Carentu na Bělohorské. Celkem spokojenost, jezdil jsem tam už s předchozím Focusem. Odhad technika na můj telefonický otaz byl kolem 20 tis. Kč, pokud bude třeba měnit i destičky či něco jiného tak i 25tis. Kč :-( Záruka je fuč, proč nezkusit něco ušetřit, že? Nemáte někdo prosím zkušenosti s neznačkovým servisem na Fordy (C-Maxe) v Brně či blízkém okolí? -
"-- skrytý --" 07.04.10 08:24
« Re: Přední brzdové kotouče
ale jo prasknou, pokud je chci použít znova tak bych s kladivem zacházel opatrně. čerstvá zkušenost z min. týdne u mondea mk.II - musel jsem kotouče co byly stejně na výměnu rozbít kladivem. praskly tak, že se oddělila činná plocha od osazení co je u náboje, ani jsem moc nemlátil.... -
"-- skrytý --" 26.03.10 15:32
« Re: kontrolka baterie
Ahojte.
Tak dneska to manželka odvezla(odtáhli jí)do ford servisu.Ráno už to nenastartovala.
Prý to je jasnej alternátor.Nový cca 8000 kc.Kluk co mi dovezl to auto ho sehnal za ctyři a ve fordu ho prý namontují.
Doufám,že to byla první a na dlouhou dobu poslední oprava.
To hvízdání prý pravděpodobně bylo ložisko právě v tom alternátoru.Uvidím v pondělí až to žena přiveze,jestli to hvízdání bude nebo ne.