dotazy redakci
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Server AUTO.CZ
mrba 25.04.07 08:03
« Návrh na doplnenie údaja v "MOJE.auto.cz"
Mám návrh na doplnenie údaja "priemerná celková spokojnosť majiteľov" pre značky a modely áut. Údaj by mohol byť umiestneny za údajom o počte áut jednotlivých značiek a modelov. Myslím si, že takýto údaj o spokojnosti majiteľov s modelmi a značkami by mohol byť zaujímavý pre väčšinu návštevníkov auto.cz. -
« Dotaz redakci
Vážení, stránka je moc pěkná, ale máte úplně zastaralé informace - alespoň u značek Rover a MG!
V současnosti není v ČR importér, plníme jeho funkci prostřednictvím MG Rover Austria. Existují tři prodejci - ve Žďáře nad Sázavou, v Ostravě a v Liberci.
Žádný ze servisů dnes není autorizován!
A tak to bude až do konce letošního roku ... a doufám, že ne déle...
Jak je možné vám poskytnout aktuální informace? Včetně charakteristik nabízených modelů... prodáváme kompletní řadu - kabriolet MG TF, malé MG ZR, střední MG ZS i dospělé MG ZT a ZT-T a jěště i ty jen těsně přes milion- viz www.mg-car.cz .
Vždy v benzínu, většinou šestiválce, a v naftě.
S pozdravem
O. Beneš
benes@mg-car.cz -
"-- skrytý --" 17.03.05 02:59
« Dotaz Favorit Black line r.v.1994
Mám takový problém a potřeboval bych poradit,čím by to asi tak mohlo být.Když si nechám vyvážit kola,po pár ujetých kilometrech zase začne házet volant,jako by nebyly vůbec vyvážené.Dále se při zatáčení(většinou na nerovnostech) ozývá nějaké loupání.Jako by byla někde vůle.A poslední věc,když stojím na místě a lehce hýbu volantem jako bych chtěl jet slalom(lehce vlevo a hned vpravo),tak zase loupání nebo cvakání.V jednom servise mi bylo řečeno,že je to vnější kloub na poloose,v dalším,že je to vnitřní kloub(u převodovky) a v posledním mi chtěli hned vyměnit obě poloosy a řízení.Odpovědi prosím pište na mflorcinsky@seznam.cz -
« Audi A4 cabrio a spotřeba
Ve článku, kde jsou ukázány technické parametry vozu audi S4 cabrio je napsáno, že spotřeba vozu mimo město je 19.9 l. Připadá mi to moc, i když je S4 žihadlo. :roll: Chtěla bych se zeptat, jestli to je opravdu tak, nebo jestli se jedná o překlep. Díky -
« Přidání diskusní skupiny
Chci přidat diskusní skupinu ( chci se zeptat na zkušenosti a doporučení na nákup dětských sedaček ) a když zvolím žádost o novou diskusní skupinu, tak mi to píše, že žádost byla odeslána a nic se neděje. Co dělám špatně? Proč to nejde. Díky za odpověď. -
Lubos.1 14.01.04 09:31
« Problemy so strankou
V poslednom case mam problemy s Vasou strankou. Ak mam otvorenu nejaku diskusnu skupinu a chcem sa vratit spät do zoznamu, disk. skupin, tak stlacim na browseri Back a väcsinou dostanem nasledovne : 'Warning: Page has Expired '. Su s tym problemy take 2 tyzdne. -
« Vylepšení
Dobrý den, bylo by možné přidat tlačítko Reload také na hlavní stránku diskuse? Když se vrátím z nějaké skupiny a chci se podívat kam kdo přispěl, nejde to (respektive musím klikat na změnu řazení podle abecedy/času příspěvku, nebo se znovu přihlásit. Pomohlo by to. Díky -
« Re: dotazy redakci
Díky za podporu. Reportáž z Detroitu 2003 nebude, jelikož jsme o většině novinek informovali průběžně v sekci NEWS ([odkaz] což jsme považovali za dostatečné. Klasickou přílohu se spoustou informací však chystáme k blížícímu se autosalonu v Ženevě, který se koná začátkem března. Tom AUTO.CZ -
"-- skrytý --" 23.01.03 08:06
« dotazy redakci
na úvod chci poděkovat redakci za skvělý magazín jehož jsem návštěvníkem již pár let
mým dnešním dotazem jest: kdy bude reportáž z autosalonu Detroid 2003?
na závěr bych navrhl ještě jedno téma: motoristické magazíny "internet versus papír"