dotazy redakci
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Server AUTO.CZ
Verny_2013 16.01.17 15:32
« Dotaz na redakci - škodič Auto.cz
tak škodič s logem auto.cz alias Azzaro opět řádil. Tentokrát to odnesla má auta. Nevím jak jinak si vysvětlit když dá všem mým autům hodnocení 111 a tím recenzi úplně degraduje. Nevím co tohoto malomyslného či zlomyslného člověka k tomuto vede. Lze se tomu nějak bránit. Proč se ho redakce nedokáže zbavit a nezruší mu registraci? Takto postižených je už mraky. -
CenturionCz 08.12.09 16:34
« váha
nenašel jsem vhodnější fórum, tak to napíšu zde. Nešlo by k recenzím na moje.auto přidat kolonku "váha"? Ono mít třeba 150 koní u BMW s 1600kg a Mazdě MX-5, která má 1150Kg, (samozřejmě obě pohotovostní hmotnost) je docela rozdíl a je to informace značně napomáhající celkové představě o výkonu auta. -
lulinak 20.10.09 08:25
« fora
Ahoj, chodim sem pravidelne a rad, co mi ale hodne vadi je absence diskuzniho fora pod clanky s testem, kde uz jinde by mel ctenar mit moznost se podelit nez pod testovacimi clanky, naprosto neprehledne a zmateny forum v samostatny sekci a naopak fora pod clanky mensi "dulezitosti" sem dodneska nepochopil, za tohle palec dolu, bohuzel... -
"-- skrytý --" 12.10.09 22:01
« Nová Felicie (?)
Proč zde ještě nemáte fotky nové Škodovky,která se nejspíš bude jmenovat Felicie? Kolegové v Polsku už ji prezentují v tištěných mediích a my "doma" nic. ;-\
Vypadá jak menší Octavie a kombi taky nevypadá nejhůř...tedy až na ty zadní lampy,ale to je o vkusu. Díky -
"-- skrytý --" 26.08.09 06:07
« Politika?
Proboha proč? Obecně mi politika vadí a nechápu proč na automobilovém webu bliká reklama na ČSSD? Levice nemá ráda bohaté a kde nejsou bohatí nejsou hezká auta co zde většina obdivuje. Vždyť slušný člověk nemůže mít ferrari atd. Je mi z Vás smutno pokud je Vám jedno na co je reklama na Vašem webu.
P.S. Haničce to nevadí? -
Klaudius 18.07.09 21:27
« Re: vhodne auto pro rodinu s trema miminama
3 sedačky vedľa seba sa vojdú do máločoho, vyhovujú zväčša MPV alebo velke SUV. Isofixy nájdeš len na krajných miestach, nepoznám auto, ktoré by ich malo na všetkých troch. Stredné sedadlo býva užšie, asi preto. Navyše je tam problém aj s obyčajnou sedačkou, obvykle je širšia ako sedadlo a zámky bezp. pásov jednoducho zakryješ a nemáš ich ako zapnúť. Smutné, že sa na toto nedáva viac dôrazu a nevenuje viac pozornosti. -
"-- skrytý --" 17.07.09 21:14
« vhodne auto pro rodinu s trema miminama
Ahoj,
procetl jsem vetsinu vasich testu na mnou zamyslena auta. hodne se mi vase nazory libi a casto se shoduji. co by mi pomohlo vice se soustredit na bezpecnost, tedy zminit i crash testy a vice informaci i na cestovani deti. asi vetsina vozi v aute deti a k tomu pisete bohuzel pomerne malo. napriklad jestli maji zadni sedacky moznost isofixu 2 sedacky nebo vsechny 3 (jestli se tam vubec vejdou).
moc bych uvital vasi radu o jakem aute mam uvazovat. pozadavky: v prvni rade co nejbezpecnejsi (hlavne pro deti) velke auto, kam se mi na zadni sedadlo vejdou 3 autosedacky vedle sebe, idealne vsechny s isofixem. urcite 4x4, velke, velky kufr, automat, pekna vybava... cena tak do 2mil za nove. zvazuji discovery3, ix55, Q7, escalade, pathfinder, ale zatim moc nevim. jezdime vyhradne po silnicich, ale 4x4 kvuli zime a SUV zatim kvuli bezpecnosti a taky ze sehnat ctyrkolku v automatu a velkou snad ani jinak nejde. diky. -
"-- skrytý --" 22.04.09 08:48
« Český trh v České republice
Dobrý den, chci se zeptat ohledně dělení tříd dle automobilů. Proč do statistik prodejnosti nezahrnujete i třídu sportovních vozů? Přece tuto kategorii si také musí lidé kupovat. A mám ještě jeden dotaz. Kde bych na internetu našel seznam všech vozidel prodávaný na našem trhu seřazený podle tříd (minivozy, malé vozy, nižší střední třída atd.).
Děkuji vám za odpověď.