Alarmy -ano- ne- jaký - za kolik?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  05:59

« Re: Je to k něčemu?

ace: Jo, tak to je přesně stejnej klíček.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.01  05:59

tomcat: To je přesně důvod, proč tyhle hovadiny nesnáším.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  10:26

to ace2: Páku zamykám, vyhledávač tam mám a když provádím sérii úkonů sloužících k uvedení auta do chodu, připadám si jako totální paranoik....
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.01  10:23

to tam je zase překlepů :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  10:22

Ano taky jsem si to říkal, když se mi rozsvítila kontrolka "SECURITY" a svítila a svítila a auto nechtělo nastartovat :-( Taky jsem si říkal, jestli jsou ty sarapatičky to pravé řešení :-( Dát do auta pitbulla a vždycky ráno mu tam okýnkem hodit jen ráno jagurt aby byl pořád v náladě :-) Nebo jedovatyho hada :-) No IMHO si myslím, že nejlepší metodou ja zabezpečit auto je mit zamykaní tunelu řadicí páky (my co máme žazení pod volantem to máme horší) a nějaký systém vyhledávaní pokud je auto v pohybu. První varianta je dobrá na to aby normální zloděj s autem neodejel a ty šikovnější co tento systém umí překonat nebo si na to vemou odtahovavku tak potom to vyhledávání

To Prof: No bych řekl, že ten klíčet bude asi podobný. Já ten chip imobiliseru mam na klíči na té placaté straně, je to takovej malilinkatej obdelníček s černým rámečkem. A ten chip je na obou stranách.
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.01  10:09

« Je to k něčemu?

Já si někdy řikám, jestli všechny tyhle alarmy, imobilizéry a jiný serepetičky nejsou náhodou tak akorát na *. Zloděj si s tím umí poradit, majitele to akorát otravuje a představa, že budu někde na hodně odlehlym místě a nebudu moct odjet jenom proto, že se mi posral čip v imobilizéru, je lákavá. Narozdíl od zloděje si s tim neumim poradit...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  09:30

« Re: Alarm s imobilizérem

DP: ceny některejch značkovejch servisů jsou opravdu někde mimo. Považuju za solidní, když technik řekne, hele, jeďte tam a tam, u nás by vás to přišlo zbytečně draho. Jenomže to se moc nenosí, to se musí ty dva lidi znát. Mohlo by se taky takovýmu solidnímu technikovi stát, že to doporučí s dobrým úmyslem zákazníkovi, kterej ho následně seřve, co si o něm myslí, že není nějakej nuzák, aby si ke svý audině za 3 mil. nemohl dovolit nějakou hovadinu za 10 litrů a že když bude chtít, tak si ho koupí i s celým servisem. Obyčejně ale takhle řvou ty pseudoboháči, který mají kromě auta na leasing, kterej nestíhaj platit, holej zadek a ty opravdový boháči, který zůstali na zemi, daj naopak tomu technikovi na pivo, protože vědí, že mít prachy je věc rolativní a taky dost často značně pomíjivá :-). To víš, že jsem si pořídil svoji hračku (obyč. ČZ 75 semikomp.), funguje naprosto bleskově, spolehlivě a přesně :-). V autě ji nevozím, protože auto nezamykám :-). Přivítal bych ale něco jemnějšího, šumějšího, ideální, kdyby to zárověň fungovalo jako mobilní telefon :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  09:17

« Re: RE: Alarm+imobiliser

ace: Nevím, ale budu to muset řešit u Corvetty, kde je navíc klíček s čipem, takže to asi nebude legrace :-(
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.01  08:32

« REX

Víte někdo o systému REX? Máte to někdo namontované? Víte o někom, kdo to má? Vypadá to dost zajímavě (www.duel.cz) pořizovací náklady do 12000Kč, 200Kč měsíčně a umí to vyhledat ukradené auto (přes GSM - GPS za příplatek).
  • 00 Reagovat !

foto

30.11.01  00:00

« RE: Alarm+imobiliser

Prof: Z toho si nic nedelej, ja si privezl první den auto do Prahy a hned se zaseknul imobiliser :)
    2 dny to bylo v servisu, chudaci z toho byli trochu šoufl :-) Holt originalni alarm+imobiliser, no to je jedno ted to funguje.

Nicméně ty máš vyhodu, že más imobiliser mimo klíček, já mám imobiliser na klíčku a klíček mám jen jeden :(
    Nevíš jak se objednává náhradní klíček ? A kolik to tak stojí ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  22:03

PROF: Tátovy vykradli v Hybernské VW Passat za bíleho dne během cca. 5-ti minut co byl v bance. Kromě špičkovýho Blaupunktu přišel ještě o notebook. A víš co je nejhorší? Stačilo jenom vyloupnout zámek od kliky. BTW Oprava té kliky by v VW servisu stála 10tisíc Kč, tak jsem se naštval, koupil jsem krytku u dealera Škody za 89Kč, tu díru jsem zacpal špuntem od šampaňského se dvěma stočenými dráty, zasunul a zalepil tak, že to nejde vypáčit, celé přelepil tou krytkou (není bohužel nalakovaná, ale v tomhle počasí to stejně není vidět ;o))) no a za půl hodiny a 89Kč za krytku a 15Kč za vteřinové lepidlo (když nepočítám dráty a ten špunt) jsem ušetřil skoro deset tisíc, resp. plat 20tisíc Kč hod bych si teda nechal líbit, tolik peněz nevidělám ani za týden!!! (he he he ;o))) Od téhle zkušenosti v autě nic nevozím (ani brokovnici (vůbec, pokud nemusím, tak zbraně v autě nikdy nevozím) - jo, to je super věc, jestli máš možnost, pořiď si nějakou, nebudeš litovat ;o))) Stěhovat se budu... jen ještě nevím kdy! Budeme mít s přítelkyní vlastní byt, otázka je jen, kdy už bude náš...?!? (...to by bylo na dlouhé vyprávění... ;o(((
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  20:25

DP: Jo, právě tohle auto jsem s tím už koupil. Vybavování svých aut takovýma věcma je zbytečná ztráta času a financí. Taky neznám nikoho, komu by to stálo za ukradení. Je to něco jako kdybys ukradl silničářskej mundůr, svítivě oranžovej a pak se v něm snažil nenápadně chodit mezi lidma na ulici. A ke všemu by ti byly třeba krátký rukávy :-). Pokud by někdo to stereo, co tam je chtěl, tak bych ho poslal rovnou do blázince, protože na něm chybí asi polovina knoflíků a na jakýkoliv oživovací pokusy nereaguje :-) On Jeep je dělanej na to, že většinou stojí někde venku bez střechy, takže toho na ukradení v něm moc není. Kdo si tam něco nechá, musí počítat s tím, že o to přijde. I když ty dnešní zlodějský paka když nemají co ukradnout, tak tam alespoň něco zničej. Kdybych někoho chytl u auta, jak se o něco pokouší, skončil bych v týhle kavárně, leda bych měl v lochu přístup na net. Bylo by to sice v afektu avšak přesně podle postupu, na kterým jsme se s lidmi podobných názorů shodli. Je to podobný, jako s tou tvojí "vycházkovou výbavou". Kam se budeš stěhovat?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  19:31

PROF: Jde o ten novej JEEP pro tvojí paní? Myslím, že se krádeže bát nemusíš, hlavně se kradou německý auta z koncenru VW Group, BMW a MB. Taky záleží na tom, kdy a kde parkuješ. To auto je 4.0L I-6 HardTop? Jestli ano, tak bych se nebál krádeže, maximálně vykradení (jeslti tam je nějaké super stereo). Pokud máš vážně strach, zkus SherLog. Já ho zatím nepotřebuju, ale až se budu stěhovat, tak si ho do svého Peugeotka asi dám...!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  19:26

xtra: Kdyby to byla Oktávka, Golf, nebo nějaká Audina, tak možná, ale chtěl bych vidět, kterej blázen by tohle auto kradl :-))).
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  19:06

na tvojom mieste by som ale zasadne dal vymenit vsetky zamky + alarm za uplne nove. predsa len to vyjde lacnejsie nez kupovat nove auto nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  06:48

xtra: Mě napadá, jestli nebude lepší, abych ten zbytek klíčku vytáhnul a nechal udělat novej klíč. :-)))) Ostraha auta po 24 hod denně je sice levná, ale ne moc spolehlivá :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  22:31

;-))))

tak to si ho straz, nez si to niekto nevsimne
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  21:45

xtra: Tak na dálku funguje jen jedna věc. To, že není vidět, že to auto má vlastně trvale klíček v zámku :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  21:10

tak to mas pekne divoke ;o) jazdit so zalomenym klucikom v zapalovani. tak tebe to startuje na dialkove ovladanie? je to pekna frajerina ;o))).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  20:59

xtra: Paráda, díky za perfektní popis. Smůla je, že ten manuál nemám. Pokusím se ho dohonit abych si s tou věcí porozuměl. Pochopil jsem, proč je to v tom autě namontovaný. Ve spínačce je zalomenej klíček a tak vlastně nejde vytahnout, ovšem nastartovat a tedy i odemknout volant jde jako by tam klíček byl. Takže auto je vlastně stále jakoby s klíčkem v zapalování. Docela divný řešení: zalomím klíček do spínačky a na místo toho, abych ten zbytek vyndal a dal udělat jinej klíč, nechám do auta zabudovat tenhle pekelnej stroj. Prej to bylo nějaký firmy z Hostivic. Počkám až přijde TP a pak se s nima pokusím domluvit. Ještě jednou díky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…