Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.01.02  14:31

« Re: Objem kufru?

ja len poopravim, nie 341 ale nejakych 370. a btw: nejak klesnut spodok kufra som uz rozmyslal aj ja. pretoze to tam prida pozehnane.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  12:52

Objem kufru je 341 litrů. Hodnotu 420 litrů ten kufr má možná ve Francii, kde se do vozu nedává plnohodnotná rezerva. Údaj 420 litrů někdo omylem převzal z Francie a ostatní to pak jen opisovali. Přesto jsou prameny, které uvádějí hodnotu správnou - viz např. magazíny AMS a Automobil.
    Mimochodem, to že 420 litrů je nesmysl je vidět už na první pohled. Stačí srovnat kufr třistasedmičky s třistašestkou nebo podobnými vozy, u nichž o objemu není pochyb.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.02  14:51

To si nemyslim, protoze objem 420 je jediny oficialni udaj siroko daleko. Spis si myslim, ze se nemusly zapocitavat ty kapsy po stranach.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.02  14:12

pokial sa dobre pamatam moze byt rozdiel v udajoch sposobeny absenciou rezervy v krajinach kde predpisy dovoluju namiesto nej pouzitie sady pre opravu defektov...
  • 00 Reagovat !

foto

08.01.02  12:09

« Přezdívka

Máte někdo nějakou přezdívku pro 307? Mohli bychom najít něco univerzálního, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  20:53

Ja se na to taky ptal, ale jediny oficialni udaj je 420. Myslim, ze tam hraje roli trochu vetsi hloubka (na vysku) kufru oproti Honde. Kde se vzal udaj 371, nevi nikdo. Mam pocit, ze prvni s tim prisli v Auto Tipu.
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.02  15:17

« Objem kufru?

Zdravím příznivce 307.

Chci se vás zeptat, jak je to s objemem kufru?
    V některých materiálech(např. tech. spec. od prodejce Autospol Praha) sem viděl 420 litrů. Ale v dalším materiálech(např. srovnávací test v AutoMotorSport 1/2002) se uvádí tuším něco kolem 360 l. Když sem ten kufr viděl osobně, tak se mi rozhodně nezdál větší než u Hondy Civic 5D, která má 370 l.
    Tak jak je to!?
  • 00 Reagovat !

foto

03.01.02  11:06

« Strovnavaci test

Cetl jsem vcera srovnavaci test 307, Golfa, Civicu 5D a Stila. Peugeot tento test vyhral. Vsechna auta byla velmi vyrovnana (az na Golf, ktery bodoval hlavne kvalitou zpracovani), ale 307 byla "nejvyvazenejsi". Test je v poslednim Auto-Motor-Sportu.
  • 00 Reagovat !

foto

30.12.01  20:07

« PF 2002

Cau panove a a damy, hodne stastnych kilometru v roce 2002 Vam vsem preje Pavelpu. Ted testuju 307 v narocnych kalamitnich podminkach a auto zatim bez problemu. Taky jsem vsude vyjel i bez retezu. Musim pochvalit Dunlopy Wintersport 3M.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.01  10:27

« Re: Dotaz

Tak pri takovym zpomaleni se na smerovky nekoukam, takze zase nic nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.01  10:26

« Re: Crash test

matuS-tak to jo, podle toho se ridit lze!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.12.01  07:59

Porovnani by bylo asi takovy, ze cim je jedno auto tezsi nez druhe, tak tim vic to lehci musi pohltit energie a naraz je u nej citelnejsi(nebezpecnejsi)!
    Mracek, doprcic to ja viem, ale preto stale spominam EURONCAP lebo ma zaujima naraz do pevnej prekazky!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.12.01  18:55

U 307 je to tak, ze blinkry blikaji az do chvile, kdy je bud vypnete tlacitkem varovnych blikacu, alebo dokud nezacnete zrychlovat. Po zastaveni blikaji normalne dal. Aby se to cele spustilo, musis brzdit na suchu (jedna se o zpomaleni - myslim >-7m/s2) z rychlosti pres 50 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.01  19:00

luf- mozna je to tak, smerovky blikaji jeste chvilku potom, co jsi pustil brzdu! Ale nemel by jsi je jak vypnout, protoze spinac na varovny je normalni I/O, ale to znas, je to stejny i v Cliu(myslim) :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.01  14:04

Myslel som to tak, ze ak zabrzdis xx-0 a aktivuje sa pri tom BAS, zostanu smerovky blikat aj po zastaveni.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.01  13:44

No jo jenže, bych v rámci bezpečnosti videl možnost blikání i po zastavení. Viz třeba na dalnici, kdy je potřeba zastavit za kolonou a nechat blikat svetla aby ostatní meli čas na brždění..
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.01  13:28

Nebude to tak, ze ked BAS auto az zastavi, zostanu smerovky blikat, kym ich nevypnete a ak BAS prestnae brzdit kym sa auto este pohybuje, smerovky zhasnu same? To by bolo aj celkom logicke.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.01  16:31

Na co mikrospinac? Normalni logicky obvod, kde pri sepnuti brzdoveho asistentu a sile seslapnuti brzdoveho pedalu se aktivuji vystrazny svetla a po nejake dobe prestanou blikat!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.01  16:05

No pokusim se o logiku :)) Tlacitko je mikrospinac, nebo klasicky gombík :-) Pokud to bude mikrospinac tak je jedno v jake je poloze a tedy se da ovladat softwarove a tedy je predpoklad ze se musi manualne vypnout (v ramci bezpecnosti). Pokud je to klasicke tlacitko typu zamackni-zapni vymackni-vypni tak by se zase dalo predpokladat, ze se vypne samo po urcitem intervalu. Nicmene zadne z techto aut nemam, nevim jak funguji, ale jen me tak napadla tahle teorie... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.01  15:39

To nevim, Renault to teda asi bude mit jinak! Ja videl 307 kdyz prudce pribrzdila, svetla blikala a pak zhasla!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.12.01  12:27

ono to zostane svietit aj po zastaveni. treba to vypnut gombikom, ktorym zapinas vystrazne blinkre, tj. vsetky styri.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  09:33

« Dotaz

Takova mala otazku, kdyz se vam spusti varovny svetla pri brzdeni, poznate to? Ptam se proto, ze jsem si toho nikdy u meho auta nevsiml!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  09:31

Porovnani by bylo asi takovy, ze cim je jedno auto tezsi nez druhe, tak tim vic to lehci musi pohltit energie a naraz je u nej citelnejsi(nebezpecnejsi)!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.12.01  06:04

nejde o svihnutie, ale o jazdenie. inak sa jazdi ked sa bojis a ked sa nebojis.
    priklad - sa zistilo, ze keby mali vodici namiesto airbagu vo volante kopiju, tak by jazdili omnoho bezpecnejsie ako ked maju okolo seba 8 airbagov.

euroncap som pozeral, ale tam robia len porovnavacky v ramci triedy. ale mna by zaujimalo celkove porovnanie.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  10:13

MatuS> nemyslim, ze to hned nekam svihnu, ale treba ve Favoritu mam vylozene strach z nehody. Ve Felicii uz mensi, ale taky tam je. V Honde jsem se bal bocniho narazu. Ted vim, ze to auto udela vsechno pro to, abych dopadl dobre, kdyz se neco stane. Jistotu nemam nikdy, to vim, ale aspon me to auto neohrozuje svoji debilni konstrukci.
    Zkus www.euroncap.com
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.12.01  22:29

pavelpu> ze sa nemusis bat? to co je za blbost.

ajtak by ma zaujimalo priame porovnanie crashtestov, t.j. napriklad kolko hviezdiciek by dostala 607 a kolko 307 .
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  11:39

Mimochodem, prave jsem se dival primo na stranky Euro NCAP a ve sve tride (Small Family Cars) ma 307 absolutne nejlepsi vysledky. Dokonce o 9% lepsi, nez Civic, ktery se s tim hodne chlubi.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.01  11:28

« Crash test

Uz jste cetli vysledek crash testu? Je v dnesnim magazinu, tak se na to podivejte. Mam pocit ze dopadl skvele - ****. Bocni naraz 100%, celni 75%, celkem 85%. No, konecne mam auto, ve kterym se nemusim bat. V mem predchozim Accordu jsem mel hruzu z narazu z boku, protoze jsem mel krabicku na stelovani vysky pasu primo na spanku.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.12.01  22:53

« pravda

ja sa nehadam, mam predsa pravdu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.12.01  18:38

« Re: pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?

matusko, maj uctu k starsim a nehadaj sa. :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.12.01  02:54

*, pretoze bratranec robil na tej strane smer wien...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  19:50

Mrkal, tak jsem to zkusil a mas pravdu. Kdyz si pustim aut. klimu jen na nohy, stejne to dycha i z vydechu vpredu. Asi to tak ma byt. Me osobne to tak vyhovuje. Zrovna dneska (-12 st.C) jsem to ocenil. Vzhledem k teplote u nas mam ted na chvilku s mytim utrum. V tehle zime se to neda.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.01  11:19

ale *, ked som ti to hovoril ja, ty si iba povedal, ze oproti robi tvoj bratranec, ci kto. ja tam umyvam auto uz tri roky.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.12.01  23:04

no ved to miesto som ti ja poradil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  11:25

ja umyvam presne tak, ako matusko povedal. davam chalanom na pumpe a umyvaju rucne. aj vysaju, naimpregnuju gumy, vylestia interier, utru prach a nastriekaju tym sajrajtom, umyju okna z nutra. cele ma to vyjde tak 350sk. a robia to bozsky! pre tych z BA, spravim reklamu. Pumpa MOL pri nemocnici v petrzakle smer Rusovce, Wien. ta cesta, co ide z pristavneho mosta, okolo univerzity ekonomickej a porsche inter auto. tusim Dolnozemska.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.12.01  00:00

my mame tlakovu umyvacku, moc dobre to neumyje, ale ked to manik predtym umyje rucne, tak je to dobre. nechapem, ze nemate rucnu umyvaren.
    chod do umyvacky a povedz chalanom, nech ti to za 200kc bezdokladu umyju rucne. u nas to tak niekde robia tiez.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  21:27

jakou máš barvu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  21:25

...a kurna! Ja na to zapomnel. Promin. Vydrz do patku. Urcite napisu. Mam dilema: auto mam spinavy, ale jeste jsem nebyl v mycce a moc se mi tam kvuli laku nechce. Rucni myti u nas neni. Jezdite do mycky?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.01  13:59

« pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 07.12.01  09:27

« Re: Objednavka P 307

2 mkral> OK, mozeme sa dohodnut, napis mi na lubo@cyberspace.sk. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.12.01  06:09

hdi je fasa, ocino to ma teraz na tom picasse + chip (bohzial neviem aky) a velmi si to pochvaluje, ako to ide. a to je to auto uplne nove.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.01  14:49

lubosh1 ked chces a si z BA, kludne ta mozem povozit a mozme pokecat a ja si dobre aj zanadavam. ale mozno ty chytis iny kus :). kazdopadne ta neodradzam, je to velmi fajn zvezenie, ak by som mal vyberat znovu, vyberiem znovu 307, vo vybave, aku mam. ale asi s HDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  12:54

Taky jsem svezl s obema. Honda ma motor typicky pro Hondu - dole liny, nahore ostrejsi. Ale taky patricne hlucnejsi. 307 se mi libila hlavne opticky mnohem vic. Svoji 1,6 jsem nezajizdel nijak specialne, jenom to do prvni prohlidky po 10000km nebudu dlouhodobe honit do extremu. Myslim, ze nemusim jezdit max. rychlosti. Spotreba je vcelku OK. Mimo mesto a dalnici do 7,5, jinak kolem 8 - 8,5.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 06.12.01  09:55

2 mkral> To neviem, ale predajca mi ukazoval original katalog alebo prirucku pre 307, kde bol popis vonkajsich farieb a k nim mozne interiery. K tej medenej farbe pre XT vybavu bol mozny jedine Diamant. Okrem toho si myslim, ze slonovina je dostneprakticka, aj ked urcite krajsia ako hocico ine.
    Inak pisal si o motore 1,6, ze je to pomerne slabe. Ja som si dal testovaciu jazdu okrem P307 aj na novej Honde Civic 5D 1,6 a musim uznat, ze v Honde bol ten motor zivsi a pruznejsi. Okrem toho ma papierovo nizsiu spotrebu. Napriek tomu sa mi 307 paci viac, ci uz vybavou alebo interierom.
    Mozes mi naopisat svoje skusenosti s tou 1,6? Je potrebne to zabehavat? Aka je spotreba? Ked som to testoval, bo som pomerne spokojny, ale jazdil som mozno 5 km, takze nic moc som nevyskusal. POtreboval by som viac informacii. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.12.01  13:14

a to preco sa neda, ked som si ho normalne objednal? ked auto odchadzalo z francuzka, malo oznacenie medena farba + slonovina (ci ako sa to vola). aj na dodaku (orig. francuzkom, co ma predajca) to bolo. sedeli aj vyrobne cisla, len vo vnutri diamant. ak hovoris, ze sa objednat neda, ako potom cele tri mesiace od objednavky cez vyrobu to mohlo byt tak zaznacene?
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 05.12.01  10:32

2 Mkral> To nebolo chybou vo vyrobe, ale k medenej farbe sa iny interier ako Diamant objednat totiz neda.
    Akurat ma stve, ze sa na auto tak dlho caka.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  10:36

to Lubos: Mam tam taky Construct a je uplne super. Dokonce mi ho dali na stranu ridice, takze se nemusim nikam natahovat. Jsem s tim OK. Ta 1,6 staci. Mam ji taky a to auto dokaze byt pekne zive a pritom ti nesezere penezenku.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  10:34

« Re: to pavelpu:

Myslim, ze to je normalni. To delaji (asi) vsechna auta. Tam je takovy mechanicky difuzor, ktery to usmernuje a on je sklopen tak, ze hlavni proud jde na nohy, ale trosku jde prece jenom ze predu. Muzes si zavrit vydechy. Ja to ale skoro nevyuzivam. Jsem ted (zase) v Nemcich, tak se ti na to o vikendu mrknu a dam ti vedet.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.12.01  09:55

« to pavelpu:

mozes mi prosim ta pozriet, ked prepnes klimu z AUTO tak, ze nastavis fukanie _iba_ na nohy, fuka ti trosku aj z prednych (stredovych) vyduchov? mne ano. a neviem teraz, ci je to dalsia chyba v elektronike, alebo to tak ma byt. ked dam fukat iba na celne sklo, tak zo stredovych nefuka. ked na nohy, ide aj zo stredovych, ale menej, ako ked dam iba na stredove, resp. nohy + stredove. pozri sa mi prosim na to.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.12.01  09:53

ta medena je pekna, ja ju mam, ale hodi sa ku nej viac slonovina. skoda, ze mi miesto nej dali diamant chybou vo vyrobe ;))) ale uz nenadavam tak, ako kedysi. a este jedna vec, ta 1.6 je trochu slaba na to auto, resp. ona je fajn, ale auto by si zasluzilo viac.
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 04.12.01  09:30

« Objednavka P 307

Zdravim vsetkych. V piatok som si objednal Peugeot 307 XT Pack 1,6. Nechal som vsetko povodne, aj mechanicku klimu, doobjednal som si iba original koberce. Farbu som si vybral medenu a interier Diamant. Dam si tam este doplnit Construct, nemate nahodou s tym niekto skusenosti? Nie su s tym nejake problemy?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.12.01  22:58

« Re: jedna basnicka otazka

pavelpu> to je OK :)))
    ja neznasam vw :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  22:22

Tak to jo, sorry matuS. Ja meldneska v praci hlavu v pejru a nejak jsem nemel naladu na vtipky. Omlouvam se. K tomu Golfu jsem chtel rict, ze za ty penize to neni zas tak super. Za to mas 307 HDI s dvoulitrem ve vybave XT i s extra vybavou.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  19:52

pavelpu- od matuSe to byl joke... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  15:05

MatuS zapomel jenom na dlouhyho smajlika :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  13:00

to matuS: To jsem nejak nepochopil. O kolik je Golf vyrobenej at uz v Nemecku, nebo na Slovensku lepsi, nez cokoli jineho? Nebos to myslel sarkasticky?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.11.01  22:26

lenze golf je volkswagen, a to je nemecka firma tzn najlepsie auto na svete!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.01  14:35

ale si zase zober, o kolko je golf navrhom starsi, ako je 307 ;) nemozes to len tak porovnavat. golf bol kral ked prisiel. 307 lepsia, ked prisla (o par rokov neskor). akonahle pride nasledovnik golfu IV, bude lepsi ako 307, to je jasne.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  15:17

Me se hodiny predbihaji po 3 mesicich asi o 1 min, coz je OK. Momochodem, jsem ted v Nemecku a mam pujcenyho uplne novyho Golfa 1,9 TDI (cerveny D i I). To se s Peugeotem vubec neda srovnat. Je to maly, tvrdy, hlucny, divne se v tom sedi... Jsem fakt prekvapeny, o kolik je 307 jina a podle me lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.11.01  22:52

bud rad ze idu dopredu, ked idu dozadu je horsie. btw ja som mal hodiny v AXku a boli super presne...za rok tak 2-3min
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  13:23

Jo, jenom jsem je vlastne preridil na zimni cas... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  13:21

Mne taky ukazuji presne, nebo jsem si alespon zadneho rozdilu nevsiml... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  13:18

Mracek - ako ukazuju hodiny tebe v Scenicu? Mne hodiny nastavil este predajca aj som s nimi odvtedy nic nerobil, zatial ukazuju presne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.01  13:07

Asi nejsou svycarsky... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.01  11:25

« jedna basnicka otazka

preco si palubak neberie nastavenie casu z radia, ked je RDS? :-( ked uz vystup z displaya nan spravili? * em. okrem toho mi tie hodiny predbiehaju uz o 5 minut a to mam to auto mesiac.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.11.01  22:54

« Bez nadpisu

hlavne ma potesilo, ze sa ukazalo, ze japonci predsa len niesu taki drahi, ako sa vseobecne hovori...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.01  17:47

« Re: Repraky

Nejaky misto na zesik se da vzdy najit! A ten zesik za to stoji, to je jina hudba nez z radia! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.01  17:46

Jestli resite ozvuceni, tak prejdete do tematu Musika v aute, tam vam ALL urcite poradi, jak to poradne vylepsit. I ja uz jsem sve auto diky All vylepsil. Zvlast v 307 to bude potom hrat dobre, protoze je hodne prostorna, vlastne takovy MPV! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.01  17:39

ved ja tam mam tiez sufliky. ale ked posunies sedacku uplne dopredu a kuknes zozadu, zistis, ze tam sa zrazu normalne akoby podlaha prepadava dole a toho miesta je tam pozehnane.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.01  16:25

Ja jsem ale trubka... To me nenapadlo, ze je to na servisni knizku. Pod prednima sedackama misto nemam, protoze jsem si tam objednal ty supliky. Jestli se nepletu, tak zesilovac ma velikost asi jako radio? Vim, ze EQ je mnnohem nizsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.01  15:36

to je miesto na knizku (navod a servis) :). tam tazko, je to male. skus ale pozriet pod predne sedadla, je tam miesta a miesta. urcite ale aj vymena reprakov nieco pomoze. kazdopadne, ak budem mat cas, snad v sobotu (ak bude teplejsie) rozoberiem tie dvere (jedny predne, jedny zadne) a kuknem, co to tam vlastne je. a btw: ani ja nechcem radio menit.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.01  15:10

To ti zavidim, jestli mas aspon NEJAKOU garaz. Moje auto holt trpi venku. Ale chystam se to zmenit behem pristiho roku. Kazdopadne ti budu moc vdecnej, jestli neco v tyhle veci zkusis a das vedet. Ja zacnu tema reprakama a zkontroluju, jestli se neopiraj o plastovou vypln. Menit radio se mi nechce uz kvuli tomu prima ovladani pod volantem. I kdyz i to by asi slo propojit, co rikate? A na pridavnej zesilovac buch asi tezko hledal misto. ...I kdyz, ted si vzpominam, ze v kasliku pred spolujezdcem je v horni casti na neco drzak (takovy 2 kolejnice). Nevite na co to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.01  13:12

« Re: Cena ND

to same plati i o 206ce. cca 70% ceny z cen konkurence.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.11.01  12:05

ja sa chystam to rozobrat, len nemam VYHRIEVANU garaz a nechcem prist o ruky. inac podla mna to chrapcanie je kombinacia chrapcania reprakov so skreslovanim od zosika (radio). (teda pokial mi nechrapcia prave zadne dvere, v ktorych asi zabudli vo fabrike srobovak. lebo zbytok auta je uplne ticho, iba hentie dvere, ked sa vypeckuje (hudba).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.01  09:18

Mas castecne pravdu. Kdyz se to vybudi, tak se lepe oddeli vysky od stredobasu, takze je to poslouchatelnejsi. Jenze mi v tu chvili zacnou drncet basy. Mozna, ze je to jenom chybnym ulozenim ve dverich, ze nedrnci reprak, ale dverni vypln. Jestli se nekdo pustite do rozdelani dveri, dejte prosim vedet co zjistite.
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.01  09:14

« Re: Cena ND

Tak to docela cumim. O tom, ze ma Skodovka minimalne stejne drahe dily, jako jina auta vim uz davno, ale do Peugeotu bych taky nikdy nerekl, ze bude zrovna lacinej.
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.01  07:41

« Cena ND

Zjisteni HOSPODARSKYCH NOVIN ze 15.11. Citace:
    Z telefonického pruzkumu zpravidla ve trech znackovych servisech po cele zemi v pripade kazdeho srovnavaneho vozu dopadl nejlepe Peugeot 307. Dvanact vybranych soucastek by prislo na 90 tisic korun. O necelych deset procent draz prijde stejna sada nahradnich dilu pro Skodu Octavia, o dalsich deset procent drazsi dily ma podle testu Opel Astra a Mazda 323 F. Nejdrazsi servisni naklady by si vyzadal Chrysler PT Cruiser, nakup dvanacti vybranych soucastek by byl o vice nez padesat procent drazsi nez v pripade P 307-142 tisíc korun.
    Podotykam, ze jde vse o nizsi stredni tridu.
    Kdy na toto zareaguji konecne nase pojistovny !!??
  • « 00 Reagovat !

foto

22.11.01  06:59

u tech repraku je zvlastni, ze kdyz hrajou (normalne) potichu, je to takovy stredovy chumel zvuku, ale jakmile se vybudi "o trosku vice", rozehraji se a maji dobre basy i prijemne vysky. vyzkousej te to.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.11.01  22:03

na tipy skor skus elementa (na MC v fabia, thalia). on ma prehlad. jemu sme prave minule ozvucovali thaliu. a hra to celkom pekne. ale k peugeotu. skusal si tie dvere uz rozobrat? kolkatky (priemer) sa tam zmestia?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.01  13:49

« Repraky

To Mrkal: No, ja mam pocit, ze radio ma na vic, ale repraky jsou bida. Nechci do toho zase cpat moc penez. Me staci slusny stredobasy do dveri a asi i vejsky dopredu. Woofer do kufru neplanuju. Ale jestli vis o slusnych reprakach za rozumnou cenu, dej vedet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…