Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.02  15:10

« Re: Drnceni v palubni desce desce :-)

Prave ze Zafiry uz sroty nejsou ... aneb, Opel asi uz pochopil, ze vyrobou z nejlevnejsich dilu diru do sveta neudela, a taky se i podle toho zaridil. S tou slozitosti je to asi fakt. BMW taky ve spolehlivosti nikdy neexcelovala. Viz zebricky TUV ...
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 05.03.02  13:48

« Re: 307...

Cena je zatial rovnaka, aspon podla oficialneho cennika. Ale bol by som rad, keby som vedel aspon tyzden, kedy to bude, aby som si vedel zariadit dovolenku.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.03.02  12:59

Hm, nasi uz ve 206 jezdi... A nezdrazi ti tu 307
    mezitim? Nasim se to postestilo ;-) Ale bylo to
    jen (asi) 7000 Kc. Snad se dockas...
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 05.03.02  09:57

Dodavka bola slubena na tento marec, to by bolo este v pohode, ale najhorsie na tom je, ze dealer nema o tom aute ani zakladnu informaciu. Dufam, ze uz bolo aspon vyrobene. Corollu nechcem, na to, co ponuka, je zbytocne draha a okrem toho, uz som jednu mal.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.03.02  04:51

na kolko bola slubena dodavka? za kazdy mesiac omeskania si narokuj zlavu z ceny, myslim okolo 5% by si kludne mohol pytat. alebo sa na nich vyser a vypytaj si zalohu spat a kup corollu
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 04.03.02  17:06

« 307...

No ako, vsetko v poriadku, nie je o com pisat? Napr. ja 307 stale este nemam a stale nikto nevie, kedy pride. Cakam uz presne 3 mesiace a 4 dni od objednavky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.02  09:57

« servisne prehliadky

to je sranda, ze pri prvych 10.000 sa nemeni olej. podla intervalu co hlasi palubak az. som myslel, ze na novom motore sa bude. inac, ako su potom dalsie garancne prehliadky? tak, ako sa meni olej? ked nad tym ale rozmyslam, mne to vychadza zhruba kazdych 25.000 to sa do zaruky trafim iba s jednou. hm.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.02  11:16

« Re: Stale cakam...

Forum o 307... Tak asi myslis nejakeho pazouta.
    Otec si kupuje 206 a od objednavky (zaplaceni
    zalohy) jim rekli, ze to bude max dva mesice.
    Ted je to asi mesic a pul a rekli jim, ze
    je jiz na ceste a ze bude max za 14 dni (proclit, pripravit). Tak to do
    tech dvou mesice snad take stihnou...

Trebas to k vam na Slovac trva dele ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.02  10:52

« Bez nadpisu

netusite niekto, ako a co sa nastavuje na zamkoch na dverach? hlavne co sa tyka sily potrebnej na dovieranie, co sa tam srobuje. ci priamo to ulozenie (uchytenie) zamku vo dverach. su tam na to 4 sroby tusim. uz mi tie zamky nastavili, nasli na prednych polohu kedy to nepraska a kedy idu zatvarat krasne, ale zadne vydaju pazvuk. tie by som ozelel aj s tuhym zamkom. btw: nasiel som iba jednu jamu zatial (vlastne dve), kde to vrzne, ale mna to serie :-) lebo som taky blby, ze po tych dvoch jamach budem chodit stale a nadavat, ake mam na auto. a do servisu idem najblizsie az v piatok... tak neviem ;)
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 18.02.02  14:37

« Re: Stale cakam...

pardon, zmylil som sa, v Rakusku max. 2 mesiace od objednavky do odovzdania auta zakaznikovi.
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 18.02.02  14:03

« Stale cakam...

Zdravim vsetkych. Stale cakam, kym mi daju od dealera vediet, ze uz bolo auto aspon vyrobene. Malo byt vyrobene vo februari, ale samozrejme nevedeli kedy. To tu uz nie je asi mozne, aby som cakal na auto od objednavky viac ako 3 mesiace! To je ako za socializmu. Pytal som sa v Rakusku, tu to trva maximalne mesiac.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  11:06

Ale ne, ten Opel byl nahradni vuz z pujcovny. Mam pocit, ze by mohl klidne zadat nove auto. Ma to Audi totiz na operativni leasing a tam je full servis v cene. Mimochodem, radeji vas nebudu provokovat, kolik plati. Ma totiz ten operak v Nemecku, takze jezdi s nemeckymi cisly a je to cca za 50% ceskych tarifu.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.02.02  01:46

by ma zaujimalo, ze ked sa audi poserie treti krat, ci moze ziadat vratenie penazi, ako napr pri topankach.
    btw s tym opelom to moc nevyhral :-) su to vsetko sroty!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.02  14:42

Ja bych totiz rekl, ze nejslabsi strankou fr. aut je servis! Fr. auta jsou slozitejsi nez nemecky a podle toho to taky vypada!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  14:17

Kvalita aut klesa, cim su zlozitejsie. A plati to aj pre nemecke auta (viz. vyhlasenie predsedu AUto. zvazu jednej severskej krajiny). Viem o AUDI Allroad 2.5 TDI, ktore malo po 2 dnoch turbo v ...
    S tou 307 ste ma ale riadne sklamali. Taketo problemy a este k tomu aj blbe servisy.
    Zeby nam ostali len ti Japonci ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  13:38

To mkral: Mimochodem, s "kvalitou" aut si nevyberes. Otec prebiral pred mesicem Audi A6 2,5TDI quattro. No a od vcerejska ma pujcenyho Opela Zafiru. A6 uz 2x zkolabovala. Vypada to, ze si ridici jednotka mysli, ze uz v nadrzi neni nafta a tak to proste zhasne. Sila, co?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.02  13:19

s tymi cukrikmi je to u mna podobne... alebo obal od cd v dverach. :)
    apropo: dnes som zase nechal auto v servise. ad1) zase ta logika stieracov, nasli novy soft, tak prepalili ad2) tie zamky dveri este doladit. v druhom servise to ako kvazi otvorenu zakazku nechceli prebrat.

tak som zvedavy, co to bude dnes ;)
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:49

« Drnceni v palubni desce desce :-)

Az vam nekomu bude pripadat, ze vam to v palubni desce nejak susti, tak zkuste vyndat bonbony z te diry pod popelnikem. Ja tam mel zapomenuty otevreny balicek Halls a to delalo to susteni. Hmmmm....
  • 00 Reagovat !

foto

15.02.02  09:46

« Pedal plynu

Tak mam taky jednu vec, ktera e zacina stvat. Zacal mi brnet pedal plynu. Kdyz ho mam skoro uvolneny, tak mi brni, nebo mirne drhne, nebo tak neco. Je to docela neprijemny. Asi s tim zajdu do srvisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  14:15

« Re:

To je mi te fakt lito. Preju ti, aby ti ty problemy uz jednou prestaly. Mimochodem, byl jsem si omrknout nvou Corollu a je fakt pekna. Docela me mrzi, ze nebyla v srpnu. Bylo by o cem premyslet. Ale jinak nelituju ani nahodou. Jestli do te Corolly pujdes, dej mi urcite vedet. Zajima me to.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.02  08:47

« Bez nadpisu

takze auto mam ako tak poskladane naspat, posledne udalosti uz pisat nebudem, uz nemam nervy na to. opravit co oni ,,zabudli'' pojdem uz na vajnorsku, tak isto ako s tym zle napasovanym kobercom. potom dam vediet, ake radosti zivota mi prinesie tento servis ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  16:32

« Re: Re:

lubo, ved som ti povedal. povedali mi, ze do vyroby pojde v oktobri, predajca hned na zaciatku mi volal (to bolo tusim v stredu), ze o tyzden mam auto. vo stvrtok som pren isiel. kazdy predajca si moze pozriet status tvojho kusu rovno pred, alebo na vyrobne linke. cely postup expedicie. oni to vsetko maju v systeme. akym nakladakom auto ide, kde je, kedy pride, kedy bude preclene. ja mam doma nieco ako porodny list, presne datumy kde co kedy a ako. vytlaceny zo systemu. v ktorom kolvek stadiu sa da pozriet. predajca ma pristup.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 07.02.02  15:56

To Mkral:

OK, do vyroby islo v oktobri. A kedy presne si ho mal? Napis mi prosim na lubo@cyberspace.sk. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  15:46

ja hovorim o celom systeme, mne to cele menia, nie len tie plasty.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  15:46

mne povedali, ze pojde do vyroby v oktobri, povedali mi to s presnostou dvoch tyzdnov, na konci prveho auto bolo. a ano, su konstrukcne zmeny, konkretne ake este, neviem. nepytal som sa. viem akurat o riadiacej jednotke a celym jej systemom pod volantom.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  14:17

Ja uz mam novou packu a je tam "uzasna" zmena - na prepinaci radia / kazety / CD pribyl symbol telefonu. Jestli je necoveho uvnitr pochybuju, je to plasovy vylisek.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 07.02.02  13:53

« Re:

To Mkral:

Nevies nahodou, ci nastali vo vyrobe 307 nejake zmeny (spominal si packy) a ake su rozdiely medzi minulorocnym modelom a sucasnym? Dufam, ze odstranili aspon niektore chyby, o ktorych si pisal.

Mam este jeden problem. Auto som objednaval zaciatkom decembra do februarovej vyroby. Dodavka auta by mala byt v marci. Ale kedy presne, to nikto nevedel. Nemas s tym skusenosti? Kedy si ho objednaval ty a kedy si ho mal k dispozicii? Auto som uz predal a chodim do prace vlakom, ide ma drbnut. Keby bolo auto k dispozicii hned na zaciatku marca, tak som celkom spokojny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  12:20

je sice pekne, ze da sa najst servis, kde to bude ok, ale to pre mna nie je riesenie. rozumejte ma spravne. nekupoval som si auto na to, aby som hladal jeden schopny servis. nemusim meditovat, ci je to chyba kusu, serie, auta, fabriky, servisu. proste nie som spokojny. mne to staci uplne. samozrejme verim tomu, ze je mozne normalny servis najst. ja som auto kupoval v leviciach a pani, s ktorymi som sa tam rozpraval su podla mna garanciou normalneho servisu a starostlivosti o zakaznika, aku ty popisujes. bohuzial levice su cca 120 km od blavy. a ide o cas. ja napriklad ked som po tukancoch s lanosom chodil do autoopravovne u alexandra (poddunajske biskupice), diely mal na druhy den od mojej objednavky, spravili to za dva dalsie, auto som dostal ciste ako zvonku tak aj zvnutra, dokonca vysali kufor a ulozili v nom veci! akonahle tito na jasovskej vyriesia moje problemy, ktore su otvorene, s dalsimi uz pojdem na vajnorsku. snad horsie to nebude. ma to auto este par veci na rovasi.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  11:58

Presne to iste sa stalo s autom v servise raz aj mne a viem, ako ma to moc potesilo. Preto som to sem napisal, snad sa toho chyti viacej servisov.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 07.02.02  11:51

to mkral: měníš auto kvuli servisu nebo problémům s autem ? Pokud to nemáš daleko do čech, tak to zkus tam. Mám kamaráda z Bratislavy a ten už měl několik aut a vždy nakonec zkončil v servisu v čechách.

to luf: já jsem si v Toyotě Hukr Brno v létě nechal na Corolle (ročník 1993) vyměnit zadní tlumiče a když jsem si auto přebíral, tak jsem měl interiér vyčištěný - vysáli písek a podobný bordel a gumové koberečky mi umyli.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  11:33

Tak toto je uplne super - auto je pekne, dobre, relativne cenovo pristupne, proste dobre predajny vyrobok, ale vsetko krachuje na servisoch! Takto prichadzaju importeri o svojich zakaznikov, je to na zaplakanie. Jedinym cielom autosalonov je to auto predat, zaujem o zakaznika potom klesne na nulu. Akoby si vobec neuvedomovali, ze ak budem spokojny s autom aj ich sluzbami, kupim dalsie auto mozno zase u nich a spravim im dalsi kseft.

Keby napriklad v servise zamestnali mladeho cloveka - studenta, co by auta po oprave poumyval a povysaval, nestalo by ich to vobec vela, ale zakaznici by boli ovela spokojnejsi a velmi by si tuto sluzbu cenili (teda iba v pripade, ak si nevezu zo servisu auto v horsom stave, ako ho tam priviezli). PR sa da robit aj na malickostiach za par korun, ale to nasi ekonomovia z Marxizmu-Leninizmu nemozu vediet :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  10:06

a nie vajnorska, ale jasovska...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  10:05

resp. neuvazuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.02  10:05

importer to za mna spravil. urobil take rosambo v servise, ze mi uz volaju odtial sami a vsetci vedia, o co ide. ze tych problemov maju viac a ze o predlzeni licencie silne uvazuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  09:32

Ja s 307 nemam takove problemy a na servis si nemuzu stezovat. Packu mi vymenili hned na pockani. Nic jineho jsem zatim nepotreboval, ale verim, ze by to dopadlo dobre. Chovani servisu na Slovensku je desne. My meli podobny pripad v Plzni s Audi a VW a pak jim centrala sebrala licenci, takze ted muzou opravovat jenom Seaty na omezenou dobu. Servis "lepsich" znacek koncernu prebralo Porsche Plzen a Audisti jsou spokojeni. Nestalo by za to o tvoji zkusenosti informovat vyrobce?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  09:11

« Re:

BTW - ktory je to servis - je to Auto-Alba na Vajnorskej ?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.02.02  09:10

« Re:

A je to. Potvrdzuje sa moj nazor, ze 307 je akurat tak velice pekna zvonku, v sutazi o najkrasie auto roka 2002 je jasna 1., ale ked sa nad tym clovek zamysli racionalne, veru je ten japonec lepsi. Takze emocionalne = 307 + 3 roky nervov, racionalne = Civic.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.02  15:57

« Bez nadpisu

teraz som dotelefonoval s importerom...

dozvedel som sa, ze ti chuji tie packy este ani neobjednali! a pri tom mi oni tvrdili, ze to uz objednali ...

volal do francuzka a cislo auta, ktore mal nadiktovat a maju ho v servise, tvdili, ze nevedia o ake auto ide a ze preto mu cislo nemozu dat!

silne uvazujem o tom, ze idem tam, dam si zavolat veduceho prevazky, nastupit prijimacich technikov a ukazat prstom, ktory ma ojebal, ze to uz objednali. toto je drzost...

dodatok:

volal mi znovu a hovori, ze peugeot zmenil celu konstrukciu packovych ovladacov. takze mam pocit, ze mi z toho urobia postupne modelovy rok 2002.

tie koberce co sa vytahuju, ze rozoberu vsetky plasty vnutri a skusia, aby to sadlo lepsie. ak nesadne, cele spodne calunenie vymenit.

tak to som dopadol.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.02.02  11:49

ale tych nervov co ma to stoji. najhorsie na tom je, ze viem, ze servis moze vyzerat aj inac. aj dodavka nahradnych dielov a problemy z autom (u Peugeotu ale asi nie). idem do japonca. este musim P307 nanutit mamicke.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 06.02.02  11:10

« Re:

to hadam nie...ved ho mas par mesiacov.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.02  13:39

« Bez nadpisu

a to vsetci vykrikuju, ako je problem s japoncami a korejcami hlavne s cenami a s nahradnymi dielmi. zase sa presvedcujem o tom, ze to vobec nie je pravda. nech si kazdy hovori, ake su daewoo *, ale za tu dobu co som ho mal som menil iba olej a aj v servisoch si ma zhyckali. kto preberie p307 lizovany? kupim si toyotu corolu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.02.02  13:36

« Bez nadpisu

takze dalsie auto, co si kupim, peugeot nebude. za 10 dni nevedia zohnat nahradny diel, ktory dojebali. u posraneho daewoo som nemal takyto problem za 3.5 roka a to som mal tri buracky. diely na druhy den boli v servise.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 05.02.02  12:04

« Re: P307 vs. Civic

to matuS: jasně, chápu. Dokonce jeden z majitelů Omegy tam psal, že měl na střešním okně Omegy napsáno SAAB :-) Příště se na tyto věci ozveme. Ten Haldex jim dělal na zakázku Steyer (asi), jak přesně to mají udělané jsem zatím nikde nenašel, jediná informace o tom je tato: "ESP-controlled Haldex AWD system".
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.02.02  09:44

saab> na c5 je samozrejme tiez kolecko.
    neviem presne ako to je v saabe, nikdy som v nom nesedel. ked to niekto napisa, zobral som to ako fakt. proste vo mne vzkypela zlc, chapes? neznasam ople. ma to nastvalo, ze uz takto dojebavaju saab, uz tam trepu haldex...ked tam budu plasty z opla, tak sa asi pogrciam.
    to ze ci to ten clovek pisal je znalec saabov, alebo nie, to ja neviem, ja vas tam vsetkych nepoznam. kazdopadne ak niekto napise blbost, tak to treba vytrubit a nie byt ticho, lebo potom to vyzera, akoby ste vsetci ticho suhlasili... ale dik ze si sa ozval
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 05.02.02  07:35

to matuS: k těm údajům o 9-5ce. Zřejmě reaguješ na příspěvek 4260 ze SAAB fóra na který nikdo z "pravověrných" saaabistů nereagoval. Pro tvou informci, s Corsou má údajně společný ovladač pro vyhřívání sedaček. Pro upřesnění: jde o vroubkované kolečko, kterým se nastavuje stupeň vyhřívání. Tohle kolečko je v SAABu od 70. let kdy SAAB začal v SAABu 99 používat vyhřívané sedačky (1971) a spolupráce s GM začala v roce 1990 a společným dílem byl až SAAB 900 z roku 1993. Tedy ten společný ovladač byl v SAABu téměř 20 let před tím než začali spolupracovat. Jakým ovladačem se nastavuje vyhřívání v C5 ? Myslím že SAAB nebude jediný kdo to kolečko má.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.02.02  01:49

merat od operadla po hranu sedaka je strasna hlupost. skus tak zmerat rozmer na oktavii a tiez vyjde pekne cislo, lebo ma ultra kratke sedaky.
    skus tie vzdialenosi zmerat od pedalov po zadne operadlo, to je seriozny rozmer.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  15:00

skus odmerat aj tie sedaky, celkom by ma to zaujimalo pravdu povediac. inac osobne zastavam nazor, ze auto ma musi uputat. budem sa v nom minimalne tri roky prevadzat a preto sa v nom chcem citit dobre. takto ma zaujal p307. preto ho mam. centimetre pre mna nehraju rolu tak isto ako par desat tisic v cene. ked teba za srdce chyti civic 5d, kup ten. cele je to o tom.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  12:07

No, jak myslis. Hezky si tu Hondu uzij. Me se vic libi Peugeot.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  08:20

Tych 25 cm (32 cm Civic) je merane od zadnej steny predneho operadla po prednu hranu sedaku zadneho sedadla. OK, nemeral som samotny zadny sedak. Meral som este hlbku kufra - 307 80 cm, Civic 82 cm (v spodnej casti), pri sklopenych zadnych sedackach hlbka kufra po zadnu stenu predneho operadla v 307 165 cm, v Civic 170 cm.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.02  07:12

tie cm si meral po sedak? a zmeral si aj dlzku sedaka? lebo inac je to meranie o *.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  11:56

Diky vsetkym za Vase nazory. Mam za sebou navstevu v autosalonoch Hondy i Peugeota, pretoze nemam momentalne moc penazi, chcem ist do najnizsej verzie jedneho z tychto aut. A tu je moj nazor v prospech Hondy, lebo jej 1.4 motor je urcite lepsi ako P307, kvantita vybavy je v oboch (p307 1.4 XR Civic 1.4 L 5D) porovnatelna, a co som si myslel, ze P307 je utulnejsi - tak vo verzii XR to urcite nie je pravda, tie textilne potahy a lacna palubka nie je nic moc - isto je to ine vo vybave XT, ale ako hovorim, na to nemam. (Tu je zaujimave, ze Honda na toto serie, vsetky verzie maju rovnaky vnutrajsok, jediny typ potahov, jedina farba atd. V moje situacii mi to vsak nevadi). No a meral som si puntickarsky rozmery vzadu. Pri mojom posede je v P307 za mnou 25 cm na nohy, v Civicu 32 cm! Kufor vyjde zhruba na stejno, P307 ma vsak vysoko podbehy, Civic to ma vymyslene lepsie. Civic nema stredovy tunel, vzadu sa da sediet rozvaleny ako ta len napadne ! Zaverecna poznamka - myslite si, ze europska anketa AUTO ROKA je naozaj objektivna ?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.02.02  05:35

co sa tyka c5, ja neviem, teraz s nou nejazdim,ale coskoro budem ircovat s otcom a popytam sa ho.
    co sa tyka tych chyb, aj c5 aj 307, problem s oboma je v tom, ze su to obe uplne nove auta, a navyse mkral bral 307 ktoru robili hned po celozavodnej dovolenke, imho aj na tom nieco bude.

ale suhlasim s mkralom, ja som tiez len taky detailista, proste ma to serie, ze tolko penazi za auto a take drobne chyby...lebo o to ide, vsimnite si, su to vsetko len drobne chyby. preto ma napr serie huf, ktory pinda na francuzov, ale komu sa na francuzovi zadrel motor ako smartymu na skodofke? komu sa odjebalo turbo ako kopec ludom na pochybnych vw produktoch? a servo, a netesniace hlavy...toto vsetko su problemy, ktore sa nedaju porovnat asi so zasratym talianom alfou 166, kde bol najvacsi problem to servo.
    ja myslim ze frantici su v pohode.
    som chcel ukecavat otca, ze nech je dalsie auto saab, ale cital som saab klub a tam pisu, ze sa v 95 pouzivaju ovladace z corsy, tak na to sa mozem *.
    ved PSA je uz tusim jediny nezavisly koncern, a spolu s toyotov budu mat uplne super benzinaky, naftaky maju super uz teraz...vo frantikoch vidim buducnost, navyse aj dizajn je uplne najsamfasa hned vedla talianov (no, bohuzial o poslednom facelifte xsary a c5 sa da pochybovat)
    detaily o c5 budu o nejaky cas, teraz len mozem povedat, ze si dal ocino dorobit parkovaci senzor aj dopredu (original je len vzadu) a nezavisle kurenie, takze pocas tych mrazov na prelome roku len tak chrochtal :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.02.02  10:48

to jmm9999: neplas sa zase, ja som dost detailista a mantinelujem to + privadzam do absurdity. ale ked ich poprehanat mozem, preco nie. nehovoriac o tom, ze chyby, ktore som popisoval su v principe o *. s tym blinkrom to bolo ako pavelpu pisal, v asi 5% pripadov, kedy nezostal zapadnuty, stierace spravili, repraky su na od vyroby, ale to je cenovou kategoriou audio riesenia, nie chybou spracovania. a ostatne veci detto, uz ma nic nenapada. pruser je akurat to, ze som ,,trafil'' zleho technika, alebo sa chudak zle vyspal. pokusal sa opravit nieco, co nemusel. bohuzial mu to nevislo, co si uz neskontroloval. v civiku som sa neviezol, takze nemozem zrovnat, stale si stojim za svojim, ze zase by som kupil p307 keby som sa mal znovu rozhodovat, mozno by som isiel pozriet corolu novu. dost sa mi lubi.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  10:27

Fakt tezko rict. Ja jsem s kvalitou celkem spokojen. Ono to totiz u Hondy taky neni uplne ruzovy. Vim co rikam, mel jsem Hondu 3 roky a mam dobry znamy v servisu. Drobne problemy budou asi vsude. Honda je urcite v otackach hlucnejsi. Ale je to urcite hlavne vec pocitu. Nerozmlouval bych ti ani ani jedno auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.02  09:03

Rekl bych, ze lepsi motory to neni jisty, ty budou tak nastejno! Hlavne 307 ma daleko lepsi vybavu nez Honda a i interier se mi zda pohlednejsi, ale to uz je vec nazoru, kazdymu se muze libit neco jineho!
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.02  16:41

« P307 vs. Civic

Moc ma netesi, co tu citam, chystam sa na jar kupit P307, na 2.mieste v rebricku mam Civic.
    P307 u mna vyhrava slubovanym pohodlim a komfortom. Civic ma podla mna lepsie motory (benzinaky) a vyssiu spolahlivost (holt je to japonec). Povedal som si, ze nejaka ta obcasna porucha u P307 ma snad nerozhadze, ale co tu citam, tak to ma dojima (MatuS by mohol tusim pridat z ineho sudku skusenosti s C5 !). Zeby som este rychlo zrusil svoje plany a siel do Civic-u ? Behanie po SK servisoch je naozaj to posledne, co ma bavi !
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.01.02  14:54

« Re: servis P307

tak som sa nakoniec pretelefonoval az k importerovi. vyhrazal sa, ze to ide hned riesit. tak uvidime, co poriesi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 30.01.02  03:57

"mrkal" :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  10:05

To mrkal a LubosL: Z tech zavad, co vyjmenoval mrkal se u me projevuje, ze obcas nedrzi ten blinkr doprava, ale neni to tak hrozny. Mam dokonce pocit, ze se to zlepsuje. Na drnceni zadnich repraku se podivam na jare. Mam pocit, ze problem bude spis ve slicovani mrizky (krytu) repraku a vyplne dveri. Ted se mi trosku ozyva neco ze stredoveho panelu, ale asi to budou CD v changeru. Zkusim to odchytit. Packu na ovladani radia pod volantem budu taku menit, ale to je kvuli mechanickemu poskozeni botou (neptejte se jak ;-)) Nastesti nesotji moc, 590.-Kc. Jinak zatim spokojenost. Co se tyce pohodli, spotreby, jozdy a prostoru je to 1*.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 28.01.02  18:21

To mkral: Tak to sa teda tesim. Dufal som, ze to nebude az take zle, ale tych chyb je akosi vela, az sa mi to prestava pacit. Auto som uz predal a kedze sa na P307 caka styri mesiace, tak som bez auta az do marca. Takze mam radost, ako budem s novym autom behat po servisoch. Na auto-alba si dam asi pozor. Inak ak nemas inu moznost, skus este auto-alba na Vajnorskej, maju tam predajnu a mozno aj servis.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  11:49

nakoniec, keby aj. skor mi ide o to, ze clovek vyvali neviem sto tisic za auto staraju sa mu on fuseri. dost smutny fakt.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  10:45

Asi by s tym nemal byt problem, ja som mal v Renaulte podobnu debatu - "Ked to nedokazete opravit, dam si to opravit v zahranici a prefakturovat k vam." Nakoniec priznali, ze v zaruke je to mozne a ze oni s tym nedokazu nic urobit. Ale nestihol som to, zaruka mi skoncila a ja na to uz kaslem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  09:49

to mozno ano, ale ci to zoberu do servisu mimo krajiny povodu (kupy).
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  09:43

Mozno by stalo za uvahu to servisovat v rakusku. Pokial su to zarucne opravy, tak by to malo byt tak ci tak zadarmo...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.02  09:31

« servis P307

tak sa vam pochvalim, ako som dopadol. povodne som sa do servisu objednal kvoli automatickym stieracom, pretoze pri slabej intenzite dazda to dost blblo, ostatne veci som nechaval na garancku, nemal som totiz cas nechavat tam auto cely den dva krat. chcel som to spojit. chlapik povedal, ze sa na to pozru na pockanie. nakoniec ma praskanie pravej strany auta pri ,,ohybani'' karoserie sralo natolko, ze som im to tam nechal na den a ze nech to spravia vsetko. chyby boli: uz spominane praskanie, chrapciaci pravy zadny reprak, obcas nezapadol blinker do prava, tj. hned sa vratil, stierace. vecer som si prisiel pre auto. praskanie spravili, doladovali vraj dvere a zamky, vysledok je taky, ze musim nimi trieskat, aby isli zavriet. reprak ze objednaju, ale ze je to v p307 nestastne spravene, lebo zadne repraky nie su nicim podlozene, su rovno o plech na dverach prichytene a ze preto to vydava pazvuky. slubili, ze napisu importerovi, co s tym. blinker opravili tak, ze zapadne vzdy, ale na 80% sa nevrati ani ked dam volantom kontru. okrem toho nejdu dialkove svetla, nejde ostrekovanie predneho skla. rozvyklali packu ovladania auto radia, ze mam pocit, ze kazdu chvilu odpadne. co sa tyka stieracov, novy software nemali, ze tento resetli, dnes jemne mrholilo, bud si to iba navravam, ale zda sa, ze to funguje presne podla ocakavania. co sa tyka ovladacov na volante, po mojom tretom telefonate (uz som bol dost vytoceny, prichadzal som na to postupne) mi slubili, ze s reprakom objednaju aj tie vsetky ovladace (ze to je cely kus) a ze mi to cele vymenia za nove. tak som zvedavy. uz som to predychal od piatku, takze som uz celkom kludny, ale som maximalne nespokojny. ako som sa nedavno rozpraval s kamaratom, slovenske servisy, jednu vec opravia a tri pojebu. som znechuteny.

v servise som bol v auto alba v bratislave na jasovkej (koniec luk). nepoznate niekto lepsi servis? stracam odvahu tam auto nechat este raz. hlavne preto, ze ten cas lietat do servisu ako na hodiny klaviru naozaj nemam. *!
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.02  21:28

« P 307 a motor l,4i.....

A jazdne vlastnosti ? Lebo aj najnovsi hit P 307 ma motor l,4i - ktory je inak vydareny - ale mimichodom sa montuje aj do "autobusov" typu Peugeot Partner a Citroen Berlingo. Takze ...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  09:55

« Re: Repraky

dobre ze som kupil fabku, aspon nemam prazdne forum :)))
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.02  22:34

« Kufr 307

Proběhla zde diskuse o rozdílných hodnotách objemu kufru. Používají se 2 metody. 1 - litrové sáčky = vyšší číslo, 2- kvádry o objemu 1 dm3 = 1 litr. nižší údaj.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.02  14:03

No vidite, keby ste kupili fabiu, najlepsie aspon za 650 tis. tak by ste taketo problemy nemali, stale by bolo o com ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.02  09:40

Hmmm, ja mam stejny pocit, ale nechci, aby nam to tema zavreli.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.01.02  16:25

neni o com. vsetci ho mame, vsetci sme s nim spokojni. o com by si chcel?
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.02  09:58

« Repraky

Panove, sedm dni tady neni zadny prispevek. To uz fakt nemame co psat? Mrkale, zkousels ty repraky ve dverich? Kolik je tam mista a co je nejlepsi tam dat? Jam jsem se k tomu jeste nedostal. Hlavne kvuli mrazu, ale ten zvuk me stve. Mate s tim nekdo zkusenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  12:51

« Re: to m

To je pravda. Kor po vanocich... Uz abych se zase zacal zmensovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  09:33

« Re: to m

U me to je tim, ze jsem mel Accorda, ale zjistil jsem, ze to auto je zvenku moc veliky, spatne se s tim parkuje a dost zere. Na druhou stranu jsem zi zvykl na velikej vnitrni prostor a vybavu. Takze jsem hledal auto zevnitr veliky a pohodlny, ktere nebude zbytecne veliky. No a 307 byla logicka volba. Kolem sebe pak zjistuju, ze lidi s takovym pristupem bylo vic.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  19:10

« to m

asi jsme všichni nějací větší...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  17:08

« Re: Zadna oslava se nekona?

je fakt, ze to auto vyhralo vsechno co se dalo a to nejen v cr. fakt uspech, fakt radost, ale nekoupil bych si ho. nic proti nemu nemam, ale nesedne mi. ikdyz v segmentu nizsi stredni je nejlepsi, ale je to vysokej stehovak. 306ka byla kompaktnejsi. proc se dneska vsechna auta cpou o tridu vyse? kvuli konkurenci, ale proc je dnesni polo jako trojkoej golf a 307 jako 405 break a honda civic 5d jako akord combi?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.01.02  16:42

« Re: Zadna oslava se nekona?

Dik, ja myslim, ze vsichni, kdo ho mame si prejeme to same.
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.02  07:55

« Zadna oslava se nekona?

No tak co, mate Auto roku 2002 v CR a nic? Tak ja vam preji at vam slouzi dlouho a bez poruch.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.02  21:40

« Re: Objem kufru?

Mam Almeru,ktera ma 355L.Kufr ma taky kapsy v bocich a navic do kufru nezasahuji tolik tlumice od napravy(viceprvkova Multilink).Myslim si tedy,ze pri podobnych vnejsich rozmerech,jako je Stilo(355l?),Civic(370l) ci Almera(355l) ma 307 tak 350-370l,urcite ne 420.P.S.Moc hezky auticko:o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.02  10:24

« Re: Objem kufru?

Tak tomu nerozumim. V AMS pisou skutecne 341 litru. Jine casopisy casto uvadeji 370, Peugeot zatim neochvejne stoji za 420 (Bobesi, je to tak?). Zajimalo by me, kdo a jak to z novinaru zmeril/spocital. Urcite to nebude zas tak trivialni uloha. Ve srovnani s jinymi auty tehle kategorie (Stilo, Honda 5D) ma kufr 307 navic ty kapsy na boku, jinak mi to prijde podobne. Vzhledem k tvaru kufru se ale objem da jen tezko odhadnout.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…