Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.06.06  09:17

« Vzadu

Palivový filter je vzadu pod autom pri nádrži.
    Ale radšej sa do toho nepúšťaj. Treba odtlakovať palivový systém, odpájať hadičky vedúce od nádrže k motoru cez filter. Hrozí únik paliva a možný požiar.
    Ja by som s tým asi išiel do servisu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.06  08:57

« Palivový filter

307 1,4 75 k benzín menili ste si niekto palivový filter ? chcel som ho vymeniť a nejak neviem kde sa nachádza. Ď
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.05.06  08:41

« STREŠNÝ NOSIČ NA 307

ZÁHRADKA NA P307 HB 5D SPOLU S NOSIČOM NA LYŽE PRE 3 PÁRY LYŽÍ ZA 3000,- SKK.
    ZÁUJEMCOVIA: pierce@pobox.sk
    P.S.: Vsetky maily, ktore som dostal, a na ktore som odpovedal, boli odmietnute ako spamy... Takze uz reagujem iba na sukromne spravy...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.06  13:39

« Re: Peugeot 307 SW

www.peugeot-club.com, sekcia forum, model 307
    je to CZ-SK, je nas tam diskutujucich habadej... 8)
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.06  23:40

« Peugeot 307 SW

Chtěl jsem Vás požádat, zvažuji v současné době koupi Peugeotu 307 SW 1,6 HDI 80 KW, tak rok starého ceny se pohybují okolo 450 tis. Nemáte někdo zkušenosti s tímto vozem? Doporučíte? Auto bude jezdit minimálně jednou za deset dní Praha-Záhřeb-Praha, takže tak nějak 5000 měsíčně. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  18:03

« Re: Silentblock

silentblok je este asi neriesitelny, kazdy ma nejaku zarucenu radu, co treba urobit,ale nefunguje to :'-(
    307 ma pachovy filter? pelovy by som vymenil, ale pri 12.000 km by mal byt OK...inac ak pelovy=pachovy, tak si kup ten s aktivnym uhlim.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.06  12:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

len chcem poznamenat, ze mi v novom forde smrdela klima. ale smradelo to akoby NOVOTOU. ako plasty a tak. pri 20.000 servise mi vymenili i pachovy filter a fantazia - vzduch cistucky, bez zapachu. ako ma byt. casto pozabudnem vypnut vnutorny okruh - jazdou mestom vedla kamionov (hore brnenskou v BA) ju zapnem, pri malackach sa cudujem, preco je ten vzduch taky teply (vypnuta klima). ziaden zapach, nic.
    odporucam radsej vymenit ten filter, nez dezinfikovat klimu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.06  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

do konca mesiaca ma peugeot akciu na klimy - kontrola, doplnenie, atd - v CR - stoji to nieco viac ako 1000 Kc - spytaj sa v nejakom peugeot servise...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  20:18

« Re: Re: klima

ako okena ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  17:56

« Re: klima

a aky zapach ma ten dezinfekcny sprej?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  16:53

« Výduch

Výduchy máš v kabíne. To sú tie otvory, z ktorých fúka vzduch...
    >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  15:04

« Re: klima

Kde je vyduch?
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.06  14:34

« klima

Kup si od firmy WURTH dezinfekcny sprej na klimu a 2x do roka ho stiekni do vyduchov. Jam to pouzivam uz 4 roky a super. V servise asi to tiez tak asi robia ale je to samozrejme drahsie.
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.06  13:54

« Silentblock

a co Silentblock? vyriesil uz niekto to piskanie vyfuku?
    mne to po oprave spravidla zacne piskat po 1 tyzdni... a dost ma to stve :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  13:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

hmmm...tak chod s tym do servisu...mne smrdela ako tchor pri 30.000 km, dal som vycistit uz 2x. velakrat som klimu radsej ani nezapinal, pretoze som sa desil smradu ked ju vypnem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  11:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

:) ono problem je, ze to smrdi od nova... od zaciatku ked som to reklamoval mi v servise hovorili ze to treba nechat "vysmradit" ze to je nove auto...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  11:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

ano, plati, je to tvoj problem, aj o klimu sa treba starat. ano, je to normalne, tie bakterie sa ti tam proste rozmnozili - aj to je dosledok tvojho zaobchadzania s klimou.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  10:48

« Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

je normalne aby klima po 12000 km smrdela??
    Plati sa za vycistenie klimy ak je auto este v zaruke?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  10:27

« Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

ja som to strekol na klb pedalu a je OK, silical je silikonovy sprej. a tym indianom, co ti povedali, ze je to normalne uz nikdy auto nedones >:D klima sa normalne cisti, pretoze sa ti tam usadzuju kadejake bakterie a to je ten smrad. inac cisti to aj peugeot servis, mne napr. cistili posledne v blueboxe ZV. S klimou je vhodne jazdit tak, ze take 2-3 km pred vypnutim motora je vhodne vypnut klimu, aby sa ti ten bordel tam neusadzoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.06  09:21

« Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima

ano je to pedal, neupresnil som to.
    Kde konkretne to treba strieknut?
    Aky silical?
    Klima - servis sa vyjadril ze to cistit nebude ze to je normalne... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.06  08:43

« Re: Vrzgajuca brzda+klima

ak myslis vrzgajuci pedal, tak tam strekni silical a bude po vrzgani. klimu si nechaj vycistit a tiez to bude OK.
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.06  06:29

« Vrzgajuca brzda+klima

Zdravim,
    Vyriesil niekto tento problem? Oplati sa s tym ist do servisu?
    Mam tiez problem s klimou ked ju vypnem ide z fukarov tazky-nedychatelny vzduch(asi tak 5 min.) a aj samotna klima nema cisty vzduch... vraj je to normalne, stretol sa s tym niekto?
    307SW 1.6 benzin
    Auto rocne v zaruke.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.06  20:58

« Re: Tak a mám po záruke...

Aj ja som kedysi chodil do Trnavy do servisu a tiež som bol celkom spokojný.
    Tak Robiro, nech nalievaš len olej a benzín /naftu/ a nenalievaj kasu servisom ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  15:55

« Re: Tak a mám po záruke...

vela stastnych km po zaruke a nech sa ti to ako doteraz nesype 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  13:09

« Tak a mám po záruke...

Tak včera bolo druhé výročie kúpy auta. Mám teda po záruke. Čo hovorí p. Murphy? Že čo sa môže pokaziť sa pokazí 3 dni po záruke???
    :lol: >:D >:D >:D >:D >:D
    Ale vážne. Ja som maximálne spokojný. Dnes som s tým bol až v Trnave na pravidelnú kontrolu (po tom, čo sa hovorí o servisoch v BA, ako miznú autá po návšteve atď. som radšej išiel mimo hlavného mesta).
    Výsledky diagnostiky:
    [odkaz]
    Auto v absolútnom poriadku.
    Majú tam sklo, cez ktoré je vidieť do dielne. Tak som sedel na stoličke a pozeral, čo stvárajú s mojim Miláškom. Technik raz vyšiel von ku kávomatu a pýtal sa, či naozaj žijem priamo v BA, lebo auto je veľmi zachovalé a vyzerá ako garážované (čo teda nie je ani náhodou). Tak som mu potvrdil, že som priamo z BA a auto stojí na sídlisku. Predné brzdové doštičky mám kdesi v polke opotrebenia (auto má najazdené 27 tisíc km).
    Faktúra bola tiež slušná, oproti Honde jedna báseň:
    [odkaz]
    Takže fakt po dvoch rokoch prevádzky je, že si auto zatiaľ nevyžiadalo ani korunu na opravy. Všetky peniaze šli do spotrebky:
    - PHM
    - ostrekovač
    - olej + filter po 2 rokoch
    - peľový filter po 2 rokoch
    - brzdová kvapalina po 2 rokoch
    Počet vypálených žiaroviek = 0
    Veci riešené v záruke:
    - oprava klepajúcich zámkov (0 korún)
    - čudné chovanie spojky pri prudkom zrýchlení (zmizlo samo po cca 10
    dňoch)
    Dojem zo servisu veľmi dobrý. Na opačnom konci mesta je fabrika Peugeot, boli tam aj autá s francúzskymi ŠPZ, takže predpokladám, že ten servis je ako výkladná skriňa pre Peugeot.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  12:07

« Re: Atermicke sklo

tibors, nie je to lacna zalezitost, bez dazdoveho senzora cca 20.000 Skk s lepenim. Da sa zohnat aj lacnejsie z Polska, ja som platil posledne 6.000, ale pocitaj plus robotu a lepidlo cca 1500. Mam uz stvrte sklo, stale sa rozbije v lete, nie v zime od kamienkov, ale v lete. Nakolko je rozhorucene od slnka a zvnutra mi fuka na opacnu stranu klima staci mikrokamienok od auta oproti - tak sa mi to stalo uz 3krat - a sklo je vtahu. Ak by si to chcel riesit cez poistku vedz, ze prave na tieto skla si davaju likvidatori pozor a na atermicke ho neukecas, ak si ho tam predtym nemal, ja som sa posledne s jednym zvadil, pretoze ma presviecal, ze ho tam nemam, on ten fialovy odtien "nevidel". Po poslednej vymene mi blbec co to lepil nalomil trosku torpedo, co som si samozrejme vsimol az doma 8-s
    Podciarknute, je to dobra vec, ale v pripade 307 aj dost draha, to sklo je totiz obrovske.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  09:24

« Re: Atermicke sklo

Je to prostě pokovené sklo, které má velmi výraznou odrazivost v celé šíři spektra, tj. pod ním nedochází k takovému ohřevu. Výsledkem je např. to, že na volantu udržíš ruce - ve srovnání se stejným autem stojícím na stejném místě, ale bez atermického skla.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  09:12

« Atermicke sklo

Ako to funguje? Odraza iba ziarenie, alebo viditelne svetlo, ako folie na bocnych oknach? Aku to ma ucinnost, o kolko asi tak znizi teplotu? Oplati sa mi to vymenit?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.05.06  07:46

« Sviečky 307 1,4 55 kW

Chem sa spýtať, či ste si niekto menili sviečky, treba na to nejaký špec. kľúč, lebo keď som to včera skúšal, bol som z toho :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.06  13:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS

nastavene, nejde, satelit nenajde :-( Tomtoma nemam, nemam link :D
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.06  11:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navi

To JarinoRS: Teď se na to nemůžu přesně mrknout, jelikož jsem ho půjčil známému na cestu ro Rakouska, ale je to velmi jednoduché. U TomTomu jsem nastavil jiná NMEA zařízení, pak GPS On Navigator a rychlost 9600. Zkoušel jsem tam i Pocket KIM a tam to bylo ještě jednodušší, ale navigace ubohá. S TomTomem to fachčí super, ale až na to atermické sklo u mého táty.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.06  11:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

mozno budem trosku off topic, ale Brazdic, ako sa ti podarilo rozbehat ten n35? Ja sice nemam Tomtoma, ale mam iGO, je tam cele slovensko, genialny softik, vsetko je OK, len moj Acerik mi vzdy pise no GPS signal a je jedno, kde som. Co mas nastavene? Pretoze program mi GPS v PDA detekuje, nastavene mam protokol NMEA, COM8 GPS on navigator a 4800 baud rate. Skusal som cokolvek, stale no GPS signal :'-(
    Pierce, preco si vymazal svoje prispevky?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.05.06  15:13

« ZÁHRADKA NA 307

ZÁHRADKA NA P307 HB 5D SPOLU S NOSIČOM NA LYŽE PRE 3 PÁRY LYŽÍ ZA 3000,- SKK.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.06  18:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

yoyo: Sklo-fólie-sklo je konstrukce naprosto každého vrstveného, resp. lepeného skla, takže v tomhle rozhodně ten rozdíl nespočívá!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.06  17:57

« Re: Fíjha!

Robiro: Ale nemá to každá 307, takže se třeba raduješ zbytečně... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.06  17:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

to predne atermicke ma v sebe kovovu foliu. dokonca to je dvojvrstvove sklo, teda sklo - folia - sklo. a vidno to pod istym uhlom ako "ruzove/fialove" sklo. najma cez uz spominane polarizacne skla na slnecnych okuliaroch, a to zvonku.
    duhu hadzu tmave folie na bocnych oknach...
    mal som GSM antenu nalepenu zvnutra, ale funkciu vonkajsej nesplnala. uvazoval som nad takou, ktora sa nalepi zvnutra a zvonku, presne oproti tej vnutornej sa nalepi externa, mala antenka. pre GSM moduly to je a funguje. ci nieco take je i pre GPS.... ??? vyskusat som to nestihol, vymenil som auto po jeho umrti...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.06  17:53

« Fíjha!

Fíjha!
    To som fakt nevel, aké špičkové predné sklo mám v aute... >:D
    Mne to naopak vyhovuje, aspoň mi cez čelné sklo do mozgu nepreniká žiadne žiarenie z mobilných telefónov z áut idúcich predo mnou... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.06  15:16

« Re: Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

To "atermické" sklo je pouze přední, nikoli všechna (to by nikdo nezaplatil!). Při pohledu zepředu je krásně vidět, jak hází duhové odrazy. A nejlépe je to identifikovatelné při použití polarizačních brýlí.
    Pozor! Neplést "tónované" a "atermické". Francouzi dokonce používají výraz "odrazové/odrážející", což podle mého názoru nejlépe postihuje podstatu věci.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.06  14:44

« Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

Dík za info, toho jsem se obával. Tenhle Acer má vestavěnou GPS anténu a díky tomu nemá Bluetooth. Sice má vstup pro externí kabelovou anténu, ale ten je blbě přístupný. To se mi zas povedl dárek :x
    Nejsem si jistý jestli mám au Toyoty také atermické sklo, ale řekl bych že mi skrz přední okno praží stejně jako v tátovém P307. Jen u manželčiné Premacy pere sluníčko znatelně víc a je tam za chvilku nesnesitelně. Proč too tedy v mé Toyotě jde? Je možné že by Toyota používala na odrážení tepla jiný materiál, který neruší GPS?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.06  14:43

« Re: Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

Dík za info, toho jsem se obával. Tenhle Acer má vestavěnou GPS anténu a díky tomu nemá Bluetooth. Sice má vstup pro externí kabelovou anténu, ale ten je blbě přístupný. To se mi zas povedl dárek
    Nejsem si jistý jestli mám au Toyoty také atermické sklo, ale řekl bych že mi skrz přední okno praží stejně jako v tátovém P307. Jen u manželčiné Premacy pere sluníčko znatelně víc a je tam za chvilku nesnesitelně. Proč too tedy v mé Toyotě jde? Je možné že by Toyota používala na odrážení tepla jiný materiál, který neruší GPS?
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 14.05.06  14:31

« Re: Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

Je to sposobene presne tym ako pise Mitsi. P307 ma tzv. atermicke aj predne sklo. Vyhodou je, ze ani v najhorsich horucavach nie su volant a pristrojovka ulne vriace.
    Riesenie vidim v kupe externeho bluetooth GPS modulu, ktory umiestnis napr. vzadu. Ale neviem, ci to prave tento typ PDA podporuje, kedze ma uz GPS modul vstavany.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.06  14:25

« Re: Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

Tedy se evidentně jedná o pokovené čelní sklo (s el. vyhříváním to nijak nesouvisí) a daný problém nemá řešení. Vlastně má: vymlátit ho a osadit standardním (ta pokovená jsou za příplatek, resp. se váží k určité výbavě).
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.06  13:58

« Peugeot 307 vs. PDA GPS navigace

Zdarec lidi. Jak jsem tady již před časem psal, můj táta má P307. Nyní jsem mu dal k narozeninám navigaci ACER n35 s aplikací TomTom a ejhle, ono mu to v autě nefunguje. V mé Toyotě Avensis, v manželčiné Mazdě Premacy a kamarádově Oktávce to šlape jako hodiny. Když to dám na úroveň středového sloupku (autorádia) tak to má sice o dost horší signál, ale trochu to maká. Jakmile to dám na přední sklo, tak aby to bylo v zorném úhlu, tak to obvykle ztratí veškerý signál. Přes zadní okno to funguje, takže je to evidentně problém složení předního skla. Řešil to tu někdo? Některá auta co mají vyhřívání předních skel mívají vynechanou plošku v předním skle právě kvůli GPS anténám, ale u 307 jsem v manuálu nic takového nenašel a i když jsem to zkoušel, tak je celé okno téměř nepropustné. Navíc tohle okno vyhřívané není.
    Díky za info
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 10.05.06  11:19

« Re:

vyzera to na zvlnene kotuce, do servisu treba ist, maju s vibraciami volantu bohate skusenosti :)
  • 00 Reagovat !

foto

10.05.06  09:54

« Bez nadpisu

Ahojte, otravuje ma jedna vec - ked pri rychlosti 50 - 60 a pri rychlosti 120 - 130 zacnem brzdit, vibruje mi volant - v inych rychlostiach to nerobi - neviete co to moze byt? Ma vyznam s tym ist do servisu, alebo mi povedia ze to nie je chyba ale fíčura?
    P307 - 1,6 - 11/2004
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.05.06  09:17

« STREŠNÝ NOSIČ+NOSIŠ LYŽÍ NA 307 HB

STÁLE JE V PONUKE ZÁHRADKA NA P307 HB 5D SPOLU S NOSIČOM NA LYŽE PRE 3 PÁRY LYŽÍ ZA 3000,- SKK.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.06  21:08

« "klopkajuca"(pukajuca) strecha pri 307sw

zdravim,
    Mam taky problem:
    Zo strechy nad sedadlom za vodicom nieco klopka(puka). Deje sa to vacsinu jazdy autom len pri jazde, nie ked auto stoji, je jedno ci je rovny povrch cesty, alebo nie. Je jedno ci je zatiahnuta strecha alebo nie. Zvuk ide z toho otvoru kde sa sklada strecha. Ked ju trochu rukou pritlacim tak to prestane.
    Robilo to niekomu? Ako sa to da odstranit?
    P307SW, 1.6 benzin r.v. 2005
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  22:03

« Re: Elektróny

...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:59

« Elektróny

Po elektrónoch netúžim. Radšej som si kúpil poriadny foťák.
    A okrem toho, nechcem jedného dňa ráno nájsť auto na tehlách bez kolies...
    >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:55

« Re: Ja mám 1.6 l

...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:54

« Ozvi sa

Ozvi sa, keď budeš zase v BA.
    Sadnem do toho pohrebáka a povozíš ma. Nech ma zatlačí do sedadiel...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:52

« Ja mám 1.6 l

Ale ja mám 1,6 l, 110 koní... >:D >:D >:D
    0 - 100 za 10,6 sekundy.
    >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:48

« Re: Profesionálna deformácia

...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  21:41

« Profesionálna deformácia

Inak normálne som sa zasmial, ako ťa tvoje povolanie profesionálne zdeformovalo.
    Na základe jedného nevinného dokumentu si zo mňa spravil:
    - špekulanta
    - neplatiča daní
    - príslušníka ekonomického podsvetia
    >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
    A tá tvoja čierna kraksňa s dizajnom pohrebného voza? Nestojí vôbec za reč. Nezáživné a nevýkonné auto, ktoré nesiaha môjmu Ferari ani po členky...
    >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :D
    Tak už si konečne zistil, čím sa živím?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  18:56

« Re: Re: Re: Už tie disky mám

...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  18:53

« Re: Re: Už tie disky mám

Pierce!!!
    Naprv v SMS-ke napíšeš že o 19:30 a potom o 19:16 pošleš ďalšiu, že už tam si. Ja som prišiel o 19:32. Tak čo nadávaš ??? >:D >:D >:D
    Ja za to nemôžem, že si neodhadol, kedy tam budeš... >:D >:D >:D
    Dnes som nahodil letné na tvoje disky a všetko OK...
    Už si zistil, že tie fialové papieriky boli falošné? >:D >:D >:D
    Inak sorry, ale fakt som sa ponáhľal. Inak by sme mohli kľudne pokecať. Niekedy sa ozvi, keď budeš znova v BA.
    A áno, naozaj si spravil dobrý skutok, že si mi tie disky doviezol až domov... :-! :-! 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  15:43

« ZÁHRADKA NA 307 5DHB+NOSIČ NA LYŽE

STÁLE JE V PONUKE ZÁHRADKA NA P307 HB 5D SPOLU S NOSIČOM NA LYŽE PRE 3 PÁRY LYŽÍ ZA 3000,- SKK.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.04.06  15:39

« Re: Už tie disky mám

zabudol si napísať, že som si zabudol vizitku a čakal som na teba 15 min >:D :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.04.06  21:28

« Už tie disky mám

Tak už nemusíte posielať emaily Piercemu 007... >:D
    Už tie disky mám a on je zase bohatší a spokojný, že mu po jeho veľmi poruchovej 307-čke nešťastného ročníka 2002 ostala len sieťka, ktorú si pri predaji nechal a používa v kufri nového autíčka inej, superspoľahlivej značky... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.06  07:43

« Áno, chcem ich

Áno, chcem tie disky. Právom prvého... >:D
    Poslal som ti email s telefónnym číslom.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.06  22:38

« PLECHOVÉ DISKY NA 307

PREDÁM VEĽMI LACNO PLECHOVÉ DISKY NA P 307 - 15''. ZACHOVALÉ, 2 SEZÓNY, 3000,- SKK.
    TIEŽ STREŠNÝ NOSIČ ORIGINÁL PEUGEOT NA 5D HB ČIERNA FARBA + NOSIČ NA LYŽE - 3000,- SKK.
    MAIL - pierce@pobox.sk
    ZN. ZMENA ZNAČKY :-)
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.06  08:22

« Bez nadpisu

To: Jarino RS
    Ani mne na SW nič nepíska pri rozjazde. Možno trocha brzdové doštičky. Mám 1,6 HDi. V nedeľu by som mal byť v RS, ak chceš, tak to môžme pozrieť.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.06  07:42

« Je to len v doštičkách

Áno, riešilo sa to tu.
    Je to len a len v brzdných doštičkách. Niektoré proste pískajú a nespravíš s tým nič.
    Keď som mal ešte Felíciu, tak tiež som raz vymenil doštičky a tie nové len pískali a pískali. Trvalo tuším rok, kým sa vypískali a začali byť ticho.
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.06  07:24

« Piskajuce Brzdy

Zdravim,
    Riesil uz niekto piskajuce brzdy? Piskaju niekomu?
    Mam rocne auto a piskaju vzdy. Zacalo to pred zimou, vtedy malo auto 1/2 roka...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.06  18:42

« Naozaj nie

Jarino, prisámbohu nič.
    Naozaj sa nič neozýva. Keď pôjdeš niekedy do BA, daj mi vedieť a povozíš sa na mojej.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.06  18:06

« Re: Ja to fakt nechápem

Robiro, fakt ti nic pri rozjazde nezapisti? Je to take zapistanie...som sedel tak v 10 P307 a robila to kazda...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.06  14:02

« Palubka

Odpojíš baterku.
    Pod obidvomi veľkými budíkmi (otáčkomer a rýchlomer) sú pod sklom také malé dierky. Tam naraz vložíš 2 tenké kolíčky a uvoľníš pomocou nich svorky držiace budíky.
    Panel s budíkmi vyklopíš, odpojíš káble. Plexisklo potom drží pomocou ďalších svoriek na spodnej hrane.
    Ale či ti to pomôže neviem, lebo v múdrej knižke píšu, že na budíky nie sú k dostaniu žiadne osobitné náhradné diely, s výnimkou toho plexiskla.
    Tiež tam píšu, že môže v budíkoch nastať nejaká chyba a budeš musieť ísť aj tak do servisu na diagnostiku.
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.06  12:15

« palubovka peugeot 307

nemate niekto navod ako sa vyberaju budiky z palubovky 307-ky ??? chcem tiez vymenit podsvietenie palubovky je stym vela prace??? :(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.04.06  07:41

« Ja to fakt nechápem

Ja to fakt nechápem. Ako to, že moje auto nemá žiadny problém s tým silentblokom?
    Nie že by mi ten problém chýbal.
    Nemá tu niekto na predaj 4 plechové disky (15-tky) na P307?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  18:59

« Re: Re: Re: Klepkanie

Robo, super....si ma potesil >:D da sa to namazat nejakym sajrajtom a mesiac je klud, co je horsie, dokupil som si dekel pod motor, takze sa tam neda dostat bez demontaze :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  18:04

« RAPEX

po, 20.03.2006
    Řecko - Automobil Peugeot 307. Typ/model: 1,6 L automatic (vozy vyrobené v červenci 2005). Země původu: Francie. Riziko - Nebezpečí úrazu. Chybné umístění zarážky na podlaze pod plynovým pedálem. Způsobuje riziko dočasné nemožnosti zrychlit po jízdě naprogramovanou rychlostí při aktivovaném omezovači rychlosti nebo dočasné nemožnosti přeřadit na nižší rychlost u vozů s automatickou převodovkou. Nebezpečí nehody při přebírání ovládání.
    Opatření přijatá ohlašující zemí - Dovozce učinil nápravné kroky.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.06  16:19

« Re: Re: Klepkanie

Mozem Ta potesit :-) Mam rocne auto P307SW 1.6V a silentblock bol uz 3x meneny. Servis sa vyjadril, ze to mozme menit az do konca zaruky... takze tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  11:39

« Re: Klepkanie

dakujem za vycerpavajucu odpoved ;-) ja som momentalne po vymene stabilizacnych tyciek prednej napravy, capov spodnych ramien a silentblokov. odpredu je ticho, ozyva sa pre istotu zadna naprava a ten porazeny silentblok pri prevodovke...odstranil to uz niekto definitivne? ja som to uz dal menit a po pol roku to vrzga znova...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  08:30

« Klepkanie

Jarino, no proste prechádzaš nerovnosť na ceste a vo vnútri auta počuješ vľavo alebo vpravo, vpredu alebo vzadu, taký buchot - klepkanie - od niektorých z dverí. Ide pritom o veľmi ťažko lokalizovateľný zvuk.
    Ako ti to mám viac popísať?
    Keď otvoríš dvere, tak vidíš na karosérii pripevnený strmeň zámku, o ktorý drží samotný zámok v dverách, keď sú dvere zavreté. Je to taký kus tvarovaného plechu s výstupkom v podobe valca. Ten valec je uchytený z dvoch strán, je čiernej farby a keď ho chytíš, tak sa otáča.
    A ten keď som omotal čiernou izolačnou páskou, tak buchotanie prestalo.
    Ale teraz mám tú izolačku preč, lebo v servise valček posunuli do správnej polohy a nič už neklepká.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  23:53

« Re: Mne to signalizuje

mne svetla svietili, len nesignalizovala palubka, ani budiky nesvietili, PP a ostatne bolo tiez v tme. proste len svetla.
    Robiro, ako PRESNE a kde buchaju tie zamky, resp. co PRESNE treba omotat?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  20:19

« Mne to signalizuje

Jarino,
    mne to na prístrojovke signalizuje, že sú svetlá zapnuté.
    Zaujímavé.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  15:16

« Re: Klepkajúce zámky - definitívne riešenie

poprosim niekoho, aby mi PRESNE vysvetlil, co su to klepkajuce zamky a co PRESNE treba omotat, lebo bud mam nenormalne stastie a lebo som total hluchy >:D
    ad. automaticke svietenie..mna to sakramentsky stvalo, tak som si to dal vypnut, holt zvyk je zvyk, po sadnuti do auta vzdy zapinam svetla a toto mi vadilo, hlavne to, ze sa nesignalizovali svetla na pristrojovke, ze su zapnute a nesvietili ani budiky, az ked som "zapol" svetla.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.06  13:57

« Klepkajúce zámky - definitívne riešenie

Ľudia tak vám niečo poviem!!!
    V servise Peugeot, kde som auto kúpil, som v januári tohto roku reklamoval v rámci záruky klepkajúce zámky dverí. Oni mi tam povedali, že by trebalo rozbrať všetky dvere a vymeniť/namazať zámky. Tak som to vzdal a namiesto toho omotal strmene zámkov (ktoré sú pripevnené na karosérii auta) čiernou izolačnou páskou a bolo to.
    Ale mi to nedalo a zašiel som k druhému predajcovi Peugeot a povedal som tam šéfovi príjmu opráv o probléme. Tak sme zašli k autu, on si to pozrel a povedal, že zámky klepkajú preto, lebo počas roka a pol po kúpe mierne sadli (spľasli) tesniace gumy okolo dverí, takže teraz, keď sa dvere zavrú, tak sú trošku bližšie ku karosérii a v zámku je vôľa = klepkanie na cestných nerovnostiach.
    Tak sme sa dohodli a prišiel som minulý týždeň na opravu a za cca. 20 minút mi to mechanik opravil tak, že trochu posunul 4 strmene zámkov uchytené v karosérii auta, vďaka čomu v zámkoch už nie je vôľa a v aute je opäť raz božské ticho.
    Tak rozmýšľam. Si zoberte koľko jedu a nenávisti voči autám Peugeot kvôli klepkajúcim zámkom je publikované hoci len na tomto fóre, pričom ide o somarinu, ktorá sa dá vyriešiť aj svojpomocne doma v garáži za 20 minút.
    Čo mi však vŕta najviac hlavou je, že ako je možné, že jeden servis vie vyriešiť veci a druhý nie???
    Opäť raz platí - viac hláv, viac rozumu.
    Spravili mi aj denné svietenie, čo je super vec. Už sa nemusím starať, či mám rozsvietené... >:D
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.06  15:55

« Bez nadpisu

Zdravim,
    me takto vibruje vzduchovy filtr (pri startu, nebo pri zarazene zpatecce a pomalem pousteni spojky) reakce servisu - "to delaji vsechny 307 s timto motorem" (2.0 HDI) Uz se nad tim ani nerozciluju, po splaceni leasingu jde
    ta 307 okamzite do *.
    Frana
  • 00 Reagovat !

foto maky29

maky29 30.03.06  13:44

« Bez nadpisu

:!: ani to nie je tak dávno čo som si kupil P307 a už sa mi tam niečo kazí... :-( Pri naštartovaní sa ozve niekde v motore alebo v prevodovke akási vibrácia, take...sorry za popis "trrrrrr" na sekundu a potom je kľud, ale je to počuť aj pri preraďovaní rýchlostných stupňov, to isté. Neviem, či to nemôže byť aj tyč radenia... niečo podobné som mal aj na predošlom aute inej značky, ale odstránili to. Kto s tým mate skúsenosť, dajte tip. Dík...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…