Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 14.01.04  09:25

« 5.dvere

Nestalo sa nahodou niekomu, ze ma problem otvorit dvere kufra? Mne sa to niekedy stava, hlavne ked je vonku pod nulou.Ten debilny mikrospinac len cvaka a nic sa nedeje. Samozrejme v servise to islo na prvy krat :)
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 14.01.04  09:21

« Re: drnčanie

To nie je umela ziadna hmota, ale nieco, co sluzi na odsavanie par z nadrze (nepamatam si presne nazov). Ak to aj vymenia, po chvili to zacne klepat zas. Nema to vraj vpyv na funkcnost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.01.04  00:00

máš na mysli take jemne klepotanie umelej hmoty spod kapoty motora? toto iste mam aj ja. ale vraj je to normalne. pocujem to iba na volnobezne otacky a, samozrejme, ked stojim. aj zvnutra. alebo to je nieco ine?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.01.04  23:55

« Re: drnčanie mriežky

Nemyslim ze v mojom pripade to bude ta mriezka, pretoze toto moje klepanie je viac pocut vonku. Resp aj vnutri mam pocit ze to ide z vonku z pod praveho blatnika hore pri skle, alebo spod kufra napravo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.01.04  13:55

« Re: drnčanie mriežky

ja som mal ten isty problem. odstranil som to dusou z bicykla. vymedzil som tym priestor medzi mrezou a tou somarinou, na ktoru sa nasuva mreza. odvtedy bez problemov.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 12.01.04  09:51

« Re: dalsi pazvuk

Moze byt mriezka na pravy vyskovy reprak. Je s tym problem nieco spravit :(
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.04  01:27

« dalsi pazvuk

Na pravej strane pod kapotou pri skle mi zacalo nieco zvlastne klepotat. Je to pocut iba ked stojim a niekto tade nastupuje dnu. Kamos ma na to upozornil ze co mi to tu klepoce.
    Stretol sa s tym uz niekto ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.04  01:10

kam chodis do servisu ? nech im to nemusim vysvetlovat nanovo :)
    ja som so sedackami spokojny, akurat laktova opierka mi pride moc vysoko a zle sa mi potom radi, takze ju mam hore.
    no a najhorsie je ze mam prestavbu N1 a ta mriezka hrkoce jak blazniva. uz sa ju chystam dat doprdele.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.04  23:45

spravne ma byt ovili nie obili
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.04  23:44

V servise mi vybrali cd menic aj radio a oblili to molitanom a odvtedy mam pokoj. Predtym v lete bolo dobre len v zime to bolo velmi neprijemne
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.04  21:10

suhlasim, sedadla su fajn. ale ta bedrova opierka chyba...
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 10.01.04  15:42

Ja s prijmom radia ziadny problem nemam, ani ziadne vyhrady k ovladaniu. Repro je o nieco inom, ale da sa to vymenit. Ja som sa ale nakoniec na to vykaslal.

K sedackam asi tolko, ze po skoro 2 rokoch mam dost presedeny sedak (ale to bude asi vahou :-) . Mam problemy s chrbtom a napriek tomu povazujem sedacky za pomerne slusne, aj ked by som privital nastavitelnu bedrovu opierku.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.01.04  12:57

Tak sa pripajam aj ja... Mam 307 Break 1.6 a drnci mi to rovnako pri 1600-1800 otackach. Ak budete vediet ako na to napiste...dik
    AD: Radio: Mam zabudovane CD Clarion, ale to je desne... Prijem FM otrasny a repro hamba sama o sebe... Ked to mam na 6-7 hlasitost, vsetka rezonancia citit vo dverach, kde mam polozeny laket...
    AD: Sedacky: Predtym som mal Fiat Punto a v nom sa sedelo urcite lepsie a navyse malo bedrovu opierku. V 307 ma boli chrbat aj ked prejdem 5 km...
    Mate podobne problemy? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.04  12:39

presne to je ono. budem musiet zajst do servisu.

uz davnejsie som tu pisal o gum. tesneni medzi dverami a karoseriou. priblizne vo vyske pasu je tato guma akoby zvetrala...stara. drobi sa. mate aj vy nieco take? nicim som to nenatieral, objavilo sa to pred zimou, takze ani v tom to nie je. mam to aj u spolujazdca. vzadu nie. mam SWcko od 7/03, tak tomu nechapem...

• « 00 Reagovat !

foto

08.01.04  22:38

Tak to som rad ze niesom sam.. zacalo mi to minuly tyzden. neviem ci je to to iste co mate vy, mne to robi pri 1900 otackach ked je motor pod plynom. Taky rezonujuci zvuk ale ja to typujem niekde medzi vodicom a spolujazcom v palubovke. Auto ktore ma 8500kb a robi taketo chobotiny, to snad neni ani mozne. okrem tohto mi zacina vrzgat sedacka, nieco v lavych dverach niekde hore. Minule mi vypisalo airbag fault, ale potom ho to preslo. Pojdem im to asi otrieskat ohlavu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.01.04  14:03

zabudol som napisat, ze mam 1.6 benzin. manual.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.04  20:08

tak to by mě taky zajimalo,protože mě to drnčí taky kolem 2000 otaček
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.01.04  08:07

« drnčanie

možno ste tu už o takomto probleme pisali:

pri cca 2000 ot/min mi na akomkolvek prev. stupni nieco v interieri rezonuje. je to take jemne drncanie, vibracie. a vychadza to niekde z miesta, kde ma spolujazdec nohy, no ani za boha nemozem zistit odkial to je a co to robi...

stretol sa niekto z vas s takymto niecim?

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 05.01.04  10:17

« Re: Antipollution Fault

Stalo sa mi to uz a v servise mi povedali, ze ostalo nieco niekde visiet, a SW to detekoval ako problem s katalyzatorom. Co to bolo presne neviem, ale vraj nic vazne.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.01.04  23:39

« Re: Antipollution Fault

toto nam raz spravilo na C5, bol zevraj vypadnuty nejaky kablik ku katalyzatoru... inac netusim co to mohlo byt, pretoze ku katu moze ist jedine lambda, ale to by sa snad prejavilo aj inac.
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.04  22:14

« Antipollution Fault

Mal to uz niekto na display-i ? Uz som s tym bol 2* v servise ,vzdy len premazali messages , restartli a vsetko bolo OK , s tym ze nech idem na update firmware... Zhruba po 20Km sa hlaska objavi znova... 19.Januara idem na ten update , ale dokaze mi niekto povedat preco mi to rok nerobilo?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.12.03  20:17

« Re: startovanie v zime...

tak to ti gratulujem. na picasso stala co som pisal....som predpokladal ze to bude podobne.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 26.12.03  18:01

Spinacia skrinka stoji 7500 Sk. Na ten pastorok sa popytam.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 23.12.03  20:33

tak si radsej zelaj ten starter. spinacia skrinka stoji 15-20.000sk

inak ja by som povedal, ze pastorok sa nevracia, ked je moc studeny. mozno by stalo za to odniest to nejakemu tipkovi, ktory by to rozobral, vycistil a premazal.
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 23.12.03  11:18

« startovanie v zime...

Stalo sa mi to uz viackrat. Rano som nastartoval, motor chytil v pohode, ale ozvalo sa sa asi sekundove zachrcanie. Nieco podobne, ako keby som stale drzal kluc v startovacej polohe. Stane sa to iba ked je teplota pod nulou. Ak to skusim znova, stane sa to znova. Ak je motor trochu zahriaty, vsetko je OK.

Dufam, ze nebude problem so starterom, nie je najlacnejsi. V servise mi povedali, ze to moze byt spinacia skrinka :-(

Ale samozrejme nic konkretne v servise nenasli, vsetko vyzera byt v poriadku.

Nemal s tym niekto skusenosti?
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 18.12.03  09:59

« HDi 16V s 136k

Do Nemecka sa zacina dovazat 307 s tymto motorom. Som zvedavy kolko bude stat u nas :)

Zatial to montuju iba do verzii SW a kratkej XSi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.12.03  22:30

« Re: Hmlovky

mkral> to by potom pekne dosiroka svietilo aj pri dialkovych nie?
    ale mas pravdu, u aut ktore maju dvojitu optiku (a dobre svetla) si uz prisvecovat hlmovkami netreba.
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.03  13:40

« 307 CC na českém trhu.

Článek který by vás mohl zajímat
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.12.03  18:20

« páčka smeroviek

tak. mám novú. od štvrtka. a včera mi tak blbla... bol som zasa reklamovať. zároveň som upozornil na tesnenie vodičových dverí. guma tohto tesnenie je vo výške pásu "zvetralá", ako stará guma. tak som zvedavý. zo zimy to nie je.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.03  15:16

"ze pri stretavackach nieje rozdiel ked zapnes aj hmlovky, lebo dnesne stretavacky svietia aj do stran velmi dobre. ale ked zapnem dialkove, svetelny kuzel sa zúži a prave vtedy sa hlmovky celkom hodia."

nebude to tym, ze pri svetlach s delenou optikou ti pri dialkovych svietia aj stretavacky?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.03  13:21

« Re: ostrekovač

no je to pravda, packy sa kupuju spolu (celý veniec), stojí to okolo 17tis. Okrem PC k vankušom, je tam aj kompletná elektro logika svetlometov a stieracov...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.12.03  10:46

no ak je to pravda, tak to musel vymysliet nejaky lebo potom jedna packa musi stat aspon 10tisic korun
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.03  21:38

su.

a pocitac zasa nie je hned PC...

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 02.12.03  11:27

pocitac airbagov ... mozno mysleli ovladaciu jednotku, na ktore su napojene cidla a plus prepocitanie sily narazu, lebo mam taky dojem, ze vpredu su dvojstupnove abg.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.12.03  11:06

podla mna vyplod servisakovej fantazie
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.03  09:58

« ostrekovač

vysunutý...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.03  09:57

« Re: parkovacie

no to mi povedali frajeri v servise. tiez ma to prekvapilo...ale co oni povedia, je pre mna sväte.

btw. mali ste niekto problem s ostrekovacom svetlometov? mne, asi v oktobri, ostal jeden vzsunuty tak 3 cm. parkrat som strekol a zasunul sa naspat, ale mam pocit, ze odvtedy strieka vyssie, viac na kapotu. toto som na garancke povedal, a vraj nic. skusali to a strieka bezproblemovo.

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.11.03  01:31

« Re: parkovacie

jo, toto mi na c5 tiez chyba

ten pocitac airbagov v packach ma zaujal...co si tym myslel?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 29.11.03  01:29

stretavacie svietia pekne do stran, ale dialkove do stran dobre nesvietia.
    307 nemam, na picasse si hlmovkami naozaj pri dialkovych mozem prisvietit a je to prijemne. picasso ma hlmovky oddelene od hlavnych svetiel, takze problemy s teplotou tam niesu urcite

co sa tyka tvojej kombinacie parkovacky+hmlovky, je len otazka casu kedy dostanes pokutu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.03  23:01

« parkovacie

tie hmlove predne aj zadne sa daju obist. ale toto nie:
    doteraz som jazdil na vw. okrem zopar inych much, mi na peugeote 307 vadi, ze nemozno zapnut parkovacky pol na pol. teda zapnut iba pravu alebo iba lavu stranu. aj posrate krpate auta z vw group (a predpokladam, ze i mnohe ine znacky) toto dokazu. nesvieti pri tom osvetlenie palubovky, ani nie su podsvietene pristroje a dokonca ani evidencne cislo vzadu nie je osvetlene. len pred parkovacie a zadne riadne svetla svietia podla volby.

preco je to tak?
    bola by uz packa privelmi naplnena technikou? viem, ze v nej su vselijake riadiace jednotky, o.i. pocitac airbagov...

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.11.03  22:50

tak mne svietia naraz aj stretavacie, aj dialkove. a predpokladam, ze aj tebe. pises, ze stretavacie svietia aj do stran dobre...tak kde je problem? nebol by nahodou problem s teplotou, ak by boli vsetky svetla naraz zapnute? ved tie predne hmlove su H1, teda take iste, ako dialkove. len su tienene plechom, tak svieta ako bodove svetla.

v obdobi, kedy nie je povinnost cez den svietit, jazdim so zapnutymi parkovackami a hmlovkami. lebo sa mi to paci.

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 28.11.03  16:11

nemyslel som na pripad hmly, ale normalne v noci
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 28.11.03  14:07

No asi to suvis s tym, ze ti dialkove svetla v hme moc nepomozu.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 28.11.03  11:49

inac nechapem preco sa predne hmlovky vypnu ked zapnes dialkove...fakt v tom nevidim suvis.

nove auta maju take dobre svetla, ze pri stretavackach nieje rozdiel ked zapnes aj hmlovky, lebo dnesne stretavacky svietia aj do stran velmi dobre. ale ked zapnem dialkove, svetelny kuzel sa zúži a prave vtedy sa hlmovky celkom hodia.
  • « 00 Reagovat !

foto Adyn

Adyn 28.11.03  09:10

Zákonná úprava v ČR též řeší, že pokud jsou zapnuté mlhovky může se jet nejvýše 50 km/h! Je to tak trochu nesmysl, protože třeba na dálnici spousta řidičů zapne mlhovky mnohem dříve, než je tak hustá mlha, že nejde jet více než padesátkou. A tím vlastně porušují pravidla silničního provozu :-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.03  23:47

« Hmlovky

Ja zadnu hmlovku zapinam tak, ze prepnem na dialkove, potom zapnem hmlovky a hned skoci len zadna. Po tomto prepnem na stretavacie a svieti len zadna.

Co sa tyka toho, ci zadna pri prepnuti na dialkove svieti - mne ano (307SW leto/03). :-) predne sa vypnu, samozrejme (ak su zapnute).

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 27.11.03  21:39

O tych hmlovkach si napisal to iste, co pred ja par prispevkov naspat.

S tymi dialkovymi jedna zaujimavost: Ked mam zapnute predne hmovky (tym padom aj zadnu) a prepnem na dialkove, tak sa elektronicky vypnu predne hmlovky a zapnu dialkove. Co sa deje so zadnou hmlovkou, som si nevsimol.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.11.03  19:34

inac dneska som kdesi v novinach cital, ze predne hmlovky MOZES zapnut iba pri hmle, silnom dazdi alebo snezeni, a zadne hmlovky MUSIS zapnut pri hmle, silnom dazdi alebo snezeni. tak to by ale potom naozaj mali ist nezavisle zapnut.
    btw2, zadna hlmovka by zevraj nemala fungovat pri zapnutych dialkovych svetlach, ale este som nevidel auto, kde by to tak bolo zapojene :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  16:50

« Re: Trasenie volantu

No som fakt zvedavy, co mi na to povedia v servise. Smozrejme nasledne sa tu podelim o rady a zazitky
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 26.11.03  15:13

no to je pravda :-)

Ale to nie je moj pripad...
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 26.11.03  15:10

Utiahnutie volantu pomohlo iba na chvilu, potom to znova zacalo. U mna to vyzera tak, ze bol problem v diskoch a/alebo pneumatikach. Vymenili mi disky (plechove) a je to uz OK.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.11.03  12:31

neviem. ale ked mas len zadnu hmlovku, tak predne zapnut nemusis :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.03  10:55

SW: Mozem povedat, ze mne sa to udialo v opacnom poradi. Na leto ma original 16" hliniky, sem tam sa mi zdalo ze okolo 130 to trochu vibruje. Problem bol ze aj pred BA na rozbitej dialnici, aj okolo TN na novej. Ked som prehodil zimne kolesa na 15" plechacoch, gumy matodor, tak to absolutne prestalo. Ale uplne. Kolega co ma identicke auto a identicke zimne a letne kolesa, tak tomu sa to prejavuju presne opacne (t.j. matadory mu vibruju, originaly nie). Niekto tu pisal, ze mu tento problem zakryli pritiahnutim vole riadenia.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 26.11.03  09:53

Ako to moze byt sposobene legislativou, ked zadne hmlovky su povinne, ale predne nie? Nebudem odpajat ziadnu poistku, mne skor ide o to, aby som niekedy mohol zapnut iba zadnu hmlovku. Je jasne, ze vacsinou zapinam aj predne :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 25.11.03  22:09

hlmovky su takto legislativne vyriesene
    ak mas na predne hmlovky speci poistku, tak ju vyber
  • « 00 Reagovat !

foto

24.11.03  15:21

Tak tento problem mam aj ja a fakt mi to lezie na nervy.
    >Hrazda> Neviem, aky si mal problem, ale ja odkedy mi vymenili kolesa (elektrony) za zimne (plechace) tak pri vyssich rychlostiach a prudsom brzdeni mi vybruje volant ako besny. Pri normalnej pomalej jazde mi to nerobi. Fakt tomu nerozumiem. Idem v piatok do servisu a vraj to mozu byt brzdove kotuce....som fakt zvedavy. Na SW je to o to horsie, ze je to auto o nieco tazsie a tak potrebujem fakt dobre brzdy.
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 24.11.03  09:46

« Hmlovky

Prosim poradte mi niekto, ako mam zapnut na 307 najskor zadnu hlmovku a az potom predne. Je to nelogicky vyriesene. Funguje to iba v opacnom poradi. Raz sa mi to nejako podarilo, ale uz neviem ako :)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.03  13:14

« Re: ESP u 307

Možné že u krátké verze je v závislosti na výbavě. Ale u 307SW jsem jej nikde neviděl. A neměl jej ani tester z [odkaz] Asi to do některých dávají do některých ne. Čert se v tom vyznej.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.03  12:42

307 má standartně tlačítko na vypínaní ESP/ASR
    (mám 307 5dv. 8/2002 s ESP) a měli ho všechny už od začátku. Pokud ne tak bych jim to vomlátil vo hlavu.
  • 00 Reagovat !

foto

21.11.03  12:40

« Konec vybrací volantu

tak jsem po dlouhé době zkoušení nakonec uspěl a
    vybrace jsou pryč. Výměna předních ráfků - plechové originály za plechové (ne)originály a
    výměna gum. Gumy jsem měnil letní za zimní.
    Letní originály DUNLUP SP SPORT 300E - zimní NOKIAN HAKAPELITA NRW - toď vše když jsem nechal
    DUNLOPy na nových ráfcích vybrace zůstali , NOKIAny na starých (originálních) ráfcích vybrace zůstali. Pokud někumu nepomůže tohle, tak bych zkusil zkontrolovat brzdové kotouče,
    jelikož já jsem je měl naprosto zvlněný takže buďto je sjet, koupit nový + nový brzdový destičky a jestli nepomůže ani tohle tak už snad jenom pánbůh.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 20.11.03  17:27

« Re: Chudák 307 :-))

Ked vrzga sedacka, je treba nastriekat nejakym olejovym sprayom vsetky kovove casti zospodu sedaka na konstrukcii.

Ak vrzga tapacir, tak s tym nespravis nic, len si musis zvyknut :(

Mam najazdene 56t km a uz nastastie ziadne problemy. Dufam, ze to vydrzi.
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.03  12:28

« Chudák 307 :-))

Tak páni, je to úžasné čítať, čo všetko trápi nás 307čkárov. Keby som ju neal, tak si myslím, že to nie je nemožné...
    8/2002 som prevzal 1,6 XT Pack + drobnosti, ako 16' kolá, cd manič, el zrkadlá a pod...
    Pri prevzatí auta sa mi nezatváralo ľavé zrkadlo, pravé áno, po pol hodine radosti som mal non stop otvorené ľavé moje okno, ročne robím 50000 km, tak nedávno mi hrkalo pri prejazde aj vtáčieho bobku v náprave (stabilizátor nápravy 1500,- SKK) 1 mesiac po záruke, teraz blbne cd menič keď má meniť cd tak sa sekne a bliká ostošesť... Zvyčajne po dni sa umúdri... V septembri našťastie počas dňa na 2 sec všetko vyplo a potom naskočilo a autíčko šlo ďalej. Najviac ma naštvalo, že mi dojazd ukazoval 50 km a auto prestalo ísť v noci a dosť ďaleko od pumpy...
    mal som Golfa 3, tam bola spokojnosť...
    A predsa som rád, že ho mám, je tak krásne :-))
    Ak 307 CC bude pozbavená týchto chýb, budem iba rád...
    Čo si myslíte o škrípajúcich sedačkách? Otázky zvyku, žejo??? Pekný deň na 307-me...
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 20.11.03  10:45

Nie je nahodou vypinac ESP standartne namontovany?
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.03  15:34

« ESP u 307

Tak pánové aby tady nebyly jen negativní zkušenosti mám pro vás jeden typ. Pokud máte 307 SW s ESP (a možná to funguje i u ostatních modelů 307), tak po zjišťování informací na internetu a po domluvě s mým servisem AUTO-ČERNÝ Příbram (auto je ještě v záruce) mi namontovali originál vypínač ESP. Je určen do pozice vedle tlačítka blikačů. Instalace včetně materiálu (vypínače) přijde do cca 800,-. Zhruba se jedná pouze o zapojení orig. vypínače do připravené pozice a funguje to . Při aktivaci se rozsvítí kontrolka ESP, kontrolka na vypínači a možná to dá ještě nějakou hlášku na display.
    Při ceně toho auta to není tak velká položka a v zimě na sněhu se může vypnutí ESP+ARS hodit.
  • 00 Reagovat !

foto

16.11.03  10:27

« převodovka

Mám 307SW 2.0 l s automatem. Při nižších teplotách, tak od 2°C a nižších, při studeném motoru při prvním rozjetí auto při přeřazení z 1 na 2 dost cukne a otáčky vyletí nahoru, po zahřátí ( tak 2 km) je to už OK. Je to v pořádku? Díky za odpověď.
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 12.11.03  14:14

« ???

Nikto nema nic nove? Zeby vsetky stare problemy zmizli a neobjavili sa nove? :)
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 30.10.03  22:31

« Re: Elektrina

Mohol bu o byt starsi software. Aka je stara ta 307?
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.03  15:33

« Elektrina

Neviem ci sa to uz niekomu stalo, ale mal som auto asi 3 hodiny v -5 vonku. Prisiel som, otvoril dialkacom. Idem startovat a pri prechode z 1-2 zhasla cela elektrina. Radio, svetla, vobec nic. Ani dialkove. Auto vyzeralo uplne bez elektriny. Tak som okolo neho stepoval, ze zavolam Peugeot assistance a v tom zabral na dialkac a normalne zafungoval. Odvtedy sa mi stalo tiez po kratkej jazde a teplote asi 3 nad nulou, ze ked to stalo 2 hod, neslo otvorit dialkacom ale nastartovat potom islo. Nestretol sa s tym niekto?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  15:05

« Re: Zvlastny zvuk pri mackani Spojky

:) tiez to berem ze je to mozno naschval aby clovek vedel ze je stlacena spojka :)
    ale fakt je ze oproti sprostym blinkrom (ktore mi tiez blbnu uplna malickost)
    Inak potesi ze som neni jediny kto to registruje :)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  15:01

nemam
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.03  12:48

« Re: problemy s 307

jo videli to, ale rekli ze je to proste studený
    a tim to pro ne skoncilo, cekám az bude vetsi zima a budu na ne tlacit znova jelikoz uz ted je to znat a co teprve az bude skutecny mraz.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  15:44

« Re: 307SW

Presne ma napadlo, ci to nebude nieco s ABS. Dufam len, ze kym pojdem do servisu, nemoze mi to sposobit nejaky vacsi problem. Lebo cez den inak brzdi v pohode.
    Co sa tyka ukazovatela oleja len otazka: vedia to opravit, alebo sa mam na to vyflaknut???
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  11:52

« Re: 307SW

Uz to niekde niekto pisal ze by to mohlo byt natlakovanie ABS. Ak sa Ti to stava len po prvom starte ten den, moze to byt tym. Problem s ukazovatelom oleja mam aj ja. Kolega co ma to iste auto, tak tomu to funguje.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  11:50

Ja presne to iste, bez tempomatu. Tiez som nebol v servise s takou blbostou. Predpokladam ze to puka nejaky doraz pruziny o nieco.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.03  12:20

« Čelné sklo

viete mi povedať, akú presnú konštrukciu má čelné sklo? počul som, že je zložené z dvoch vrstiev, medzi ktorými je tretia a to z nejakého kovu. (atermické sklo)

pýtam sa, lebo sa mi objavili z ničoho nič jemné puklinky, ako keby bol na skle vlas. a tiež preto, lebo zvnútra mám nalepenú GSM anténu. signál mi nezlepšuje, skôr naopak - po vybratí telefónu z handsfree sady mám signál o mnoho lepší.

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.03  12:13

taktiež mi to robí. tesne po zatlačení a tesne po jeho pustení. na servis som sa tým ale neobrátil, lebo som si myslel (a dúfam), že to je normálne. mám 1,6 benzín, bez tempomatu.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 17.10.03  13:27

Mas Tempomat?
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.03  12:18

« Zvlastny zvuk pri mackani Spojky

Pri kazdom stlaceni a pusteni spojky sa mi ozvya nejake cvaknutie..
    Mal to niekto ?
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.03  07:38

« 307SW

Zatial mam najazdenych nejakych 2500km a viac menej bez problemov. Okrem takych drobnosti, ze mi preskakuje packa blinkra a ukazovatel stavu oleja na displayi sa hra na nahodu, ale ako som videl, to tu ma viacero ludi. Dufam, ze mi to v servise spravia.
    Mam ale jeden problem, o ktorom som tu este nevidel pisat. Vzdy rano to citim, ked mam len polozenu nohu na brzdovom pedale. Ked schadzam z kopca (konkretne z podlazia na podlazia podzemnej garaze), tak mi nieco akoby uvolnene niekam akoby zapadlo. Citim to ako som uz pisal ako take lupnutie cez brzdovy pedal. Nestretol sa s tym niekto??? Inak cez den a pocas jazdy mi to uz nerobi.
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 16.10.03  11:20

« Re: problemy s 307

-> hrazda

ked som nechal auto na noc v servise, tak to bolo rano v pohode a nenasli nic. Ty si im to aspon ukazal?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…