Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

foto kutulka

kutulka 08.04.17  13:46

« Re: Ofuky na 307

Ahoj já osobně jsem si dal ofuky na přední okna a výsledkem celé parády bylo to,že jsem si rozhasil celou elektriku na předních oknech.Když zapnu zavírání oken,tak mi udělají pravý opak.V elektro servise mi bylo řečeno,že je to tím.Ofuky tlačí na okna a když zapneš zavírání,nebo otvírání,tak se to celé dohádá.

foto kutulka

kutulka 08.04.17  13:37

« Pomoc

Peugeot 307 1,6 Benzín.Dobrý den.Může mi prosím někdo poradit?Při startu mi začnou kolísat otáčky motoru.Auto jede na 2-3 válce.závada se objevuje,když auto startuje po delší době.Měl jsem ho v Bosh servise a tam mi vyměnili-svíčky,startovací cívku,benzínové čerpadlo s regulátorem tlaku,nastavili vstřiky.Ale závada se stále objevuje.Už se trápím skoro rok. toho auto 2 měsíce jede a pak 14 dní zase zlobí.Ještě mi poradili vyjet benzín,natankovat nový a přidat aditiva.Bohužel ani to nepomohlo.Děkuji za všechny rady :-(

foto pavka

pavka 31.01.17  17:30

« Re: Kufr u 307 1,6 80kw (2001)

mám stejný problém a nevím jak nato

foto tomikpav

tomikpav 25.03.16  07:52

« Ofuky na 307

zdravím, potřeboval bych pro mého dědu zjistit, jestli si může dát na svoji 307 takovéty plastové ofuky na přední skla [odkaz] on se bojí, že ho na technické kvůli tomu vyženou, že to nejspíš není homologované. předem díky za radu, Tomáš.

foto mirek29

mirek29 27.01.16  17:57

« super objev

Ahoj všem,

pro ty, co mají garáž a trochu se hrabou ve svém francouzském autíčku sami – tady kupuji nářadí a jsem spokojen s cenou i kvalitou. [odkaz] :yes:

foto mirek29

mirek29 27.01.16  17:56

« super objev

Ahoj všem,

foto Cara-Binieri

Cara Binieri 26.02.11  21:40

« Re: Cena Peugeotu 307

Vazne myslis, ze to je nesmysl?
    Rozdil mezi 1.4 a 1.6 je opravdu veliky, odskok ceny ojetin adekvatni rozdilu kvalit. Jasne, ty Tve moznosti jsou OK, ale pokud si to auto chce nechat, at zada kompenzaci.
    Jak uz jsem psal v prvnim prispevku, na jakekoli reseni kompenzaci nebo prekousavani blbeho motoru bych se vykaslal, proste znamemu auto vratit a dal se nestarat. Pokud si neumi precist udaje v technicaku, at vrati obcanku a jde bydlet do Berkovic.

Penize by mely vykompenzovat to, ze bude cizi vinou jezdit v aute s nedostatkem vykonu a to, ze dostal neco jineho, nez zadal.
    Tohle se mi stalo v roce 2003 u Alfy 166 (manual misto sportronicu a jina kola) a slevu jsem dostal 50 000. Proto o tom pisu, kdybych nemel s resenim podobne situace zkusenost, neprispivam.

foto richardtdi

richardtdi 26.02.11  21:09

« Re: Cena Peugeotu 307

Muj osobni nazor je, ze pokud Vam ten znamy dovezl peknou jedna ctverku ... vsechno ostatni je OK, tak nechapu jak Vam tady nejaky pravnik amater radi zadat 30.000Kc . Jak na to prisel, to neni nove auto!

Snad ani u nove 307 neni takovy rozdil. To radsi vratte cele auto nez se ztrapnovat postupem, ktery Vam tady navrhli, sam dobre musite chapat ze je to nesmysl.

Moznost 1 - cele auto se Vam libi, cenu jste odsouhlasili - uzijte si ji
    Moznost 2 - cele auto se Vam nelibi , vratte ho
    Moznost 3 - zadat kompenzaci 30.000 je blbost(popripade co Vam ty penize maji vykompenzovat?)

foto richardtdi

richardtdi 26.02.11  21:06

foto Cara-Binieri

Cara Binieri 26.02.11  07:38

« Re: Cena Peugeotu 307

Záleží na tom, nakolik je to "známý". Já osobně bych mu to vrátil a požadoval celou částku zpět. Když si neumí přečíst údaje na techničáku a na motoru, smůla.
    Jinak cenový odstup u ojetin je ošidná věc, pokud si to auto chceš nechat, žádej minimálně třicet tisíc.

"-- skrytý --" 26.02.11  02:06

« Cena Peugeotu 307

Dobrý den,

prosím byli byste tak hodní a poradili mi s následující záležitostí? Známí mi přivezl z Itálie Peugeota 307, rok výroby 2005, obsah 1.6, cena 155 000 Kč. Po přivezení se však zjistilo, že se jedná pouze o obsah 1.4. Můj dotaz je prostý - jakou částku můžu žádat coby kompenzaci? Respektive jaký cenový rozdíl je mezi Peugeotem 307 1.4 a 1.6 se shodnými parametry? Díky předem za odpověď

"-- skrytý --" 26.02.11  02:05

« Cena Peugeotu 307

Dobrý den,

prosím byli byste tak hodní a poradili mi s následující záležitostí? Známí mi přivezl z Itálie Peugeota 307, rok výroby 2005, obsah 1.6, cena 155 000 Kč. Po přivezení se však zjistilo, že se jedná pouze o obsah 1.4. Můj dotaz je prostý? Jakou částku můžu žádat coby kompenzaci? Respektive jaký cenový rozdíl je mezi Peugeotem 307 1.4 a 1.6 se shodnými parametry? Díky předem za odpověď

"-- skrytý --" 28.06.10  16:43

« displej

zdravím, nemáte někdo nějaké řešení jak na peugotu 307 SW dosáhnout toho aby na displeji bylo něco vidět.Pokud nesvítí slunce ještě se tam dá něco rozluštit, ale jak na to zasvití tak tam není vidět nic. Poraďte jestli máte někdo na to nějaké řešení jak docilit čitelnosti. díky za rady

"-- skrytý --" 18.05.10  07:21

« rada

Dobry den vsem.Prosim o radu.Znamy ma Peugeot 307 HDI,r.vyroby 2007,1,6l obsah.Vozidlo je vybaveno videokamerou na couvani,ovsem pri instalaci tazneho zarizeni kamera toto bere jako prekazku a neustale hvizda.Da se nejak vypnout?Dekuji za jakoukoli pomoc.

"-- skrytý --" 18.05.10  07:14

« rada

Dobrý den všem.Prosím o radu.Známý má Peugeot 307 HDI,r.výroby 2007 a na voze má videokameru na couvání.Jakmile ovšem přidělá tažné zařízení,kamera ho snímá jako překážku a neustále hvízdá.Dá se tato zvuková signalizace nějak vypnout?Moc děkuji za jakoukoli radu.

"-- skrytý --" 10.11.09  16:54

« Kufr u 307 1,6 80kw (2001)

Mám problém.. Vždy, když nastane zima (nemusí být ani pod nulou, stačí klidně i 5 stupňů), tak mi začne zlobit kufr a to sice tak, že například, když mám zamčené auto a odemknu ho, tak se mi někdy otevře i kufr. Stejný problém nastává, když se například při vystupovnání otevřou jakékoliv dveře, tak se mi kufr opět odemkne a musím vystoupit a jít ho znovu zavřít. Respektive ho musím domáčknutím zavřít, protože zabouchnout nejde, protože spínač zámku jako-by sepnul naprázdno. V létě funguje však bez problémů. Nevíte někdo co s tím?? Děkuji moc

"-- skrytý --" 20.08.09  17:03

« stosestka

ahoj, muzete mi prosim poradit-rad bych si koupil ojetinu peugeota 106-pokud budu vybirat-mam se orientovat spise rokem vyroby nebo najetymi kilometry? napr.radeji zvolit auto z r.1992 se 100000 najetymi km nebo napr.auto z r. 1998 se 150000 km?

druha vec je motor-ktery typ byste doporucili jako spolehlivy? diky moc za rady!

"-- skrytý --" 20.08.09  17:01

« stosestka

"-- skrytý --" 08.07.09  18:13

« Pomoc

Peugeot 307 HDI 100kW.V poslední době se mi stalo,že na obrazovce se objevil nápis"DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY"a součastně se mi rozsvítila na palubce kontrolka"KONTROLKA AUTODIAGNOSTIKY MOTORU" a auto ztratilo na výkonu.Stačilo zastavit,vypnout motor a auto jelo normálně.Po určité době zhasla i zmíněná " Kontrolka diagnostiky".V servisu Peugeot doporučili výměnu naftového filtru,což jsem udělal.Závada se objevila opět.Prosím o radu,pokud jste se s tímto již někdo setkal.Děkuji za odpověď.

"-- skrytý --" 03.11.08  21:03

« pomoc

mám 307 2,0HDi a je ucpaný lapač pevných částí výte někdo kolik stojí výměna a doplnění aditiva a musím stím přímo k Peugeotu

maky29 06.10.08  18:56

« no a k P308

no ale inak musím povedať že sa mi moooc páči P308SW a asi ho aj kúpim, ani ten P307 nie je tak nanič aby ma to zatiaľ odradilo...

maky29 06.10.08  18:55

« pred 60000 prehliadkou....

no zase začínam mať zo toho môjho P307 divný pocit ... to že pri brzdení píska celé takmer 3 roky a 60000km na to som už takmer rezignoval aj keď ma to stále poriadne nas..ra, ale teraz začal pišťať už aj keď akceleruje, niekde zozadu mám taký pocit, (a pritom sa nikde nič neprehrieva, myslím si teda že brzdy by to nemuseli byť) no fasa na trojročné auto... to chodím po cestách ako na nejakom furmanskom vozíku... a to sa mi chvíľu zdalo že sa najak zlepšil s pribúdajúcimi kilometrami. :no: :no: :-(

foto Luko81

Luko81 03.07.08  19:28

« Chromovaná mřížka

Zravím všechny majitele a fandy Peugeotů! Mám dotaz - scháním chromovanou mřížku vstupu vzduch na 307 nový model r.v.06!
    Díky zdar

Robo Parak 29.03.08  22:11

« Predam veci co mi postali po peugeote 307 SW

Zdravim, predal som svojho pezota a ostal mi originalny box na lyze + priecne tycky (uchytenie na lyziny) - pouzite cca 3x. Dalej mi ostali takmer nove pneu 195/65 R15 Pirelli P7 kupene v maji 07, maju najazdene cca 3000km. Ostal mi aj Sony 10CD MP3 Changer, bohuzial prevodnik na pripojenie do pezota 307 som nechal v aute (kupoval som ho zvlast za cca 2000sk). Ak ma niekto zaujem tak mail parakr@gmail.com (najlepsie z BA, nech nemusim riesit dopravu).

"-- skrytý --" 01.03.08  21:29

« zadne dvere

Nevedeli by ste mi niekto poradit s jednym problemom??
    na nasom aute sa zasekli zadne dvere. to by sa dalo este prezit az na to ze palubny pc stale hlasi ze nie su zatvorene a preto sa neda ani zamknut auto a ked sa nezamkne auto tak sa kazdu chvilku ozyva hukanim. neviete mi poradit ako to nejak odblokovat?? je to surne

"-- skrytý --" 22.01.08  16:42

« Re: manual na 307

Skús sa spýtať tu:

Možno ti niekto bude vedieť poradiť.

foto viktor2

viktor2 10.01.08  11:17

« manual na 307

moze mi niekto poradit kde by som zohnal manual na radio rt3 s dvd navteq navigaciou.r.v.2005 307 sw 1,6hdi
    je to vsetko vo fr. nevyznam sa v tom
    dakujem

"-- skrytý --" 09.10.07  08:58

« Re: Voda v aute

Robiro123 dakujem za radu. Mal si pravdu, urobil som co si mi poradil a pomohlo to. Bolo to ale trochu obtiazne. Este raz dakujem.

"-- skrytý --" 10.09.07  10:40

« Re: Voda v aute

Ale jo, bere. Jenže je to jen u 407čky ;-)

"-- skrytý --" 10.09.07  08:22

« Re: Voda v aute

Automatická klíma funguje len na základe údajov od čidiel teploty v interiéri, ktoré sú umiestnené v zadnej časti auta.

Možno Climatronic od VW berie do úvahy aj slnečný svit, ale pežoťácka automatická klíma rozhodne nie.

foto PavelK-

PavelK_ 09.09.07  17:58

« Re: Voda v aute

Senzor intenzity slunečního svitu nesouvisí s automatickým zapínáním světel, ale je to jedno ze vstupních dat pro správnou regulaci automatické klimy.

"-- skrytý --" 09.09.07  14:39

« Re: Voda v aute

Ja mám automatickú klímu a žiadnu polguľu ani senzor slnečného svitu nemám a ani mi nechýba, lebo autíčko svieti komplet stále vďaka funkcii denného svietenia.

"-- skrytý --" 06.09.07  20:17

« Re: Voda v aute

pani, moj brat si kupil 307SW. teraz mu ju trochu "masirujem" a pocas tyzdna som objavil nejake nedostatky na tom jeho voze - najma vodu na prahoch zadnych dveri. ako sa tam moze dostat? vzdy, ked to kontrolujem je vsetko suche, len je mala kaluz stojacej vody na prahu blizsie k B-stlpiku. neviem, ktore tesnenie moze prepustat, lebo na prvy pohlad je vsetko OK.

zaroven ina otazka - mate pri automatickej klime (a typ do faceliftu) pod prednym oknom ciernu polgulu alebo nic? mam na mysli sezor slnecneho svitu, ci ako sa to presne vola... v tomto aute to nie je.

dakujem za info.

"-- skrytý --" 06.09.07  20:13

« Re: 307

X.F - robil som pre jedneho dodavatela nemeckej automobilky... nechci vediet, co sa robi i v premiovom segmente... i priamo u vyrobcu...

pisat, ze by si pežota kupil iba hňup... si smiesny. nemozes si dovolit kupit auto, ktore sa ti paci a po ktorom tuzis? tvoj nazor tak posobi.

"-- skrytý --" 03.09.07  13:45

« 307

JÁ BYCH CHTĚL jen podotknout že Peugota si může koupit jen hňup... Poruchovější auta jsem nezažil a do francouzů by nešlo plno mých kolegů autoopravářů.. Dokonce jeden zaměstanec této fr. automobilky prohlásil: No co, autoservisy se taky musí plnit... Prostě francouzský auta=šity

"-- skrytý --" 11.08.07  10:51

« Re: Voda v aute

Asi máš upchaté odtoky vody pod prednou kapotou vedľa čelného skla po oboch stranách. Ide o tie miesta, kde sa vždy kumuluje rôzny bordel (lístie atď.) Skús to poriadne vyčistiť a pomocou šrubováka skús spriechodniť odvod vody v tom zúženom mieste, kde sa je veľmi ťažko dostať.

"-- skrytý --" 10.08.07  09:14

« Voda v aute

Ahojte.
    Chcem sa opytat, ci mi vie niekto poradit? Na mojej 307 break mi zateka voda pod vodicove nohy. Netesnost folie v pp dverach som uz opravil. Voda vyteka z predného stlpika pod packou na otvaranie prednej kapoty. Zatial neviem odkial sa voda do stlpika dostava.

Dakujem.

"-- skrytý --" 09.07.07  00:15

« vadne lmice????

Ahojte
    Nevie niekto poradit? Mam 307, menili sa tlmice a od vtedy auto pri prejazde nerovnosti piska, skripe...Mozu to byt vadne tlmice?. menili sa aj vrchne loziska aj silentbloky na stabilizatore a stale to robi, capy su v poriadku. Co este pozriet?Poradte

"-- skrytý --" 30.05.07  16:14

« Re: Výfuk - výmena

preco? nejak extra sa mi to neprehrieva a neviem ci by sa mi ofoliovany pacil...

"-- skrytý --" 28.05.07  20:13

« Re: Výfuk - výmena

Vysoko ti odporúčam dorobiť si tam čierne fólie na zadných bočných dverách a na piate dvere.

"-- skrytý --" 28.05.07  14:14

« Re: Výfuk - výmena

mne v peugeote povedali, ze na benzinoch, na ktorych sa jazdia hlavne kratke trasy (donedavna som jazdil iba stylom z domu-do prace-domov, dokopy cca 5km) je to vraj bezne, ze sa nestihne vypalit voda a vyfuk zhrdzavie, odhnie...kamarat s 15 rocnou 309 sa iba rehotal...

inac moja recenzia ak by niekoho zaujimala je tu:

Robo Parak 27.05.07  00:13

Ja mam 1,6 benzin najazdenych 83500 a vyfuk original

"-- skrytý --" 25.05.07  20:34

« výfuk

Na starom 2,0 HDi som mal vúfuk 175 000 km a asi je tam dodnes. Na 1,6 HDi mám cez 70 000 km a je úplne v pohode. Na Partnerovi mám 180 000 km a tam mi ptaskol, kde je prichytávaný k strednej časti. Asi to vymeník, lebo to robí rachot. V citroene chceli za poslednú časť 5600,- Sk. V obchode s autodielmi 2700,- Sk.

"-- skrytý --" 25.05.07  11:11

« Re: Výfuk - výmena

pri 65.000 km vlani, odhnil komplet zadny aj stredny diel, menil mi to moj mechanik a platil som nejakych 12.000 komplet :no: vyfuk bol ako z papiera
    Martinsk diky za pozdrav ;-)

"-- skrytý --" 25.05.07  09:09

« Výfuk - výmena

Čaute!
    Možem sa spýtať, kedy ste prvý krát menili výfuk na 307-čke?
    Využil som letnú akciu Peugeotu (prehliadka zadarmo) a len sa potvrdil fakt, že v mieste spony, ktorá spája prostrednú časť výfuku s koncovou časťou je to už dosť prehrdzavené. Auto má len tri roky a 40900 km najazdených.
    Ešte by to nejaký čas malo vydržať (možno aj rok), ale koncom tohto roka pred zimou budem v pokušení to riešiť, lebo je tam šanca, že to na nejakých veľkých nerovnostiach môže povoliť a výfuk by mi spadol na cestu. V servise vyrátali cenu dielov a práce na neskutočných 12400 korún, tak som ich poslal do hája.
    Máte nejakú osvedčenú značku náhradných výfukových dielov? Skadiaľ ste ich kupovali?

"-- skrytý --" 21.05.07  08:54

« Re: Peugeot 307SW

Martinsk, vdaka za info! Prijemna spotreba.

a este vela stastnych kilometrov

"-- skrytý --" 21.05.07  08:50

"-- skrytý --" 20.05.07  17:04

« Re: Peugeot 307SW

Ja som mal 307 2,0 HDi. Teraz mám SW 1,6 HDi 6/2005. Auto má 70000 km a s autom som spokojný. Teraz sme boli u svokrovcov a na trase NM - RS - NM rýchlostný priemer 76 km/h a spotreba 4,3 l/100km. Ja som mal na obidvoch autách slú zadnú nápravu. Bola zle zvarená. Inak menili mi aj váhu vzduchu aj prietokomer. 1,6 HDi je ľahší v predu, takže tam toľko netrpí predná náprava.

Pozdravujem JarinaRS ;-)

"-- skrytý --" 18.05.07  13:52

« Re: Peugeot 307SW

takze to nie je az take zle... :-)

precital som si teraz plno stranok na jednom fore, JarinoRS, isto ho poznas ;-) a uvidime... auto je to pekne, priestrane, pohodlne, BEZPEČNÉ... len ja nie som na diesle. ved uvidime, ked ho brat napriek mojim poznamkam vezme, budem znovu prispievat i sem. no dufam, ze tak malo casto, ako kedysi...

ad strom v ceste... LOL :-D

"-- skrytý --" 18.05.07  12:48

« Re: Peugeot 307SW

parada...diskusia od 1.5. do 18.5. je v....

yoyo, asi ich poznas sam, klasika, predna-zadna naprava, vibrujuci volant, prepinanie pacok, obcas nejaka haluz s elektronikou - vdaka tomu parkrat prehraty SW, inac nic co by branilo jazdeniu, len veci ktore nepotesia. tusim najhorsia vec je strom v ceste, nie? >:D

ja som 2002/2003 a mna sa samovznietiaca zvolavacka tykala...

"-- skrytý --" 18.05.07  09:29

« Peugeot 307SW

ahojte pežoťáci :-)

po dlhsiej dobe sem znovu prispejem dotazom na vas, nakolko brat si chce kupit ojazdene SWcko, rocnik 04. 1,6 HDi 110 koni. viete mi v skratke povedat velke, dolezite chyby, ktore sa na peugeotoch obvykle vyskytli? ze su repraky papierove...ze drnci oblozenie dveri pri vacsej hlasitosti su chyby, ale nie take, kvoli ktorym nemozno s autom jazdit.

mal som 1,6ku benzin, rv 03, najazdil som s nou 89k km a bol som maximalne spokojny. chyb, ktorych sa vyskytli u mna bolo malo a vzdy sa dali odstranit. len buchajuca predna naprava sa stale opakovala.... problem s ABS a samovznietenia sa tykal ktorych rocnikov?

dakujem za vase odpovede.

Robo Parak 01.05.07  18:18

« Re: Tempomat

Ja mam superuzamykanie, snad ich to odstavi. Uvidime, zatial sa nikto ani nesnazil. Klop klop. Ja uz mam svoje za sebou aj s Auto Alba aj PF auto. Horsie to bolo ale v PF, kde mi 1mesiac davali dokopy zadny naraznik a pritom mi dodrbali zadne senzory. Tam uz tak skoro nepojdem. v Auto alba ma nahnevali iba nejakou pytomostou, neviem ci to nebol zlacneny tempomat z 12tisic na 7, aj ked som vedel ze sa jedna iba o packu. Teraz idem uz mimo autorizovaneho servisu, kam som chodieval v VW Polo a bol som maximalne spokojny. Pytal som sa aj na skrivene kotuce a spomenuli mi ze uz som 4ty co to ma na SW skrivene.

"-- skrytý --" 27.04.07  10:11

« Re: Tempomat

Jo jo, není na superzamykání! :yes:

"-- skrytý --" 26.04.07  22:17

« Re: Tempomat

Ja som auto kupoval z AutoAlba pri letisku, ale s výnimkou zvolávačky ohľadom ABS som u nich v živote v servise nebol. . Na garančke som bol v Trnave. Opravu po drobnej búračke (nebol som vinníkom) a po pokuse o krádež som riešil cez PF Auto a som tam s nimi v Lamači relatívne spokojný. . Tú cenu vypočítali oni. V AutoAlbe chceli 5 tisíc, ale to už som vedel, že páčka tempomatu stojí cca 1900 korún s DPH, a že ju tam stačí len zasunúť. . Najhoršie je, že ako sledujem štatistiky o krádežiach áut na [odkaz] tak bohužiaľ, každý mesiac sa v Bratislave ukradnú 2 - 4 kusy 307-čiek... :-( :-( :-( :-( :-( :-( . Evidentne sa nejaká partia už naučila ako ich kradnúť. Keď sa pred rokom snažili ukradnúť moju, tak ich asi zastavil len Construct. Dnu sa dostali cez malé okienko na predných dverách spolujazdca.

Robo Parak 26.04.07  22:01

« Re: Tempomat

Aj si ich nejak presviedcal, alebo cena vysla od nich. Ked pojdem do servisu tak dam vediet co to mam za problemy. Dik Robo

"-- skrytý --" 26.04.07  13:03

« Re: Tempomat

Robili mi to v Lamači v Bratislave. PF auto. Zavolaj im tam a ojednaj sa. Platil som 3132 korún za páčku a 1,5 hodiny práce. Ten tempomat je úžasná vec! Dá sa to využiť aj v meste! Rozhodne sa to za tú cenu oplatí!!!

"-- skrytý --" 26.04.07  13:00

« Re: cvakanie

Tu pomôže len návšteva servisu. Nemal by si to odkladať. Nech to zdiagnostikujú.

Robo Parak 26.04.07  00:14

« Re: Tempomat

Ahoj, kde si si to dal urobit ? ja som ich ukecal z 12 tisic na 7.. menej nechceli tak som si to nedal robit. Tvarili sa ze o packe to iba nieje, ale neverim im ani slovo. Nepozerali to podla kodu. Mam 307 sw z 2003 Ked uz som sa dokopal tu registrovat (stary login a heslo som davni zabudol) tak spomeniem moje nove problemy. Motor ked je studeny tak ani bohovi sa nechce rozbehnut. (robi to iba v urcitom pasme vonkajsich teplot. t.j. ked je moc zima ok, ked je teplo ok, ked je tak ako byva bezne tak zle) Ked brzdim, citim nerovnomerne brzdenie, nieco na styl skrivenych kotucov. Ma niekto predstavu kolko stoji oprava ? Inak najazdene cca 82 000 km a okrem smerovkovej packy som sa obisiel bez vaznejsich chyb. Mal som este zaseknutu kapotu, museli menit lanko. Robo

"-- skrytý --" 25.04.07  22:12

« relatko

"-- skrytý --" 25.04.07  22:11

« pomoc

"-- skrytý --" 25.04.07  22:11

"-- skrytý --" 25.04.07  22:10

« cvakanie

Zdravim vas som tu novi.Mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne sa mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna.to relatko cvaka pri pridavani plynu

"-- skrytý --" 25.04.07  22:07

« cvakanie

Zdravim vas som tu novi.Mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.Strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.Kto my poradi pomozte prosim!!!! :-(

"-- skrytý --" 25.04.07  22:06

« cvakanie

Zdravim vas som tu novi.mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.kto my poradi pomozte prosim!!!! :-(

"-- skrytý --" 25.04.07  22:05

« cvakanie

zdravim vas som tu novi.mam 307 2,0hdi 110ps.samovolne mi zacne zapynat vyhrievanie zadneho okna,relatko samo zacne cvakat a nato auto prestane ist na plny vykon.strati vykon a z vyfuku ide niejaky cudny smradik.kto my poradi pomozte prosim!!!! :-(

"-- skrytý --" 25.04.07  22:04

"-- skrytý --" 25.04.07  10:43

« Tempomat

Tak som si dal dorobiť tempomat... :-) :-) :-) Chvalabohu moja 307-čka je z roku 2004, kde to ešte možné je. Novšie kusy už to majú od výrobcu bloknuté. Je to paráda. A ani to až tak veľa nestálo, len 3 tisíc korún za páčku pod volantom a prácu. Joj ale sa teším... Pomaly už nemám čo na aute vylepšovať... >:D >:D >:D

"-- skrytý --" 24.04.07  00:50

« Re: 2x viac :)

Petr Zahora, Lubos.1, sedacky vrzgat prestali, asi sa potrebovali zobudit zo zimného spánku >:D trosku mi vrzgaju pre zmenu PZ dvere, vystriekal som Silkalom a nic, vsetky dvere idu perfektne, len tie jedne nejak zaspato..

foto panther

panther 21.04.07  09:27

« zkouška

xxxxxxxxxxxx

maky29 21.04.07  09:23

« Re: Stierače

Tak to mne tie stierače odišli po roku, dosť dobre neviem prečo, originál Bosch (auto má rok), najprv zotrú okno celkom dobre, ale potom vodu ktorú zotreli a nahromadili pri A-stĺpikoch akoby zobrali späť a roztrú ju po okne...v noci sa takmer nedá jezdiť.... :no:

foto Lubos-1

Lubos.1 04.04.07  10:56

« Re: 2x viac :)

Zacali mi ale trosku vrzgat predne sedadla, nemate s tym niekto skusenost?
    Mne vrzgali stale, niekedy stacilo nastriekat WD40 pod sedadla na spoje kovoveho uchytenia, ale niekedy isli vrzgoty priamo zo sedadla. A s tym sa nedalo robit nic, ale raz mi aj menili sedak. Potom to zacalo znova :)

"-- skrytý --" 04.04.07  10:05

Pokud si v servise nechám nahrát aktualizaci BSI, nastavení, který mi tam předtím udělali (např. aktivace denních světel), mi zmizí a musí se dělat znovu?

04.04.07  08:05

Jak vrzat ? Kdyz jsem sestrelil srnu, tak na sedacce spolujezce povolil jeden svar. Vrzalo to jako svina. Mozna, ze je to u tebe stejne. :?:
    V tomto pripade je potreba sedacku vyndat z auta (pozor na kabely k airbackum a k vyhrivani) a najit zdroj vrzani.

"-- skrytý --" 03.04.07  21:46

« 2x viac :)

Tak som po serviske tesne pred 80 tisic km, vymena naplni, kontrola vsetkeho mozneho a pohoda. Akurat vymena brzdoveho spinaca na tempomat a nastavenie klaksonu - trubilo iba v niektorych castiach - vyriesene. Zacali mi ale trosku vrzgat predne sedadla, nemate s tym niekto skusenost?

"-- skrytý --" 29.03.07  22:40

« O sto tisíc menej

Tak sa pomaličky blížim k hranici 40 000 km. Autíčko zatiaľ šlape... >:D

29.03.07  18:46

« 140 000 km

Tak se pomaloučku blížím k hranici 140 000 km. Autíčko zatím šlape a až na poruchu typu "Srna v chladiči" mě nikdy nevypeklo ! Kromě povinné udržby nejsou potřeba žádné investice. Jak jste na tom vy ???? :?:

"-- skrytý --" 23.03.07  08:34

« Re: Kde na Nivách?

Je to na rohu Svätoplukovej a M. niv. Su to dva obchody hned vedla seba, jeden je Skodovacky a v druhom maju viac znaciek. Je to trochu zasite, ale vela obchodov tam nieje, da sa to najst. Good luck.

"-- skrytý --" 22.03.07  20:35

« Kde na Nivách?

Ahoj,
    ďakujem za tip. Vieš mi povedať presne ako sa ten obchod volá a na akej ulici je?

"-- skrytý --" 22.03.07  09:28

« Re: Tak som vypiekol s Peugeotom

Ahoj, mam 206ku a lavy stierac 630 mm, v beznom obchode nezohnatelny. Tiez som zavital do MaG. A tiez som s nimy vypiekol ako ty :-) . Kupil som iba gumicky. Lenze po par mesiacoch sa mi usmev stratil, gumicky rychlo zostarli a bolo to horsie ako povodne 3roky stare stierace :-( . Potom som na Mlinskych nivach nasiel celkom fain obchod, original VALEO stierace (ze vraj prvoviroba) iba za 440 sada. Teraz 99% spokojnost 8)

"-- skrytý --" 20.03.07  12:10

« Tak som vypiekol s Peugeotom

No takže som to konečne vyriešil s tými stieračmi... :D
    Včera večer som nabehol do M&G Autopríslušenstvo a nakoniec kúpil nemecké ALCA grafitové náhradné gumičky 710 mm čierne za 199 Sk.
    Oni ma tam všetci do jedného odhovárali, že robím hlúposť a vyhadzujem peniaze do vetra. Ponúkali mi namiesto toho nejaké náhradné komplet stierače za 450 korún kus, teda spolu 900 Sk.
    Ale ja som sa nedal, kúpil som len tie gumičky. Oni nato povedali, že o dva dni aj tak prídem po tie stierače. A ja na to, že OK a že 200 korún ma nezabije... :D
    Tak som včera zobral stierač dole a večer namontoval tú gumičku. Všetko šlo ako po masle, akurát som trošku zodrel ochranný náter na stierači v mieste prichytenia gumičky, takže ak to nenatriem farbou hrozí, že to tam začne časom hrdzavieť.
    Dnes ráno "katastrofa", na aute 10 cm snehu a ja musím vracať na miesto stierač... :D
    Tá náhradná gumička však funguje perfektne. Dokonca by som povedal, že ešte lepšie ako originál. Takže už sa teším, ako zajtra nabehnem do M&G a kúpim ďalšiu sadu náhradných gumičiek, aby som mal zásobu na 5 rokov dopredu... >:D :D :D
    Joj ale sa teším, že som vypiekol s Peugeotom... >:D :D >:D
    Chceli po mne nekresťanských 1300 + 1100 = 2400 korún... Pritom výrobná cena stierača nemôže byť vyššia ako 200 korún, takže s maržou by nemali pýtať viac ako 500 korún za kus.