Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 27.05.04 14:53
« tempomat
viem, ze v nemecku si mnohi nechali urobit tempomat po tom, ako si kupili auto. za 75 € kupili packu, v servise si nechali v BSI aktivovat tuto funkciu a jazdili...
rozmyslam, ze to skusim urobit u nas. som zvedavy, ako bude reagovat moj predajca. -
« Re: Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ?
No ja mám tiež 307 XR, el. okná vpredu, ako doplatok superuzamykanie.
A mne to ide presne tak, ako píšu v manuále, takže to musí ísť aj Tebe.
Predajca ťa klame.
Robo -
« Re: Muzika
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ?
To ako čo píšeš? Však v aute už má spravenú prípravu na autorádio, to znamená, že máš naťahané všetky káble a v predných dverách osadené repro. Takže len vyberieš záslepku na palubnej doske a osadíš rádio.
Prípadne do zadných dverí doplníš repro. Káble tam ale sú, takže žiadne neťaháš. -
« Ahoj
Nesúhlasím s vysvetlením zatvárania okien.
Keď by ste postupovali takto, po druhom stačení odblokujete superuzamykanie.
Zamknutie auta so zatvorením okien sa robí tak, že vystúpite, stlačíte a asi 2 sekundy držíte tlačítko na kľúči.
Zavrú sa okná a auto sa superuzamkne.
Takto to funguje na 307ke, ktorá má superuzamykanie. -
"-- skrytý --" 06.05.04 22:16
« Pevna mreza v N1
Chcem sa opytat vsetkych majitelov 307SW alebo break, ktory maju namontovanu pevnu mrezu oddelujucu batozinovy priestor.
Na Slovensku pri odpocte DPH dodavaju taku hlupu :'-( , ktora sa neda rozlozit, ak by som chcel sklopit sedadla a zvacsit tak batoz. priestor. Je to naozaj chore, ved ked mam uzitkove vozidlo, chcem, aby malo co najvacsiu uzitocnost... :x
Tu na auto.cz som videl :idea: v teste obrazky 307SW s odpoctom, ktora ma rozkladajucu sa mrezu.
Mate niekto taku? -
"-- skrytý --" 06.05.04 21:56
« Superuzamiykanie a zatvaranie okien
to Palik:
no, s postupom, ktory tu pises, nesuhlasim. mam superuzamykanie a okna zatvorim tak, ze pri zamykani stlacim tlacidlo na dlhsiu dobu - cca 2-3 sekundy. ak stlacim toto tlacidlo na viackrat, teda ako ty pises, tak sa deaktivuje superuzamykanie. ak ti teda niekto rozbije okno, zvnutra si otvori dvere. -
« Re: Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Ahoj, ja si myslim, ze by to malo fungovat, len vtedy keby si mal Superuzamykanie. To znamena, ked stlacis na dialkovom prvy krat - zavre sa, ked nasledne za tym podrzis druhykrat na dialkovom zatvaranie, malo by zavret okna. Toz tak... -
« Muzika
Tak jsem si byl v sobotu pro ní (307) čekal jsem 2 měsíce ale stálo to za to. Zatím se žádný z uváděných problému neprojevil, sleduji hlavně ty vibrace. Teď se chystám na nějakou tu muziku, už tam mám rádio Panasonic s MP3 ale nevím jak dál. Na baterce je šílený přichycení kabelu takže vůbec nevím jak tam napojit napájení na zesík. Netahal jste někdo kabely pro zes. ? Dále bych potřeboval vědět jak sundat tapec. z př. dveří a jak se dostat pod palubku pro protažení kabelů k těm výškáčům. -
« Automatické zatažení oken při centr. uzamčení.
Névíte někdo jestli se mají okna zavřít při uzamčení centrálem. Mám verzi XR s el. oknama vpředu a v manuálu píšou že po přidržení tlačítka A pro uzamčení se okna automaticky zavřou, ale u mě se nic neděje. Prodejce tvrdí že v manuálu je chyba a že je to pouze u vyžší výbavy. Tak jak je to ? -
"-- skrytý --" 09.04.04 23:55
« Re: Re: Přední reproduktory do 307
presne nieco take si planujem urobit. kolko financii si na to mam priblizne odlozit? repraky by som si vedel "zohnat".... :-) horsie to vsak je s vytlmenim priestoru.
a mas tie noeve repra upevnene v podvodnom uchyteni alebo nieco nove, "podomacky" pripevnene o kov??? -
« Chip etc.
Neber jim ty iluze! "Veď s tým power boxom to ide priam bohovsky..." >:D >:D >:D >:D
Každej se nějak živí, i firmy jako Cimbu a spol. a když jsou lidi ochotni solit desettitíce za" sytý zvuk" dopřej jim to. Já se tomu JEN směju. >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :D
Mimochodem- chtěl bych vidět ty ladiče motorů "v Eliášovciach", panenkomarjá, to musí bejt squadra >:D >:D >:D >:D >:D >:D :D -
« Re: Přední reproduktory do 307
Třistasedma má ve předních dveřích 16 ,nebo 17cm repráky. Do zadních dveří jen 13cm. Protože stávající aparutura hraje dost mizerně, nainstaloval jsem do předních i zadních dveří repro firmy PIONEER z řad nejvyšších s oddělenými basovými a výškovými reproduktory a pasivní vyhýbkou. Po zatlumení prostoru ve dveřích to ted hraje fakt super. Bez zatlumení prostoru dveří jsou slyšet rezonance plastů. Nejlépe je však instalovat repro přímo do dveří a ne do plastu na dveřích, jak je tomu u třistasedmičky. Ale to u toho auta není možné. 8) -
« Přední reproduktory do 307
Nevíte někdo jak velké reproduktory se standardně (bez úprav) dají nacpat do předních dveří, příp. do zadních.
Já doufám že průměr 16cm. Pokud je to jenom 13 tak je to pěkně na h...o.
Jo a ještě se zeptám jak problematické je tam instalovat muziku - tahání kabelů apod. -
« Re: Re: Re: Re: chip, spotreba...
Ale nesúhlasim s tebou, že totiž prečipovaním atmáku dostaneš ten istý atmák... ak zvýšenie točáku a pár koníku nahor je to isté, tak potom neviem...
Porovnával som Octavku TDI 81KW s mojou 307 1,6 80KW - ako - úprimne s mojím točákom 149 Nm by som to s ňou ťažko stíhal, najmä v priečnom zrýchlení...
Takže len aby perá neuschly :-)) >:D -
"-- skrytý --" 02.04.04 00:44
« Re: chip, spotreba...
Přestaňte už konečně blbnout! Přečipováním atmosférického benziňáku určitých parametrů totiž dostanete... atmosférický benziňák stejných parametrů. Možná se vám "někam" hnou v rámci otáček, ale zisk bude (téměř) nulový. Pokud však vrazíte dalších 100 klacků do "železa", pak z toho třeba vymáčknete 10-20 procent výkonu navrch. Ale to tu už ostatně někdo psal. -
"-- skrytý --" 01.04.04 22:19
« chip, spotreba...
videl som 206 benzin precipovana, sportovy vzduchovy filter, vyfuk. naviem, ci to bola 1,1 alebo 1,4. chalpik spominal vykon 90 koni. ale najvacsia sila je, ze zvonku ziadna uprava, vo vnutri starsi pan a krasny syty zvuk...
inak, jazdim na SW 1,6 manual 205ky pnue - spotreba 7,1 l defenzivnou jazdou. -
Lubos.1 01.04.04 15:15
« Re: Radsej som kupil stary dobry Focus
Na Focuse su dobre jedine jazdne vlastnosti, to sa mu neda upriet. Ine veci su o nicom. Oproti 307 su vychytane muchy, co je logicke. Keby som mal kupit Focus s rovnakou vybavou ako mam v 307, dal by som asi o 150 000 viac (okrem akcii). -
« Re: Re: Re: Chip?
Tunning people hovoria seriózne, že chipom sa dá z tohto nášho pekáča vyžmýkať 8-10 HP. Keď vymeníš filter za nejaký KD a príp. zameníš celý výfuk, môže to byť celé o 20 - 25 Hp viac. Otázkou zostáva, či je to hodné toľko "money money"...
Takže ak má niekto chip 307 na benzíne, nech sa ozve, sme zvedaví... :shock: -
« Radsej som kupil stary dobry Focus
Priatelia, priznám sa, ze toto forum tajne sledujem uz asi 2 roky, a veru i vdaka Vasim prispevkom som daaaleko zavrhol myslienku na kupu 307-ky - aj ked sa mi povodne velmi pacila - a pred tyzdnom som kupil stary dobry osvedceny a s najlepsimi jazdnymi vlastnostami v triede bajne ospievany FOCUS. Este raz dakujem, ze ste ma odradili od 307ky, zatial si myslim, ze som sa dobre rozhodol. -
« Re:
Ináč to dobre prehnali s cenou na 307CC, človek slintá a potom pýtajú za to nevedia čo by chceli... Ale za exkluzivitu sa platí, že?
Luboš, koľko máš reálnu spotrebu, predpokladám, že máš 1,6 manuál. Ja sa teraz hrám s plynom a všade max 90km/h a vychádza mi na diaľkových trasách 5,7 l/100km. Ale to počúvam francúzske šansóny a nechápavo pozerám na všetkých náhliacich sa dookola >:D