Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 30.11.04 12:42
« Re:
Ahoj!
čítal som tvoj príspevok na fóre.Mám také isté auto.ajú máš spotrebu?Tá písaná v papieroch je nerealna.Dalej mi nejako vrzga podvozok,zle sa zatvaraju zadne dvere.keď je yima,tak už okolo 5 stupňov,tak motor pri volnobehu je velmi hlučný,tak klepoce.to nehovorím o vibrácii volantu pri 130.
Roman -
"-- skrytý --" 30.11.04 12:33
« Re: Mm
Zdravím!
čítal som tvoj príspevok peugeot na fóre.mám 307 sw 2.0hdi asi rok.No všetci tuším majú rovnaké závady.ako si dopadol s tými vadnými dverami,ktoré sa ťažko otvárali?Mne museli na jedných vymeniť zámky.na druhé sa chystám reklamovať.Lebo sa mi tuž ťažko otvárajú.Páčku smeroviek mi raz už menili.Ešte mi aj nejako vrzga podvozok.No mal som opel a tieto problemy som nepoznal.
Roman -
« Řazení
Tak jsem tady nedavno psal jak tátovi v P307 1,6 cuká při studeném startu motor a už je tady další skvělá věc. Nevím jak dlouho mu to dělá, ale když jsem mu dnes potřeboval popojet autem, tak jsem myslel že má zmknutý Defend Lock, ale neměl. Znovu jsem tedy nastartoval a zkusil zabrat za řadičku, která byla v pozici zpátečky. Už jsem chtěl vypnout motor a vzdát to, ale v tom jsem zabral opravdu na maximum a řadička poskočila do pozice neutrálu. Jednička už tam šla nepatrně lépe než vyřazení R, ale i tak jsem musel použít sílu takřka nadlidskou. U auta starého necelé 2 roky s najetýma 25tis.km je to teda síla.
Kdysi jsem jsem přítelkyni koupil P205 1.8D a když to stálo v zimě ve velkém mrazu venku, tak po ranním nastartování chvíli šlo trochu ztuha řadit, ale tohle jsem ještě u žádného auta nezažil a to dnes bylo 6 stupňů.
Opět uvádím to co jsem již jednou uvedl. Moc hezké auto, moc chytře vyřešené, ale zoufalá kvalita. Stále víc si říkám, že snad není poruchovější auto. -
"-- skrytý --" 12.11.04 14:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Peugeot 307 2.0 HDi 110k
Bacha na závady... díky dnům Peugeoutu a prohlídek zdarma mají servisy termíny za 3 neděle a to i u aut, které hlásí stop, závada chlazení motoru... není nad autorizovaný servis. Bože kdy už se toho krámu zbavím.. -
« Prosim o radu!!!
Ve stredu jdem se znamim koupit 307 2.0 HDi rocnik 2001 a najeto 52000 km. Rad bych vedel na co u tohoto auta davat pozor a co je tam za nejcastejsi zavady a zda se daj jednoduse vyresit a nebo jsou spise financne narocne.A taky by me zajimalo jaky ma pristup Peugeot pak pri reklamaci vozidla.Dekuji moc a doufam ze mi nekdo dokaze usetrit hezkych par penez :-) Zaznamenal jsem tady ve foru ze Peugeot servis rad pri reklamaci pouziv to je stylem jizdy dokonce i tuto vetu pouzili pri reklamaci destoveho senzoru :-) dekuji za veskere Vase reakce! -
Lubos.1 28.10.04 00:25
« Re: Re: Mazda
Mam 6 s dieselom 120 k/310 Nm. Zatial soikojnost. Jediny problem - prefukovanie od zadneho okna - v porovnani s P307 drobnost.
Vazne som uvazoval na Mazdou 3 v dieseli. Testoval som ju pred pol rokom a bol som prijemne prekvapeny. Sice je tento motor vyvijany v PSA/Ford, takze by bolo mozno vhodne chvilu pockat, kym sa nejaky problem neprejavi.
Tazko povedat. V kazdom pripade s takou Mazdou 3 1.6 benzin sedan nic nepokazis. -
"-- skrytý --" 27.10.04 16:20
« Mazda
Já měl Mazdu 323F novou před Peugeotem - 3 roky záruka -a to byl rok 1999 a snad jedna garančka. Servis na počkání -jezdil jsem v Praze na Spořilov. Když mi rozbili zadní okno zloději za hodinu bylo opravené. U peugeota jsem tři dny jezdil náhradním vozidlem. Kámoš mi slíbil přivézt to táhlo k řadící páce z Itálie. Peugeot ČR je stále jak mrtvý brouk, už jsem skoro měsíc bez auta. Ať si nemyslí benzíňáci, že jsou z kola ven!!! -
-
« Mm
pre Haldo:
Tak ideme na závady: prehratie mapy počítača riadiacej jednotky, predné okná sa prestali zatvárať, zvýšená spotreba nafty po prvej výmene oleja asi o 0,5 l/100km a zníženie maximálnej rýchlosti o 15km/h, odpadnutie podblatníkov a spodného krytu motora, 5. dvere sa prestali otvárať - porucha mikrospínača, obidvoje zadné dvere sa ťažko kľučkou otvárajú aj po premazaní, 1x vypnutie elektiky za jazdy, preskakujúca páčka smeroviek, myslím, že je to všetko. Tie ostatné poruchy už zapríčinili už mechanici v servise. Po čase ma to prestalo baviť chodiť do servisu a niektoré maličkosti som si odstránil sám. Takže veľa šťastia v servisoch...