Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 10.06.05 17:45
« Re: Lacné
dneska som objavil pricinu jemneho hrkotania zo zadu...cudny zvuk vychadzal od 5tych dveri, tak si predstavte, v jednom vnutornom madle zatvarania kufra sa vytriasol srob uchytenia toho plastu o plech...sa bojim o dolezitejsie sroby, ci su zatiahnute dostatocne >:-[] -
"-- skrytý --" 10.06.05 12:36
« Garáž!
takze asi to v sobotu cele rozoberiem ak bude pocasie
Ako ti závidím, že máš garáž!
Do nejakých dvoch rokoch by som mal aj ja mať domček niekde poblízku BA, takže potom môže môj Pažout kľúdne zostarnúť a začať sa kaziť...
:lol: >:D >:D
Keď človek býva v paneláku, jeho možnosti opraviť si auto svojpomocne sú nulové...
:x :x :x -
matuS 10.06.05 11:39
« Re: podvozok
ad vrzganie - musis pozriet co sa kde trie. ja mam kozene sedacky a tie ked sa trasu, tak sa koza trie o plast - vrzga to. tak to striekam sprejom silikal (silikonovy olej) snad sa mi za rok nerozpadne calunenie :)
dalej mi este buchalo sedadlo v mieste hacika, takze hacik som obalil lepiackou paskou.
teraz mam v aute uz uplne ticho, len vzadu mi nieco uplne tichunko rezonuje, ale ja som z toho na nervy, lebo 90% jazdim s vypnutym radiom, takze asi to v sobotu cele rozoberiem ak bude pocasie.
proste silikononovy olej, lepiaca paska, tlmiaca pena a silikonove lepidlo su v tomti pripade najlepsi kamarati.... a cas a nervy -
« Bez nadpisu
Mala by to byť spojovacia tyč predného stabilizátora. Je to uchytené v gumových silientblokoch. Skús ich postriekať s vodou a potom uvidíš. Mne to už vrzgať prestalo. Začalo to vrzgať v keď malo auto asi 1,5 roka a potom to samé prestalo. Teraz to už nevrzga, lebo som auto predal. Kúpil som 307 SW 1,6 HDi.

[odkaz]
Na konci máš aj štatistiky kradnutých áut podľa značiek.
Keď som to čítal, prišlo mi zle od žalúdka...
:-( :-( :-( :-( :(