Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 04.09.05 22:52
« Zkusenosti P307
Zdravim vsechny,
jakozto byvaly spokojeny majitel P405 jsem pred rokem memu bratru doporucil koupi P307, 1.6.
Ne ze by mne proklinal, ale po roce uzivani (cca 23000km) i ja musim uznat ze Peugeot uz neni to co byval a na P307 uz se bohuzel divam jen jako na designove povedene auto. Jinak nic.
Abych byl konkretni:
-od zacatku ma problemy s klepajicim se volantem pri rychlostech kolem 120km. Kola nejdou lepe vyvazit, jine disky vcetne pneu ten probelm neresi. Peugeot krci rameny a nic nevyresil.
-pri obsazeni 4 lidmi a malych nerovnostech se od zadni napravy ozyvaji neskutecne rany. Peugeot vymenil zadni tlumice, ale dela to porad a krci rameny.
Kdyz byl na testu novych tlumicu tak pri prazdnem autu byl vysledek OK, pri 2 lidech sedicich vzadu byly tlumice na 30%. :-)
- hlucne servo rizeni. Peugeot vymenil, nicmene po vymene je to skoro stejne a pry je to OK. Je vsak divny ze ten hluk serva v kabine prehlusi hluk motoru na volnobeh. Servo funguje, ale otazka je jestli vydrzi v zaruce.
- asi pred pul rokem mu praskla spojovaci tyc stabilizatoru na prave strane predni napravy. Peugeot vymenil a rekl, ze tohle auto pry neni staveny na nase silnice. Asi pred tydnem bracha zjistil ten samy problem na leve strane.
At se na mne nikdo nezlobi, treba jsou vase zkusenosti s timto peknym autickem jine, ale tohle je realita. A bohuzel mne nikdo nepresvedci o tom, ze se ve vetsine pripadu nejedna o konstrukcni vadu auta.
Freedom. -
Saab 31.08.05 11:27
« Bez nadpisu
Osobní automobil „Peugeot 307”, pouze s benzínovým motorem o objemu 1,6 a 2,0 litrů. Sériová čísla: od 82001728 do 83046212. Výrobek neznámého původu.
Hrozí nebezpečí požáru. U modelu 307 může ve skříni řízení dojít k elektrickému zkratu, který může být způsobený korozí. Následkem zkratu hrozí riziko samovznícení. Bylo ohlášeno 10 případů vzplanutí vozidla.
[odkaz] -
"-- skrytý --" 31.08.05 09:35
« Bez nadpisu
Jestli máš benzínový motor, tak po 30000 km. Já mám P 307 nafťáka, r.v. 01 a nic mi tam nesmrdí, jen když vypnu klimošku, tak cítím chvilku vlhko, než se vyvětrá výměník. Před odstavením auta je asi dobré vůbec vypnout klimatizaci a pustit naplno větrák - kvůli plísni. -
"-- skrytý --" 30.08.05 13:31
« Re: Klimatizacia
filter bol meneny. teda aspon ho mali menit pri 60.000 km kontrole. ci ho naozaj. btw. myslime oboja to iste? - tzv. pelovy filter.
taktiez pred koncom jazdy vypinam klimu. najprv to bolo kvoli mojej vlastnej adaptacii na vonkajsiu teplotu, neskor aj kvoli vysuseniu klimy.
najhorsie to je pri vlhkych dnoch... -
« ciptuning Matus
Zdravim Matusa, citam to tu pravidelne, len prispievat velmi nie je o com. K chiptuningu; mozem len odporucat, ziadny problem, vyborny zatah, hlavne kopce su bonbonik. Cital som tu aj o zlych skusenostiach, snad je treba mat stastnu ruku na vyber firmy ktora to robi. Ja som to robil este v zaruke, takze sa to zabiehalo od zaciatku spolu s cipom a vsetko OK. Ten graf z brzdy na Matusovej stranke je moj, povodne HDI 66 kW. Nebojte sa toho. Prajem vela radosti a pozitku z jazdy.