Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 04.10.05 00:00
« Bez nadpisu
Ta formulace je tam nešťastná. Peníze nevracejí, ale dělají bezplatné opravy, teda: v západní části EU ano a v té naší...???Tváří se, že je vše OK. Je třeba po nich jít a trvat na odstranění problému. Jak je to zveřejněno v RAPEXu, končí sranda a jde tuhého. Právo je na straně zákazníka. Jistě, pokud je informován,že jo. Peugeot není třeba Saab, viz poslední stahovačka modelů 2000-2002 (benzín), takže to tiše přechází a tváří se, že NIC...Je třeba se k nim vypravit na přátelskou návštěvu. Prodali, tak ať to opraví. -
"-- skrytý --" 03.10.05 22:38
« Re: Je topravda, ale nič som nedostal
Parada...myslite, ze dostanem nieco podobne, aj ked nemam auto zakupene v SR? Pretoze ma Peugeot eviduje, nakolko chodim na pravidelne prehliadky do autorizovaneho servisu... :?: kurnik, mam cislo 82374242, teda patrim medzi tych chudakov... >:-[]
Citujem:
" Výrobce dobrovolně požádal spotřebitele o vrácení již zakoupených automobilů a provedl nápravná opatření."
to akoze vracaju peniaze? ;-) -
matuS 26.09.05 22:15
« Re: Display 307sw
ake mas stare to auto?
v australii pouzivali na staniciach plazmove obrazovky na zobrazenie harmonogramu a boli tam urcite informacie, ktore tam svietili asi 18 hodin denne.
ked tam tie informacie nesvietili, ajtak si tam po nich videl stopy, boli akoby vypalene v obrazovke. -
« Display 307sw
Este jedna vec je ktoru som nespominal. Mozno blbost, ale:
Dispej na ktorom sa zobrazuje cas, stanica, spotreba atd... pri vyssom podsvetleni nechava smuhy akoby tiene od cislic a pismen(take ciary zretelne viditelne), je to normalne ?
Najlepsie to je viditelne v tme, ak nie su zapnute svetla.
Porovnaval som to s displejom na automat. klime a tam to nie je.
Mozte sa niekto pozriet ci sa to takto sprava aj u Vas?
Dakujem -
« Re: Musíš byť dôrazný
skusim to este raz potom pojdem do Ke. alebo budem kontaktovat importera.
Este jedna vec je ktoru som nespominal. Mozno blbost, ale:
Dispej na ktorom sa zobrazuje cas, stanica, spotreba atd... pri vyssom osvetleni nechava smuhy akoby tiene od cislic a pismen(take ciary zretelne viditelne), je to normalne ?
Porovnaval som to s displejom na automat. klime a tam to nie je. -
"-- skrytý --" 20.09.05 16:03
« Musíš byť dôrazný
Miro,
choď do servisu a dôrazne ich požiadaj (pod hrozbou neustáleho sťažovania si priamo importérovi na ich neschopnosť):
1. kompletné preprogramovanie riadiacej jednotky (odstránenie nezmyselného chovania pri štarte)
2. poriadne uchytenie výfuku (ostránenie pískania)
3. výmenu prevodovky (aj je to tak, ako píšeš - máš na ňu nárok - môjmu otcovi menili prevodovku na Renaulte po cca. 3/4 roku)
Alebo choď do Košíc a skús šťastie tam. Každý autorizovaný predajca je povinný riešiť tvoju reklamáciu v záruke. Neboj, oni na tom neprerábajú, lebo potom všetko faktúrujú importérovi.