Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 06.12.05 17:55
« Re: Re:
Mm, stalo sa to v okrese MA, v zahorskych lesoch, plnych vysokej... vo voze som nebol, soferoval brat. mne ale na tom istom mieste vybehli tie diviaky...
Tom69, tie vozy su uz dnes bezpecne... nie, ako volakedy, ked Lada bola cela, mala trosku pokrceny plech vpredu, ale posadka to uz nikdy nerozdychala... :-( ale myslim, ze tu zaposobilo i stastie a nas "rodinny" anjel strazny...
JarinoRS, neblazni... v oktobri este nebol dovod na zimne... :-) takze v tom to nie je. inak zvlastne, ze ta pneu je cela, neporusena... co o disku hovorit nemozno. uvidime, co povie oko skuseneho pneu-servisaka. -
"-- skrytý --" 05.12.05 00:18
« Re:
yoyo, ako pozerám, tak pozerám, čo tam robili tie letné gumy? nemalo aj to trošku vplyv?
Tak a dneska som dostal doporučene (po 3 mesiacoch od avizovania z Peugeotu, asi usúdili, že môj neborák sa čoskoro samovznieti >:D ) dopis:
Vážený pán,
ďakujeme Vám za dôveru našej značke, ktorú ste prejavili kúpou vozidla Peugeot 307. Aby táto dôvera ostala zachovaná, spoločnosť Automobiles Peugeot pravidelne informuje náš tím o technikách a metódach navrhnutých pre zabezpečenie Vášho komfortu a bezpečnosti. V rámci plnenia týchto zásad kvality nás spoločnosť Automobiles Peugeot požiadala, aby sme na Vašom vozidle zlepšili utesnenie elektronického spojenia celku elektrického čerpadla posilňovača riadenia a tak eliminovali krátke spojenie, ktoré môže vzniknúť po dlhšom používaní a ktoré môže byť príčinou vzniku požiaru v motorovom priestore. Táto práca bude samozrejme vykonaná zdarma a bude potrebné ponechať vozidlo u nás jeden deň.
Prosíme Vás, aby ste sa po obdržaní tohto listu skontaktovali s našim autorizovaným servisným strediskom podľa Vášho výberu za účelom dohodnutia sa na dátume vykonania uvedeného zásahu na Vašom vozidle.
Tešíme sa na stretnutie a ostávame s pozdravom p. Christian Bonfis, technický riaditeľ
Tak predsa horí!!! >:D som ešte zvedavý, kedy zistia aj na Slovensku, že predná náprava vibruje, keď už to zistili všade inde >:D -
"-- skrytý --" 03.12.05 00:06
« Bez nadpisu
matuS: srna. vecer predtym na tom istom mieste mi prebehli cez cestu dive svine. ale tato srna skocila nahle, v zakrute a uz som kolesom lizal priekopu, na cestu uz nevytiahol... v 70 km/h do stromu (ostalo na tachometri - je to myslim aj vidno na fotke). cez riadiacu jednotku, plasty, koleso, A-stlpik, prah... vsetci vysli po svojich. zranenia: modrina na kolene (vodic - preto tie kolenne airbagy???), modriny v oblasti klucnej kosti, kusok skla v dolnej pere.
inak, ja som s tou 307SW na rozdiel od mnohych tu (neviem, ci ini tu maju klasicke hatchbacky) nemal problem. az na predny stabilizator. a par malichernych drobnosti. inak to bolo pohodlie, priestor, BEZPECNOST... fajn auto, bude mi smutno. skoda, stacilo 10 centimetrov viac do stredu, vyzeralo by to inak. pripadne o 30 sekund byt pomalsi, zbadal by som ju som ju vcas. sakra, ani gulas nebol... -
« Brzdy + nova zvolavacia akcia
Tak som bol v servise na pol rocnu garancnu kontrolu.
Ten problem s brzdami vyriesili ich precistenim, s tym ze nabuduce uz cistenie zaplatim. (mimochodom dnes rano piskali znovu) Na moju otazku ci je normalne aby sa toto dialo po 6000 km mi bolo povedane ze ano. Dosticky menit nebudu - netykaju sa zaruky a ak tak iba ten isty typ a za peniaze samozrejme.
Peugeot oznamil ze ma nejake problemy s ABS, tyka sa to aj mojho auta (r.2005) cislo teraz neviem. Neviete nieco o tom? -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Brzdy
Ano to je riesenie, predat a kupit ine. Ale ktore znacky auta sa tak nespravaju? Pocul som Renaulte, Opli nieco...
Mozno Honda.. Novy Civic?
Len mi stale nejde do hlavy, ako mozu zakaznika nechat len tak s neopravenymi chybami, auto stoji 3/4 miliona a zakaznik s nim nie je spokojny.. :(