Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
Robo Parak 29.03.08 22:11
« Predam veci co mi postali po peugeote 307 SW
Zdravim, predal som svojho pezota a ostal mi originalny box na lyze + priecne tycky (uchytenie na lyziny) - pouzite cca 3x. Dalej mi ostali takmer nove pneu 195/65 R15 Pirelli P7 kupene v maji 07, maju najazdene cca 3000km. Ostal mi aj Sony 10CD MP3 Changer, bohuzial prevodnik na pripojenie do pezota 307 som nechal v aute (kupoval som ho zvlast za cca 2000sk). Ak ma niekto zaujem tak mail parakr@gmail.com (najlepsie z BA, nech nemusim riesit dopravu). -
"-- skrytý --" 01.03.08 21:29
« zadne dvere
Nevedeli by ste mi niekto poradit s jednym problemom??
na nasom aute sa zasekli zadne dvere. to by sa dalo este prezit az na to ze palubny pc stale hlasi ze nie su zatvorene a preto sa neda ani zamknut auto a ked sa nezamkne auto tak sa kazdu chvilku ozyva hukanim. neviete mi poradit ako to nejak odblokovat?? je to surne -
"-- skrytý --" 06.09.07 20:17
« Re: Voda v aute
pani, moj brat si kupil 307SW. teraz mu ju trochu "masirujem" a pocas tyzdna som objavil nejake nedostatky na tom jeho voze - najma vodu na prahoch zadnych dveri. ako sa tam moze dostat? vzdy, ked to kontrolujem je vsetko suche, len je mala kaluz stojacej vody na prahu blizsie k B-stlpiku. neviem, ktore tesnenie moze prepustat, lebo na prvy pohlad je vsetko OK.
zaroven ina otazka - mate pri automatickej klime (a typ do faceliftu) pod prednym oknom ciernu polgulu alebo nic? mam na mysli sezor slnecneho svitu, ci ako sa to presne vola... v tomto aute to nie je.
dakujem za info. -
"-- skrytý --" 06.09.07 20:13
« Re: 307
X.F - robil som pre jedneho dodavatela nemeckej automobilky... nechci vediet, co sa robi i v premiovom segmente... i priamo u vyrobcu...
pisat, ze by si pežota kupil iba hňup... si smiesny. nemozes si dovolit kupit auto, ktore sa ti paci a po ktorom tuzis? tvoj nazor tak posobi. -
"-- skrytý --" 03.09.07 13:45
« 307
JÁ BYCH CHTĚL jen podotknout že Peugota si může koupit jen hňup... Poruchovější auta jsem nezažil a do francouzů by nešlo plno mých kolegů autoopravářů.. Dokonce jeden zaměstanec této fr. automobilky prohlásil: No co, autoservisy se taky musí plnit... Prostě francouzský auta=šity -
"-- skrytý --" 11.08.07 10:51
« Re: Voda v aute
Asi máš upchaté odtoky vody pod prednou kapotou vedľa čelného skla po oboch stranách. Ide o tie miesta, kde sa vždy kumuluje rôzny bordel (lístie atď.) Skús to poriadne vyčistiť a pomocou šrubováka skús spriechodniť odvod vody v tom zúženom mieste, kde sa je veľmi ťažko dostať. -
"-- skrytý --" 10.08.07 09:14
« Voda v aute
Ahojte.
Chcem sa opytat, ci mi vie niekto poradit? Na mojej 307 break mi zateka voda pod vodicove nohy. Netesnost folie v pp dverach som uz opravil. Voda vyteka z predného stlpika pod packou na otvaranie prednej kapoty. Zatial neviem odkial sa voda do stlpika dostava.
Dakujem. -
"-- skrytý --" 09.07.07 00:15
« vadne lmice????
Ahojte
Nevie niekto poradit? Mam 307, menili sa tlmice a od vtedy auto pri prejazde nerovnosti piska, skripe...Mozu to byt vadne tlmice?. menili sa aj vrchne loziska aj silentbloky na stabilizatore a stale to robi, capy su v poriadku. Co este pozriet?Poradte -
"-- skrytý --" 28.05.07 14:14
« Re: Výfuk - výmena
mne v peugeote povedali, ze na benzinoch, na ktorych sa jazdia hlavne kratke trasy (donedavna som jazdil iba stylom z domu-do prace-domov, dokopy cca 5km) je to vraj bezne, ze sa nestihne vypalit voda a vyfuk zhrdzavie, odhnie...kamarat s 15 rocnou 309 sa iba rehotal...
inac moja recenzia ak by niekoho zaujimala je tu:
"-- skrytý --" 25.05.07 20:34
« výfuk
Na starom 2,0 HDi som mal vúfuk 175 000 km a asi je tam dodnes. Na 1,6 HDi mám cez 70 000 km a je úplne v pohode. Na Partnerovi mám 180 000 km a tam mi ptaskol, kde je prichytávaný k strednej časti. Asi to vymeník, lebo to robí rachot. V citroene chceli za poslednú časť 5600,- Sk. V obchode s autodielmi 2700,- Sk.