Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Gumy a zahradka
panove zajimalo by me, jake jste dostali na 307 pneu pri koupi? Ja nemam elektrony a dali mi tam mam Dunlop Sport (cislo nevim). Ted jsem videl jednoho v Praze a ten mel Pirelli a pry se montuji i Good Yeary.
Jo, kupoval jste uz nekdo zahradku? Jaky mate zkusenosti s tim?
Dik. -
matuS 22.10.01 04:42
« BAS
zmena toho BAS ucinku sa da podla mna nastavit softwarom. napr v c5 je super, ze vacsina veci by sa mala dat nastavit softom, pretoze to ide cez tu centralnu jednotku, podla mna ma 307 to iste, takze nebude problem. horsie je, ze vyrobca sa tomuto zatial nevenuje, ale podla mna pride cas a potom budeme upgradovat system pravidelne a budu pribudat funkcie... -
« Re: brzdovy asistent
Ach, ach, budem si musiet zvykunut. Ale to neznamena ze sa mi to paci :-((( Inak na EPS sa na autach s prednym pohonom da lahko zvyknut lebo je nastavene nie moc citlivo, horsie je to pri zadnom pohone kde zasahuje na klzkej vozovke prakticky neustale. -
Ne, ja to myslel tak, ze muzu vyuzivat libovolne brzdny ucinnek a asistent mi sepne presne v ten momemnt kdy ho cekam a pak nastane maximalni brzdny ucinnek! Brzdovy asistent byl vynalezen prave na to, aby byla co nejlepe vyuzita ucinnost brzd! Holt se musis naucit zachazet s brzdovym pedalem! Jen pro zajimavost, na ESP si clovek musi zvykat daleko vic nez na brzdovy asistent, je daleko zakernejsi! Ale ucinny, hodne ucinny! -
"-- skrytý --" 20.10.01 20:37
v tom je ta pointa. ty brzdis, dlhsie a on zopne az skoro polibis predne sklo (ako si napisal). ja ak by som potreboval polibit predne sklo, radsej si pocas toho dlhsieho brzdenia viac zatlacim na brzdu. ale ja viac brzdit nepotrebujem. teraz prave som to bol ukazovat kamaratovi. dva krat som brnkol po brzde, na treti brnk zabral a aj ked som pustal brzdovy pedal, ucinok neslabol. mne sa to proste nepaci.