Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: Spotřeba
Ja mam na VW Passat 1.8 turbo zatim prumernou spotrebu 8,1 l. Auto je uplne novy, ma najeto zatim asi 700 km, takze se s tim ucim jezdit a pocitam ze spotreba jsete klesne. Na delsi trasu cca 350 km jsem mel prumer i 7,2. Zatim jsem vyjel jen jednu nadrz a podle palubniho pocitace to melo 8,2 , ale po rucnim prepocitani mi to vyslo dokonce o 0,5 l min. Jak presne vam ukazuje ten PP. -
« Re: Spotřeba
Ja mel pred tim Accorda 2.0 z ten pod 10 nesel, ani kdybych jezdil s vypnutym motorem. Nikdy jsem palubak nemel, takze na to ted cumim a sleduju, jak se spotreba pohybuje v ruznych rezimech. Uz mam vysledovano, ze mimo mesto a dalnici se pres 8 nedostanu i kdyz na to celkem dupu. Zato dalnice pod 8,5 nepujde. Mozna, kdybych jezdil pomalejc, ale pri jizde kolem 150 je to proste minimum. Je ale fakt, ze v patek jsem jel pres Prahu 1h a 45 min a pri tom pojizdeni se spotreba vysplhala na 9,7. Pak uz jsem byl tak nastvanej, ze jsem to na dalnici podrzel pod krkem a pri temer stale rychlosti kolem 170km/h jsem skoncil na 9,4. Ale zase to stalo za to. -
"-- skrytý --" 18.11.01 16:16
« Re: prijem radia
ja mam teraz od posledneho tankovania 9.4 (nuloval som palubak). to je moja ,,bezna'' jazda. tak neviem teraz, ci ty jazdis tak usporne, alebo ja tak prasiacky. ale uz som mal aj 8.2, ale to som pozeral na palubak stale. teraz tam mam datum prehodeny a mam pokoj. -
« Re: prijem radia
Mrkale, ty as ale smulu?!? Ja nevim, ja zas musim rict, ze na dalnici Plzen - Praha jsem s Kenwoodem za Zebrakem prestaval chytat Frekvenci 1 a ted to hraje celou cestu pekne. Dokonce chytam v Ostrove Egrensis!
Me by taky zajimalo, za kolik s tim autem jezdite. Ja mam s petidverovou 1.6 spotrebu mimo mesto tak 7,3, na dalnici (porad kolem 150 km/h)tak 8,8 a ve meste (prekvapive) tak 8,2. V prumeru jezdim asi za 8,0 - 8,5. Minulou nadrz jsem se nazil jezdit usporne a v kombinaci vsech rezimu jsem mel 7,6, predtim jsem na to naopak slapal a dostal jsem se az na 9,5. Co vy? -
"-- skrytý --" 16.11.01 10:41
« prijem radia
nie som spokojny s prijmom radia. na starom radiu a aute (daewoo lanos a SONY radio) som chytal vo viedni Fun Radio vsade bez problemov, na slovensku FM4 (rakuske radio) az do trencina. v P307 fun radio vypadava aj v blave a fm4 chytim ledva po senec. uz ma to auto zacina tak *, ze snad P uz nikdy nekupim. treba na to nejaky predzosilovac na antenu, alebo co je tam na *? -
"-- skrytý --" 15.11.01 12:00
« servis
to je este vec, ktoru neviem ako spravit, resp. neviem, do akeho servisu pojdem. u nas v BA tu je Auto Alba, kto este robi peugeoty neviem. Auto Alba maju tri servisy. auto som kupoval v leviciach, takze tam asi nepojdem. som zvedavy ako dopadnem tu v BA. -
« Re: dazdovy senzor
Tak to mam asi zatim kliku, ale i senzor, i svetla i mute mi zatim funguje dobre. Jenom jsem prisel na to, ze v manualu pisou, ze se da na ovladani pod volantem i posouvat kazeta a to samozrejme nejde. Ale to je spis chyba textu, nez radia. Pak prosim napis, jak byli v servisu ochotny, co ti na to rekli a jak dlouho jim to trvalo. Doufam, ze 307 nezdedila nesvary s elektrikou, jake byly u starych Citroenu BX a (asi) XM (proste ten nejvetsi pred Xantii). Tam se totiz jezdilo casteji do servisu, nez normalne po silnici. -
« Re: dazdovy senzor
Já jsem nějak slyšel, že má Peugeot trochu problém s elektrikou... Ale slyšel jsem o to 206, tak tohle budou asi nějaký novorozenský chybičky u nové 307. Sice je to otrava s tím jezdit do servisu, ale je to zadarmo tak to snad nebude tak bolet. Jenom je pruda ztrata casu a najit si cas to tam odvezt. Chtelo by to sluzby, kdy by si technik vyzvednul a zase vratil auto na misto urceni... Myslím, že jsem našel mezeru na trhu :-) Jak by nám to všem motoristům ušetřilo čas a nervy . -
"-- skrytý --" 12.11.01 17:46
« dazdovy senzor
funguje vam ok? mne sa chova takto. pri slabom dazdi: stojim s autom a zapnem. zotiera s pauzami. rozbehnem sa, prida aj stierace. ale ked potom zastanem, stieraju ako besne a nespomali ich. az samozrejme bez problemu stiera suche okno :-( a vrzga. aspom, ze automaticke svetla funguju. okrem toho sa dodrbava radio. nastartujem, display ok, da sa vsetko prepinat, ale je ticho, od reprakov nejde ani sum, tj. nejde do nich prud. vypnem motor, nastartujem a je to zase ok. dalsi problem. zapnem MUTE. potom ho chcem zrusit, MUTE z display-a zmizne, ale svieti iba LOUD (co mam zapnute), ostatne nic. ani nehra. vypnutie zapnutie nepomaha. zapne sa do rovnakeho ,,state''. pokial mackam vsetko dostatocne dlho, zacne to hrat. nestretli ste sa niekto s tym tiez? -
« Re: Osvetleni palubni desky P307
A co jsi s tim mel? Ja jsem se na to dival i do manualu a zrejme se intenzita prosvetleni displeje aut. klimy menit neda. Nerikam, ze mi to nejak extra vadi, ale je to detail, ktery zamrzi. Jinak zatim musim zaklepat, ale tosud jsem najel skoro 5000 km a porad v pohode.