Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 22.11.01 12:05
« Re: Repraky
ja sa chystam to rozobrat, len nemam VYHRIEVANU garaz a nechcem prist o ruky. inac podla mna to chrapcanie je kombinacia chrapcania reprakov so skreslovanim od zosika (radio). (teda pokial mi nechrapcia prave zadne dvere, v ktorych asi zabudli vo fabrike srobovak. lebo zbytok auta je uplne ticho, iba hentie dvere, ked sa vypeckuje (hudba). -
« Re: Repraky
Mas castecne pravdu. Kdyz se to vybudi, tak se lepe oddeli vysky od stredobasu, takze je to poslouchatelnejsi. Jenze mi v tu chvili zacnou drncet basy. Mozna, ze je to jenom chybnym ulozenim ve dverich, ze nedrnci reprak, ale dverni vypln. Jestli se nekdo pustite do rozdelani dveri, dejte prosim vedet co zjistite. -
« Cena ND
Zjisteni HOSPODARSKYCH NOVIN ze 15.11. Citace:
Z telefonického pruzkumu zpravidla ve trech znackovych servisech po cele zemi v pripade kazdeho srovnavaneho vozu dopadl nejlepe Peugeot 307. Dvanact vybranych soucastek by prislo na 90 tisic korun. O necelych deset procent draz prijde stejna sada nahradnich dilu pro Skodu Octavia, o dalsich deset procent drazsi dily ma podle testu Opel Astra a Mazda 323 F. Nejdrazsi servisni naklady by si vyzadal Chrysler PT Cruiser, nakup dvanacti vybranych soucastek by byl o vice nez padesat procent drazsi nez v pripade P 307-142 tisíc korun.
Podotykam, ze jde vse o nizsi stredni tridu.
Kdy na toto zareaguji konecne nase pojistovny !!??
-
« Re: vrzganie sedaciek
Zadni jsou dobry, ale predni mi obcas zavrze. Asi kloub u operadla. No, me je kousek (110kg), takze ta sedacka asi skuci. No, pri prvni prohlidce je na to necham kouknout. Jo, a taky jsem se rozhodl, ze vymenim ty sumitka, co to ma misto repraku a koupim nejake slusne ozvuceni. Tech par korun za slusny zvuk do toho dam. Docela mi vadi, kdyz posloucham Metallicu a basa tam bruci, jako by sla pres booster. -
« Re: Spotřeba
Jezdim jak jsem zvyklej a diesly nemam rad. Samozrejme to auto obcas prislapnu, at ukaze co umi ale nedelam to casto. A auta za temer milion je uz nejakej rozdil 30 tis mezi deselem a benzinovym motorem temer nepodsatny pokud nekoukam na dalsi provozni naklady. Mam benzin a vyhovuje mi to no. -
To htr: Nechci se te nijak dotknout, ale pro takovou jizdu sis mohl mozna koupit diesla, ne? Myslim, ze to slabsi TDI-cko je za podobnou cenu, jako 1.8T, ne? ...ale vsak ty to zacnes honit. On ten Passat s turbem jede moc pekne na to, aby tomu clovek odolal. Jenom ti preju, aby se to turbo moc nesr... Neznam nikoho, komu by ho nemenili po 2-3 letech. Ale zpatky k 307, kdyz uz jsme tady. Zacinaji mi povrzavat sedacky. Neda se s tim neco delat? -
No ja nevim, ale asi to bude stylem jizdy. Je fakt ze s tim passatem nejezdm po Praze nestojim v kolonach a nezdrzuju se rozjizdenim na semaforech a vetsinou jezdim delsi trasy vic nez 50 km. Auto je uplne novy a zatim jsem vyjel jen jednu nadrz takze se do budoucna teprve uvidi. Nejezdim stylem brzda plyn a nezavodim. Po dalnici kdyz se jede 120-130, tak je spotreba rozumna kolem 6,5-7 l, pokud se ale jede jen o malinko rychleji tak to rapidne stoupa. Hodne je znat i kazde stoupani, kde to ma i 11 l. U minulyho auta (Daewoo Espero 1,8)jsem mel prumernou spotrebu asi 7,2 l/100 km. Jeste mam Peugeot 306, 1,4 spise na kratsi tarsy a u nej mam prumer 6 litru.
:-) -
To htr: Clovece, jak to s tim Passatem jezdis? Muj velmi dobrej kamos ho ma uz 4 roky a jezdi tak za 10-11 l/100km. Co vim, tak se jednou dostal k deviti, ale taky si to prej vezme i 13, kdyz se na to fakt slape. Ja zas takovej setril nejsem ja na to nemam trpelivost. Zpravidla to vydrzim tak 200 km a pak to stejne rozjedu, at tam tece, co tam tece. -
Jo, Marcek to rucni mereni spotreby vysvetlil spravne. Ja mel predtim auto co PP nemelo a takhle jsem si spotebu pocital. Vychazela po kazdem tankovani temer stejne. Odchlky zpusobene tim, ze se do nadrze nekdy nacerpa o litr vic nebo min jsou pomerne male tak 0,2 l/100 km. -
... a chleba taky díky tomu levnější nebude :). No to jsou věci, to jsou věci. Člověče nedávno jsem vidět taky zajimavé auto. Vedle sedačky mělo nějakou trčící páku. Nejřív jsem si myslel že je to volič rychlostí, protože tam bylo "N" a "R" ale "D" nikde zato spouta cisel od jedničky do pětky... tak nevím k čemu to nakonec bylo. Sou to věci, sou to věci...