Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 29.11.01 14:35
« Re: jedna basnicka otazka
ale si zase zober, o kolko je golf navrhom starsi, ako je 307 ;) nemozes to len tak porovnavat. golf bol kral ked prisiel. 307 lepsia, ked prisla (o par rokov neskor). akonahle pride nasledovnik golfu IV, bude lepsi ako 307, to je jasne. -
« Re: jedna basnicka otazka
Me se hodiny predbihaji po 3 mesicich asi o 1 min, coz je OK. Momochodem, jsem ted v Nemecku a mam pujcenyho uplne novyho Golfa 1,9 TDI (cerveny D i I). To se s Peugeotem vubec neda srovnat. Je to maly, tvrdy, hlucny, divne se v tom sedi... Jsem fakt prekvapeny, o kolik je 307 jina a podle me lepsi. -
"-- skrytý --" 22.11.01 15:36
« Re: Repraky
to je miesto na knizku (navod a servis) :). tam tazko, je to male. skus ale pozriet pod predne sedadla, je tam miesta a miesta. urcite ale aj vymena reprakov nieco pomoze. kazdopadne, ak budem mat cas, snad v sobotu (ak bude teplejsie) rozoberiem tie dvere (jedny predne, jedny zadne) a kuknem, co to tam vlastne je. a btw: ani ja nechcem radio menit. -
« Re: Repraky
To ti zavidim, jestli mas aspon NEJAKOU garaz. Moje auto holt trpi venku. Ale chystam se to zmenit behem pristiho roku. Kazdopadne ti budu moc vdecnej, jestli neco v tyhle veci zkusis a das vedet. Ja zacnu tema reprakama a zkontroluju, jestli se neopiraj o plastovou vypln. Menit radio se mi nechce uz kvuli tomu prima ovladani pod volantem. I kdyz i to by asi slo propojit, co rikate? A na pridavnej zesilovac buch asi tezko hledal misto. ...I kdyz, ted si vzpominam, ze v kasliku pred spolujezdcem je v horni casti na neco drzak (takovy 2 kolejnice). Nevite na co to je?