Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 12.12.01 11:25
« Re: pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?
ja umyvam presne tak, ako matusko povedal. davam chalanom na pumpe a umyvaju rucne. aj vysaju, naimpregnuju gumy, vylestia interier, utru prach a nastriekaju tym sajrajtom, umyju okna z nutra. cele ma to vyjde tak 350sk. a robia to bozsky! pre tych z BA, spravim reklamu. Pumpa MOL pri nemocnici v petrzakle smer Rusovce, Wien. ta cesta, co ide z pristavneho mosta, okolo univerzity ekonomickej a porsche inter auto. tusim Dolnozemska. -
matuS 12.12.01 00:00
« Re: pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?
my mame tlakovu umyvacku, moc dobre to neumyje, ale ked to manik predtym umyje rucne, tak je to dobre. nechapem, ze nemate rucnu umyvaren.
chod do umyvacky a povedz chalanom, nech ti to za 200kc bezdokladu umyju rucne. u nas to tak niekde robia tiez. -
"-- skrytý --" 06.12.01 14:49
« Re: Objednavka P 307
lubosh1 ked chces a si z BA, kludne ta mozem povozit a mozme pokecat a ja si dobre aj zanadavam. ale mozno ty chytis iny kus :). kazdopadne ta neodradzam, je to velmi fajn zvezenie, ak by som mal vyberat znovu, vyberiem znovu 307, vo vybave, aku mam. ale asi s HDI. -
Taky jsem svezl s obema. Honda ma motor typicky pro Hondu - dole liny, nahore ostrejsi. Ale taky patricne hlucnejsi. 307 se mi libila hlavne opticky mnohem vic. Svoji 1,6 jsem nezajizdel nijak specialne, jenom to do prvni prohlidky po 10000km nebudu dlouhodobe honit do extremu. Myslim, ze nemusim jezdit max. rychlosti. Spotreba je vcelku OK. Mimo mesto a dalnici do 7,5, jinak kolem 8 - 8,5. -
Lubos.1 06.12.01 09:55
2 mkral> To neviem, ale predajca mi ukazoval original katalog alebo prirucku pre 307, kde bol popis vonkajsich farieb a k nim mozne interiery. K tej medenej farbe pre XT vybavu bol mozny jedine Diamant. Okrem toho si myslim, ze slonovina je dostneprakticka, aj ked urcite krajsia ako hocico ine.
Inak pisal si o motore 1,6, ze je to pomerne slabe. Ja som si dal testovaciu jazdu okrem P307 aj na novej Honde Civic 5D 1,6 a musim uznat, ze v Honde bol ten motor zivsi a pruznejsi. Okrem toho ma papierovo nizsiu spotrebu. Napriek tomu sa mi 307 paci viac, ci uz vybavou alebo interierom.
Mozes mi naopisat svoje skusenosti s tou 1,6? Je potrebne to zabehavat? Aka je spotreba? Ked som to testoval, bo som pomerne spokojny, ale jazdil som mozno 5 km, takze nic moc som nevyskusal. POtreboval by som viac informacii. Dik. -
"-- skrytý --" 05.12.01 13:14
a to preco sa neda, ked som si ho normalne objednal? ked auto odchadzalo z francuzka, malo oznacenie medena farba + slonovina (ci ako sa to vola). aj na dodaku (orig. francuzkom, co ma predajca) to bolo. sedeli aj vyrobne cisla, len vo vnutri diamant. ak hovoris, ze sa objednat neda, ako potom cele tri mesiace od objednavky cez vyrobu to mohlo byt tak zaznacene? -
« Re: to pavelpu:
Myslim, ze to je normalni. To delaji (asi) vsechna auta. Tam je takovy mechanicky difuzor, ktery to usmernuje a on je sklopen tak, ze hlavni proud jde na nohy, ale trosku jde prece jenom ze predu. Muzes si zavrit vydechy. Ja to ale skoro nevyuzivam. Jsem ted (zase) v Nemcich, tak se ti na to o vikendu mrknu a dam ti vedet. -
"-- skrytý --" 04.12.01 09:55
« to pavelpu:
mozes mi prosim ta pozriet, ked prepnes klimu z AUTO tak, ze nastavis fukanie _iba_ na nohy, fuka ti trosku aj z prednych (stredovych) vyduchov? mne ano. a neviem teraz, ci je to dalsia chyba v elektronike, alebo to tak ma byt. ked dam fukat iba na celne sklo, tak zo stredovych nefuka. ked na nohy, ide aj zo stredovych, ale menej, ako ked dam iba na stredove, resp. nohy + stredove. pozri sa mi prosim na to. -
"-- skrytý --" 04.12.01 09:53
ta medena je pekna, ja ju mam, ale hodi sa ku nej viac slonovina. skoda, ze mi miesto nej dali diamant chybou vo vyrobe ;))) ale uz nenadavam tak, ako kedysi. a este jedna vec, ta 1.6 je trochu slaba na to auto, resp. ona je fajn, ale auto by si zasluzilo viac. -
Lubos.1 04.12.01 09:30
« Objednavka P 307
Zdravim vsetkych. V piatok som si objednal Peugeot 307 XT Pack 1,6. Nechal som vsetko povodne, aj mechanicku klimu, doobjednal som si iba original koberce. Farbu som si vybral medenu a interier Diamant. Dam si tam este doplnit Construct, nemate nahodou s tym niekto skusenosti? Nie su s tym nejake problemy?