Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Crash test
MatuS> nemyslim, ze to hned nekam svihnu, ale treba ve Favoritu mam vylozene strach z nehody. Ve Felicii uz mensi, ale taky tam je. V Honde jsem se bal bocniho narazu. Ted vim, ze to auto udela vsechno pro to, abych dopadl dobre, kdyz se neco stane. Jistotu nemam nikdy, to vim, ale aspon me to auto neohrozuje svoji debilni konstrukci.
Zkus www.euroncap.com -
« Crash test
Uz jste cetli vysledek crash testu? Je v dnesnim magazinu, tak se na to podivejte. Mam pocit ze dopadl skvele - ****. Bocni naraz 100%, celni 75%, celkem 85%. No, konecne mam auto, ve kterym se nemusim bat. V mem predchozim Accordu jsem mel hruzu z narazu z boku, protoze jsem mel krabicku na stelovani vysky pasu primo na spanku. -
« Re: pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?
Mrkal, tak jsem to zkusil a mas pravdu. Kdyz si pustim aut. klimu jen na nohy, stejne to dycha i z vydechu vpredu. Asi to tak ma byt. Me osobne to tak vyhovuje. Zrovna dneska (-12 st.C) jsem to ocenil. Vzhledem k teplote u nas mam ted na chvilku s mytim utrum. V tehle zime se to neda. -
"-- skrytý --" 12.12.01 11:25
ja umyvam presne tak, ako matusko povedal. davam chalanom na pumpe a umyvaju rucne. aj vysaju, naimpregnuju gumy, vylestia interier, utru prach a nastriekaju tym sajrajtom, umyju okna z nutra. cele ma to vyjde tak 350sk. a robia to bozsky! pre tych z BA, spravim reklamu. Pumpa MOL pri nemocnici v petrzakle smer Rusovce, Wien. ta cesta, co ide z pristavneho mosta, okolo univerzity ekonomickej a porsche inter auto. tusim Dolnozemska. -
matuS 12.12.01 00:00
my mame tlakovu umyvacku, moc dobre to neumyje, ale ked to manik predtym umyje rucne, tak je to dobre. nechapem, ze nemate rucnu umyvaren.
chod do umyvacky a povedz chalanom, nech ti to za 200kc bezdokladu umyju rucne. u nas to tak niekde robia tiez. -
"-- skrytý --" 06.12.01 14:49
« Re: Objednavka P 307
lubosh1 ked chces a si z BA, kludne ta mozem povozit a mozme pokecat a ja si dobre aj zanadavam. ale mozno ty chytis iny kus :). kazdopadne ta neodradzam, je to velmi fajn zvezenie, ak by som mal vyberat znovu, vyberiem znovu 307, vo vybave, aku mam. ale asi s HDI. -
« Re: Objednavka P 307
Taky jsem svezl s obema. Honda ma motor typicky pro Hondu - dole liny, nahore ostrejsi. Ale taky patricne hlucnejsi. 307 se mi libila hlavne opticky mnohem vic. Svoji 1,6 jsem nezajizdel nijak specialne, jenom to do prvni prohlidky po 10000km nebudu dlouhodobe honit do extremu. Myslim, ze nemusim jezdit max. rychlosti. Spotreba je vcelku OK. Mimo mesto a dalnici do 7,5, jinak kolem 8 - 8,5.

priklad - sa zistilo, ze keby mali vodici namiesto airbagu vo volante kopiju, tak by jazdili omnoho bezpecnejsie ako ked maju okolo seba 8 airbagov.
euroncap som pozeral, ale tam robia len porovnavacky v ramci triedy. ale mna by zaujimalo celkove porovnanie.