Peugeot 307

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.12.01  06:04

« Re: Crash test

nejde o svihnutie, ale o jazdenie. inak sa jazdi ked sa bojis a ked sa nebojis.
    priklad - sa zistilo, ze keby mali vodici namiesto airbagu vo volante kopiju, tak by jazdili omnoho bezpecnejsie ako ked maju okolo seba 8 airbagov.

euroncap som pozeral, ale tam robia len porovnavacky v ramci triedy. ale mna by zaujimalo celkove porovnanie.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.01  10:13

MatuS> nemyslim, ze to hned nekam svihnu, ale treba ve Favoritu mam vylozene strach z nehody. Ve Felicii uz mensi, ale taky tam je. V Honde jsem se bal bocniho narazu. Ted vim, ze to auto udela vsechno pro to, abych dopadl dobre, kdyz se neco stane. Jistotu nemam nikdy, to vim, ale aspon me to auto neohrozuje svoji debilni konstrukci.
    Zkus www.euroncap.com
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.12.01  22:29

pavelpu> ze sa nemusis bat? to co je za blbost.

ajtak by ma zaujimalo priame porovnanie crashtestov, t.j. napriklad kolko hviezdiciek by dostala 607 a kolko 307 .
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.01  11:39

Mimochodem, prave jsem se dival primo na stranky Euro NCAP a ve sve tride (Small Family Cars) ma 307 absolutne nejlepsi vysledky. Dokonce o 9% lepsi, nez Civic, ktery se s tim hodne chlubi.
  • 00 Reagovat !

foto

17.12.01  11:28

« Crash test

Uz jste cetli vysledek crash testu? Je v dnesnim magazinu, tak se na to podivejte. Mam pocit ze dopadl skvele - ****. Bocni naraz 100%, celni 75%, celkem 85%. No, konecne mam auto, ve kterym se nemusim bat. V mem predchozim Accordu jsem mel hruzu z narazu z boku, protoze jsem mel krabicku na stelovani vysky pasu primo na spanku.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.12.01  22:53

« pravda

ja sa nehadam, mam predsa pravdu!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.12.01  18:38

« Re: pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?

matusko, maj uctu k starsim a nehadaj sa. :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.12.01  02:54

*, pretoze bratranec robil na tej strane smer wien...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.01  19:50

Mrkal, tak jsem to zkusil a mas pravdu. Kdyz si pustim aut. klimu jen na nohy, stejne to dycha i z vydechu vpredu. Asi to tak ma byt. Me osobne to tak vyhovuje. Zrovna dneska (-12 st.C) jsem to ocenil. Vzhledem k teplote u nas mam ted na chvilku s mytim utrum. V tehle zime se to neda.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.01  11:19

ale *, ked som ti to hovoril ja, ty si iba povedal, ze oproti robi tvoj bratranec, ci kto. ja tam umyvam auto uz tri roky.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.12.01  23:04

no ved to miesto som ti ja poradil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.01  11:25

ja umyvam presne tak, ako matusko povedal. davam chalanom na pumpe a umyvaju rucne. aj vysaju, naimpregnuju gumy, vylestia interier, utru prach a nastriekaju tym sajrajtom, umyju okna z nutra. cele ma to vyjde tak 350sk. a robia to bozsky! pre tych z BA, spravim reklamu. Pumpa MOL pri nemocnici v petrzakle smer Rusovce, Wien. ta cesta, co ide z pristavneho mosta, okolo univerzity ekonomickej a porsche inter auto. tusim Dolnozemska.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.12.01  00:00

my mame tlakovu umyvacku, moc dobre to neumyje, ale ked to manik predtym umyje rucne, tak je to dobre. nechapem, ze nemate rucnu umyvaren.
    chod do umyvacky a povedz chalanom, nech ti to za 200kc bezdokladu umyju rucne. u nas to tak niekde robia tiez.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  21:27

jakou máš barvu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  21:25

...a kurna! Ja na to zapomnel. Promin. Vydrz do patku. Urcite napisu. Mam dilema: auto mam spinavy, ale jeste jsem nebyl v mycce a moc se mi tam kvuli laku nechce. Rucni myti u nas neni. Jezdite do mycky?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.01  13:59

« pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?

• « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 07.12.01  09:27

« Re: Objednavka P 307

2 mkral> OK, mozeme sa dohodnut, napis mi na lubo@cyberspace.sk. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.12.01  06:09

hdi je fasa, ocino to ma teraz na tom picasse + chip (bohzial neviem aky) a velmi si to pochvaluje, ako to ide. a to je to auto uplne nove.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.12.01  14:49

lubosh1 ked chces a si z BA, kludne ta mozem povozit a mozme pokecat a ja si dobre aj zanadavam. ale mozno ty chytis iny kus :). kazdopadne ta neodradzam, je to velmi fajn zvezenie, ak by som mal vyberat znovu, vyberiem znovu 307, vo vybave, aku mam. ale asi s HDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  12:54

Taky jsem svezl s obema. Honda ma motor typicky pro Hondu - dole liny, nahore ostrejsi. Ale taky patricne hlucnejsi. 307 se mi libila hlavne opticky mnohem vic. Svoji 1,6 jsem nezajizdel nijak specialne, jenom to do prvni prohlidky po 10000km nebudu dlouhodobe honit do extremu. Myslim, ze nemusim jezdit max. rychlosti. Spotreba je vcelku OK. Mimo mesto a dalnici do 7,5, jinak kolem 8 - 8,5.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…