Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: Dotaz
No pokusim se o logiku :)) Tlacitko je mikrospinac, nebo klasicky gombík :-) Pokud to bude mikrospinac tak je jedno v jake je poloze a tedy se da ovladat softwarove a tedy je predpoklad ze se musi manualne vypnout (v ramci bezpecnosti). Pokud je to klasicke tlacitko typu zamackni-zapni vymackni-vypni tak by se zase dalo predpokladat, ze se vypne samo po urcitem intervalu. Nicmene zadne z techto aut nemam, nevim jak funguji, ale jen me tak napadla tahle teorie... :) -
matuS 19.12.01 06:04
« Re: Crash test
nejde o svihnutie, ale o jazdenie. inak sa jazdi ked sa bojis a ked sa nebojis.
priklad - sa zistilo, ze keby mali vodici namiesto airbagu vo volante kopiju, tak by jazdili omnoho bezpecnejsie ako ked maju okolo seba 8 airbagov.
euroncap som pozeral, ale tam robia len porovnavacky v ramci triedy. ale mna by zaujimalo celkove porovnanie. -
« Re: Crash test
MatuS> nemyslim, ze to hned nekam svihnu, ale treba ve Favoritu mam vylozene strach z nehody. Ve Felicii uz mensi, ale taky tam je. V Honde jsem se bal bocniho narazu. Ted vim, ze to auto udela vsechno pro to, abych dopadl dobre, kdyz se neco stane. Jistotu nemam nikdy, to vim, ale aspon me to auto neohrozuje svoji debilni konstrukci.
Zkus www.euroncap.com -
« Crash test
Uz jste cetli vysledek crash testu? Je v dnesnim magazinu, tak se na to podivejte. Mam pocit ze dopadl skvele - ****. Bocni naraz 100%, celni 75%, celkem 85%. No, konecne mam auto, ve kterym se nemusim bat. V mem predchozim Accordu jsem mel hruzu z narazu z boku, protoze jsem mel krabicku na stelovani vysky pasu primo na spanku. -
« Re: pavelpu, skusil si tie vyduchy ako to fuka tebe?
Mrkal, tak jsem to zkusil a mas pravdu. Kdyz si pustim aut. klimu jen na nohy, stejne to dycha i z vydechu vpredu. Asi to tak ma byt. Me osobne to tak vyhovuje. Zrovna dneska (-12 st.C) jsem to ocenil. Vzhledem k teplote u nas mam ted na chvilku s mytim utrum. V tehle zime se to neda.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!