Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: P307 vs. Civic
Fakt tezko rict. Ja jsem s kvalitou celkem spokojen. Ono to totiz u Hondy taky neni uplne ruzovy. Vim co rikam, mel jsem Hondu 3 roky a mam dobry znamy v servisu. Drobne problemy budou asi vsude. Honda je urcite v otackach hlucnejsi. Ale je to urcite hlavne vec pocitu. Nerozmlouval bych ti ani ani jedno auto. -
« P307 vs. Civic
Moc ma netesi, co tu citam, chystam sa na jar kupit P307, na 2.mieste v rebricku mam Civic.
P307 u mna vyhrava slubovanym pohodlim a komfortom. Civic ma podla mna lepsie motory (benzinaky) a vyssiu spolahlivost (holt je to japonec). Povedal som si, ze nejaka ta obcasna porucha u P307 ma snad nerozhadze, ale co tu citam, tak to ma dojima (MatuS by mohol tusim pridat z ineho sudku skusenosti s C5 !). Zeby som este rychlo zrusil svoje plany a siel do Civic-u ? Behanie po SK servisoch je naozaj to posledne, co ma bavi ! -
« Re: servis P307
To mrkal a LubosL: Z tech zavad, co vyjmenoval mrkal se u me projevuje, ze obcas nedrzi ten blinkr doprava, ale neni to tak hrozny. Mam dokonce pocit, ze se to zlepsuje. Na drnceni zadnich repraku se podivam na jare. Mam pocit, ze problem bude spis ve slicovani mrizky (krytu) repraku a vyplne dveri. Ted se mi trosku ozyva neco ze stredoveho panelu, ale asi to budou CD v changeru. Zkusim to odchytit. Packu na ovladani radia pod volantem budu taku menit, ale to je kvuli mechanickemu poskozeni botou (neptejte se jak ;-)) Nastesti nesotji moc, 590.-Kc. Jinak zatim spokojenost. Co se tyce pohodli, spotreby, jozdy a prostoru je to 1*. -
Lubos.1 28.01.02 18:21
To mkral: Tak to sa teda tesim. Dufal som, ze to nebude az take zle, ale tych chyb je akosi vela, az sa mi to prestava pacit. Auto som uz predal a kedze sa na P307 caka styri mesiace, tak som bez auta az do marca. Takze mam radost, ako budem s novym autom behat po servisoch. Na auto-alba si dam asi pozor. Inak ak nemas inu moznost, skus este auto-alba na Vajnorskej, maju tam predajnu a mozno aj servis. -
Asi by s tym nemal byt problem, ja som mal v Renaulte podobnu debatu - "Ked to nedokazete opravit, dam si to opravit v zahranici a prefakturovat k vam." Nakoniec priznali, ze v zaruke je to mozne a ze oni s tym nedokazu nic urobit. Ale nestihol som to, zaruka mi skoncila a ja na to uz kaslem. -
"-- skrytý --" 28.01.02 09:31
« servis P307
tak sa vam pochvalim, ako som dopadol. povodne som sa do servisu objednal kvoli automatickym stieracom, pretoze pri slabej intenzite dazda to dost blblo, ostatne veci som nechaval na garancku, nemal som totiz cas nechavat tam auto cely den dva krat. chcel som to spojit. chlapik povedal, ze sa na to pozru na pockanie. nakoniec ma praskanie pravej strany auta pri ,,ohybani'' karoserie sralo natolko, ze som im to tam nechal na den a ze nech to spravia vsetko. chyby boli: uz spominane praskanie, chrapciaci pravy zadny reprak, obcas nezapadol blinker do prava, tj. hned sa vratil, stierace. vecer som si prisiel pre auto. praskanie spravili, doladovali vraj dvere a zamky, vysledok je taky, ze musim nimi trieskat, aby isli zavriet. reprak ze objednaju, ale ze je to v p307 nestastne spravene, lebo zadne repraky nie su nicim podlozene, su rovno o plech na dverach prichytene a ze preto to vydava pazvuky. slubili, ze napisu importerovi, co s tym. blinker opravili tak, ze zapadne vzdy, ale na 80% sa nevrati ani ked dam volantom kontru. okrem toho nejdu dialkove svetla, nejde ostrekovanie predneho skla. rozvyklali packu ovladania auto radia, ze mam pocit, ze kazdu chvilu odpadne. co sa tyka stieracov, novy software nemali, ze tento resetli, dnes jemne mrholilo, bud si to iba navravam, ale zda sa, ze to funguje presne podla ocakavania. co sa tyka ovladacov na volante, po mojom tretom telefonate (uz som bol dost vytoceny, prichadzal som na to postupne) mi slubili, ze s reprakom objednaju aj tie vsetky ovladace (ze to je cely kus) a ze mi to cele vymenia za nove. tak som zvedavy. uz som to predychal od piatku, takze som uz celkom kludny, ale som maximalne nespokojny. ako som sa nedavno rozpraval s kamaratom, slovenske servisy, jednu vec opravia a tri pojebu. som znechuteny.
v servise som bol v auto alba v bratislave na jasovkej (koniec luk). nepoznate niekto lepsi servis? stracam odvahu tam auto nechat este raz. hlavne preto, ze ten cas lietat do servisu ako na hodiny klaviru naozaj nemam. *!