Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
-
"-- skrytý --" 22.02.02 09:57
« servisne prehliadky
to je sranda, ze pri prvych 10.000 sa nemeni olej. podla intervalu co hlasi palubak az. som myslel, ze na novom motore sa bude. inac, ako su potom dalsie garancne prehliadky? tak, ako sa meni olej? ked nad tym ale rozmyslam, mne to vychadza zhruba kazdych 25.000 to sa do zaruky trafim iba s jednou. hm. -
« Re: Stale cakam...
Forum o 307... Tak asi myslis nejakeho pazouta.
Otec si kupuje 206 a od objednavky (zaplaceni
zalohy) jim rekli, ze to bude max dva mesice.
Ted je to asi mesic a pul a rekli jim, ze
je jiz na ceste a ze bude max za 14 dni (proclit, pripravit). Tak to do
tech dvou mesice snad take stihnou...
Trebas to k vam na Slovac trva dele ;-) -
"-- skrytý --" 19.02.02 10:52
« Bez nadpisu
netusite niekto, ako a co sa nastavuje na zamkoch na dverach? hlavne co sa tyka sily potrebnej na dovieranie, co sa tam srobuje. ci priamo to ulozenie (uchytenie) zamku vo dverach. su tam na to 4 sroby tusim. uz mi tie zamky nastavili, nasli na prednych polohu kedy to nepraska a kedy idu zatvarat krasne, ale zadne vydaju pazvuk. tie by som ozelel aj s tuhym zamkom. btw: nasiel som iba jednu jamu zatial (vlastne dve), kde to vrzne, ale mna to serie :-) lebo som taky blby, ze po tych dvoch jamach budem chodit stale a nadavat, ake mam na auto. a do servisu idem najblizsie az v piatok... tak neviem ;) -
Lubos.1 18.02.02 14:03
« Stale cakam...
Zdravim vsetkych. Stale cakam, kym mi daju od dealera vediet, ze uz bolo auto aspon vyrobene. Malo byt vyrobene vo februari, ale samozrejme nevedeli kedy. To tu uz nie je asi mozne, aby som cakal na auto od objednavky viac ako 3 mesiace! To je ako za socializmu. Pytal som sa v Rakusku, tu to trva maximalne mesiac. -
« Re: Drnceni v palubni desce desce :-)
Ale ne, ten Opel byl nahradni vuz z pujcovny. Mam pocit, ze by mohl klidne zadat nove auto. Ma to Audi totiz na operativni leasing a tam je full servis v cene. Mimochodem, radeji vas nebudu provokovat, kolik plati. Ma totiz ten operak v Nemecku, takze jezdi s nemeckymi cisly a je to cca za 50% ceskych tarifu. -
Kvalita aut klesa, cim su zlozitejsie. A plati to aj pre nemecke auta (viz. vyhlasenie predsedu AUto. zvazu jednej severskej krajiny). Viem o AUDI Allroad 2.5 TDI, ktore malo po 2 dnoch turbo v ...
S tou 307 ste ma ale riadne sklamali. Taketo problemy a este k tomu aj blbe servisy.
Zeby nam ostali len ti Japonci ? -
To mkral: Mimochodem, s "kvalitou" aut si nevyberes. Otec prebiral pred mesicem Audi A6 2,5TDI quattro. No a od vcerejska ma pujcenyho Opela Zafiru. A6 uz 2x zkolabovala. Vypada to, ze si ridici jednotka mysli, ze uz v nadrzi neni nafta a tak to proste zhasne. Sila, co? -
"-- skrytý --" 15.02.02 13:19
s tymi cukrikmi je to u mna podobne... alebo obal od cd v dverach. :)
apropo: dnes som zase nechal auto v servise. ad1) zase ta logika stieracov, nasli novy soft, tak prepalili ad2) tie zamky dveri este doladit. v druhom servise to ako kvazi otvorenu zakazku nechceli prebrat.
tak som zvedavy, co to bude dnes ;) -
« Re:
To je mi te fakt lito. Preju ti, aby ti ty problemy uz jednou prestaly. Mimochodem, byl jsem si omrknout nvou Corollu a je fakt pekna. Docela me mrzi, ze nebyla v srpnu. Bylo by o cem premyslet. Ale jinak nelituju ani nahodou. Jestli do te Corolly pujdes, dej mi urcite vedet. Zajima me to. -
"-- skrytý --" 11.02.02 08:47
« Bez nadpisu
takze auto mam ako tak poskladane naspat, posledne udalosti uz pisat nebudem, uz nemam nervy na to. opravit co oni ,,zabudli'' pojdem uz na vajnorsku, tak isto ako s tym zle napasovanym kobercom. potom dam vediet, ake radosti zivota mi prinesie tento servis ;) -
"-- skrytý --" 07.02.02 16:32
« Re: Re:
lubo, ved som ti povedal. povedali mi, ze do vyroby pojde v oktobri, predajca hned na zaciatku mi volal (to bolo tusim v stredu), ze o tyzden mam auto. vo stvrtok som pren isiel. kazdy predajca si moze pozriet status tvojho kusu rovno pred, alebo na vyrobne linke. cely postup expedicie. oni to vsetko maju v systeme. akym nakladakom auto ide, kde je, kedy pride, kedy bude preclene. ja mam doma nieco ako porodny list, presne datumy kde co kedy a ako. vytlaceny zo systemu. v ktorom kolvek stadiu sa da pozriet. predajca ma pristup.