Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
Lubos.1 11.03.02 13:14
« 1.sprava o 307
Zdravim! Minuly piatok sa mi ozval dealer (presne po 3 mesiacoch a 8 dnoch), ze bolo auto vyrobene presne 28.2.2002 a je pripravene na export na Slovensko. Celkom som sa potesil, tak som mu zavolal, kedy si po neho konecne mozem prist. Takze toto ma dorazilo: V centralnom sklade bude do 2 tyzdnov, odkial to trva este 4-5 pracovnych dni, kym sa dostane k dealerovi. Takze od vyroby az ku konecnemu predaju prejde cely mesiac! Ale apon teraz viem, na com som. Ale cakat 4 mesiace na auto je nenormalne. -
« Re: Divne zvuky
No nevim. Ted se to par dni neozvalo, tak uvidim. Jinak se moji pritelkyni uz 2x stalo, ze nefungovalo dalkove ovladani. Musela odemknout klickem a nastartovat. Pak uz bylo zase vse OK. Ja myslim, jestli to nemuze byt tim, ze to mela treba v kapse zmacknuty. To se pak nejak rozhodi ten plovouci kod, ne? -
« Divne zvuky
mam dalsi divny zvuky na aute. Pri razantnejsim rozjedu a ostre projych zatackach se mi obcas ozve odnekud zespoda vozu takovy bouchnuti. A kdyz drzim ruku na radici pace, tak to i citim. Vubec nevi, co to je, ale docela me to stve. Uplne mi to kazi radost z jizdy. Jenom se ted nejak nemuzu dostat do servisu, aby se mi na to koukli. -
"-- skrytý --" 05.03.02 15:10
« Re: Drnceni v palubni desce desce :-)
Prave ze Zafiry uz sroty nejsou ... aneb, Opel asi uz pochopil, ze vyrobou z nejlevnejsich dilu diru do sveta neudela, a taky se i podle toho zaridil. S tou slozitosti je to asi fakt. BMW taky ve spolehlivosti nikdy neexcelovala. Viz zebricky TUV ... -
"-- skrytý --" 22.02.02 09:57
« servisne prehliadky
to je sranda, ze pri prvych 10.000 sa nemeni olej. podla intervalu co hlasi palubak az. som myslel, ze na novom motore sa bude. inac, ako su potom dalsie garancne prehliadky? tak, ako sa meni olej? ked nad tym ale rozmyslam, mne to vychadza zhruba kazdych 25.000 to sa do zaruky trafim iba s jednou. hm. -
« Re: Stale cakam...
Forum o 307... Tak asi myslis nejakeho pazouta.
Otec si kupuje 206 a od objednavky (zaplaceni
zalohy) jim rekli, ze to bude max dva mesice.
Ted je to asi mesic a pul a rekli jim, ze
je jiz na ceste a ze bude max za 14 dni (proclit, pripravit). Tak to do
tech dvou mesice snad take stihnou...
Trebas to k vam na Slovac trva dele ;-) -
"-- skrytý --" 19.02.02 10:52
netusite niekto, ako a co sa nastavuje na zamkoch na dverach? hlavne co sa tyka sily potrebnej na dovieranie, co sa tam srobuje. ci priamo to ulozenie (uchytenie) zamku vo dverach. su tam na to 4 sroby tusim. uz mi tie zamky nastavili, nasli na prednych polohu kedy to nepraska a kedy idu zatvarat krasne, ale zadne vydaju pazvuk. tie by som ozelel aj s tuhym zamkom. btw: nasiel som iba jednu jamu zatial (vlastne dve), kde to vrzne, ale mna to serie :-) lebo som taky blby, ze po tych dvoch jamach budem chodit stale a nadavat, ake mam na auto. a do servisu idem najblizsie az v piatok... tak neviem ;) -
Lubos.1 18.02.02 14:03
« Stale cakam...
Zdravim vsetkych. Stale cakam, kym mi daju od dealera vediet, ze uz bolo auto aspon vyrobene. Malo byt vyrobene vo februari, ale samozrejme nevedeli kedy. To tu uz nie je asi mozne, aby som cakal na auto od objednavky viac ako 3 mesiace! To je ako za socializmu. Pytal som sa v Rakusku, tu to trva maximalne mesiac. -
« Re: Drnceni v palubni desce desce :-)
Ale ne, ten Opel byl nahradni vuz z pujcovny. Mam pocit, ze by mohl klidne zadat nove auto. Ma to Audi totiz na operativni leasing a tam je full servis v cene. Mimochodem, radeji vas nebudu provokovat, kolik plati. Ma totiz ten operak v Nemecku, takze jezdi s nemeckymi cisly a je to cca za 50% ceskych tarifu.