Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 04.04.02 09:23
« Re: 307
...robte si srandu :-)
Mam to od stvrtku a bol som na tom podobne ako pavelpu, jazdil som do vecera a nabehal asi 300 km. Teraz mam okolo 700 a zatial sa mi nevyskytlo nic podobne ako u mkrala. Mozno neskor :-)
Mam ale iny problem. Do rychlosti 100 - 110 km/h je vsetko v pohode, ale pri vyssej sa mi zacina pravidelne triast volant. Je to pomerne vyrazne. Nemate s tym niekto skusenosti? Najpravdepodobnejsie su zle vyvazene kolesa (zatial som do ziadnej jamy nevletel), akurat mi je cudne, ze sa to moze stat na novom aute. -
"-- skrytý --" 26.03.02 10:24
« Re: ...stale nic...
to matus: uz to tu bolo rozobrate. k mojej farbe sa nerobi interier, ktory som chcel. to som sa dozvedel az mesiac po prevzati auta. moj predajca o tom nevedel. zaujimave ale je, ze objednavku taku fabrika prebrala a vsade (aj pocas vyroby) tak bolo auto dokumentovane. -
"-- skrytý --" 26.03.02 10:22
« Re: ...praskanie prednej na
to pallas: ok, beriem. nepredstavuj si kazdeho ako * ;) apropo: vec sa ma takto, budu to homokineticke klby, alebo ako sa to vola. vymena. ale zo zdroja, ktory si nezela byt menovany som sa dopocul, ze zachrani to (v tomto konkretnom pripade (asi p307)) sice vymena, ale aj s poloosami. lebo ze v opacnom pripade ich budem menit kazdych 10l km. teraz otazka je, ako o tom presvedcit kompetentneho na reklamacnom. alebo pojdem rovno za importerom, ked ma uz vsetci poznaju :) -
"-- skrytý --" 22.03.02 18:04
« Re: ...praskanie prednej na
volal som uz do servisu, chlapik hovoril, ze dufa, ze po problemoch, co mal 307 so zadnou napravou to nie je nejaka nova chyba napravy prednej. ze on osobne by sa uz na tom bal jazdit a ze mam dojst. pekne. tiez ma bohuzial 307.