Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
Lubos.1 08.04.02 10:32
« Re: zacinaju problemy ?
Auto je ako celok fajn, v triede asi naozaj to najlepsie. ja mam to auto necele dva tyzdne, takze tieto problemy budu pravdepodobne sposobene tym, ze si to musi celel sadnut a musi sa to vybehat. To sa ale samozrejme netyka toho dialkoveho ovl. Motor mam 1.6, nie je to ziadny sportovec, ale staci.Okrem toho, to auto ani nie je urcene na sportovu jazdu. Pri jazde ma clovek pocit, ze ide v nejakej velkej limuzine, takze si jazdu skor vychutnava a moc na to nedupe. :) -
Lubos.1 08.04.02 09:07
« zacinaju problemy ?
Cez vikend sa mi 2 x stalo, ze som nemohol otvorit dialkovym ovladanim auto. Skusal som vsetko mozne. Tak som musel otvorit klucom, pustil sa alarm, takze som musel rychlo pustit zapalovanie. Ludia okolo si mysleli, ze auto kradnem.
Dalsia vec: Ako som tu uz pisal, pri rychlosti okolo 130 a viac mi sa mi trasie volant. Bol som v servise Peugeot, kde som spominal problem s klucom aj s volantom. Auto mi napojili na pocitac, ktory im nakonic samozrejme nenasiel ziadnu zavadu. Je mozne, ze bol kluc stlaceny nahodne vo vrecku a potom sa to nejako rozzsynchronizovalo. Ale moc sa mi to nezda. Mimochodom, dialkove v servise islo absolutne bez problemov.
Co sa tyka prodnych kolies, boli uplne presne vyvazene. Spominali ze to moze byt v nabojoch alebo v naprave, ale presne tiez nevedeli. Ale mkral mi spominal, ze mu to 'sadlo' za par tyzdnov, takze este pockam. -
Lubos.1 04.04.02 09:23
« Re: 307
...robte si srandu :-)
Mam to od stvrtku a bol som na tom podobne ako pavelpu, jazdil som do vecera a nabehal asi 300 km. Teraz mam okolo 700 a zatial sa mi nevyskytlo nic podobne ako u mkrala. Mozno neskor :-)
Mam ale iny problem. Do rychlosti 100 - 110 km/h je vsetko v pohode, ale pri vyssej sa mi zacina pravidelne triast volant. Je to pomerne vyrazne. Nemate s tym niekto skusenosti? Najpravdepodobnejsie su zle vyvazene kolesa (zatial som do ziadnej jamy nevletel), akurat mi je cudne, ze sa to moze stat na novom aute.