Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: Povolani do servisu
ace2: taku jsem si myslel, ze tam lanko byt nema. Vsude inzeruji "fly by wire". Ale pak jsem se podival k pedalu a je tam a u motoru je taky, zkratka jsem nezjistil rozdil, oproti normalnim autum.
To praskani mi nedela. Takovy vrzani jo, ale praskani to neni. -
« Re: Povolani do servisu
Mám za sebou opravy v rámci záruční prohlídky: -výměna přepínače blinkrů(nevracel z polohy vpravo), -výměna spínací skříňky(klíč drhnul při otočení do 1.polohy). Po přezutí na hliníky se odhalily dost hrubé rýhy v zadním brzdovém kotouči. Nemáte podobnou zkušenost? -
Lubos.1 15.04.02 10:38
« Re: Povolani do servisu
S tymi napravami mam ten isty problem, ale (zatial) iba so zadnou.
Pavelpu> Vyskusaj si nasledujucu vec - najlepsie pri parkovani. Pri stojacom aute stlac brzdu a toc volantom az na doraz. Ak nic nepocujes, tak sa trochu posun dopredu a skus to znova. Ak nic nepocut odzadu, tak to mam asi iba ja. Mne to vtedy zacne dost hlasne praskat akoby niekde od zadnej napravy. Uz som sa objednal do servisu :( -
« Re: Povolani do servisu
Lubosl:> S tim dalkovum nevim. Od te doby se mi to zase nestalo, ale az pojedu do toho servisu, tak se zeptam.
Jinak mi porad obcas vrzou napravy. Nevim, kde to je a necham to prohlidnout.
Neprijemne je brneni do pedalu plyny. Mam pocit, ze se bud to uchyceni, anebo lanko nekde dotyka vyfuku/prevodovky/spojky anebo tak neceho, co se pri jizde chveje.
A taky se mi nejak nezda zvuk vyfuku. Jako by uz byl deravy, anebo nekde netesni.
Myslim, ze si me v tom servisu zamiluji :-) -
"-- skrytý --" 12.04.02 11:29
« Re: 307...zrychlovanie
hej, ale to nie je nic nenormalne. proste to dobre nehori. ale mne to robi 200metrov, potom je to ok. su auta, ktore az ,,cukaju'', pripadne sa prejavuju horsie.
a tusim to robi iba v rozmezi 2000-3000 otacok, ak sa dostanes nad ne, je to ok. -
Lubos.1 11.04.02 14:32
« Re: Povolani do servisu
No mam radost. Mkral spominal nieco o napravach, teraz zas skrinka zapalovania.
Pavelpu: Mas este nejake problemy s autom, vrzganie atd., alebo to uz prestalo?
Inak niekde v Tvojom starsom prospevku som cital, ze si nemohol dialkovym ovladanim odomknut auto. Stalo sa mi to iste dva krat. Nevies, kde bol problem? -
Lubos.1 10.04.02 09:44
« Re: zacinaju problemy ?
matuS >
s tym, ze by to mohlo 'sadnut' - vyzera to tak ze sa mi volant trasie uz menej (chodim stale po rovnakej ceste rovnakou rychlostou), problem s klucom sa uz neobjavil. Akurat mi cosi hrka pr prejazde priecnych nerovnosti, akoby to islo niekde z kufra. Otvoril som kufor a vypadol mi nejaky srobik. Ano bohovi som nemohol najst, odkial vypadol. Nakoniec som nasiel nejake dierky, a to v miestach, kde sa dam chytit zvnutra kufor kvoli zatvoreniu. Su tam dve a jeden srobik tam uz chybal.Ale asi to hrka kvoli tomu, ze tam chyba a je to uvolnene.