Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: 307...problemy
s oknom som mal aj ja raz zahadny problem na asi dva tyzdne starej fabke - a sice neslo samo automaticky zatvorit, vzdy vyslo hore a o 2 sekundy uplne dole, tak som to zatvoril "manualne" (tzn. som musel drzat tlacidlo) a po 2 hodinach to uz slo, odvtedy 3/4 prebehlo a ziadny problem ... tak sa mi vidi, ze nam vyrobcovia vyrabaju samouciace auta vyznacujuce sa umelou inteligenciou - vsetko sa prv asi musia naucit :))) -
Lubos.1 24.04.02 13:42
Mozno si to moc beriem, ale serie ma to dost. Ani s mojim starym 5-rocnym autom som nemal taketo problemy. Ved je to nove auto. Cakal som, ze ked si ho kupim, tak s nim nebudu min. 3 roky problemy.
Okrem toho, nemozem na to *, lebo mam po 20 km rychlostou 130 km/hod ruky vytrasene ako stara ..... :)
A nedajboze pustit na chvilku volant na rovnej ceste, za chvilu som v lavom pruhu. :) -
-
Niekedy kmita riadenie aj ked su predne gumy Ok a na zadnych je nejaky problem. Mal som tiez prasknuty kord, ale na zadnej gume, a kmitalo mi riadenie pri urcitej rychlosti. Celkom nahodou na to prisli v servise, ked hladali co je za problem na prednej naprave. Gumy predtym boli prevazene a na tento problem sa neprislo. -
ja som uz 2x mal problem s gumamy, behal som po roznych geometriach, vyvazovani a potom som dal zimne a bolo po problemoch. Jeden problem bol ze auto slo na stranu a pri tom geometria a secko OK a potom raz som mal roztrhany kord v gume a to sa prejavovalo tak, ze pri nizkych rychlostiach kmital volant v rytme otacania kolies. Vo vyssich to vzdy ustalo ale casom sa to zhorsovalo, az som na dialnici raz radsej zastal, a ked som zhodil koleso dole, zistil som ze to ma jednom mieste na jedje starne behuna "bublinu" vo velkosti dlane. Ale to co pises ze je to od - do tak to fakt vyzera na nevyvazenie. -
Lubos.1 23.04.02 14:19
Bol by som rad, keby mi to sadlo ako Tebe, ale ako mi prevazili kolesa,tak je to asi este horsie ako to bolo. A mozno to suvisi aj s tym, ze to taha do strany. Okrem toho mi v servise povedal, ze nie som sam s tymto problemom...
k tomu casu: nemam ho moc na behanie do servisu, ale nerad by som nieco zanedbal a potom mal este vacsie problemy. Okrem toho, idem tam 1.krat cez tyzden, minule som bol v sobotu a cez vikend mam casu pomerne dost. :) -
"-- skrytý --" 23.04.02 14:08
len mi povedz, preco to sadlo mne? inac asi sa v piatok v tom servise stretneme. co sa tyka vrzgania, ja skor myslim prednu napravu, ako plasty :-( aj ked, ked teraz nad tym rozmyslam, mne plasty nevrzali ...
btw: fascinuje ma, ze mas tolko casu behat do servisu :) -
Lubos.1 23.04.02 13:11
To, ze to nikde taha, mozno bude iba geometriou (aspon dufam), preto idem v piatok do servisu. Ale to, ze mi vibruje volant, sa nenapravilo ani pravazenim kolies. Takze to bolo nahlasene importerovi a teraz sa caka na odpoved z Peugeotu France. Som zvedavy, cim to bude a co s tym budu robit. -
Lubos.1 23.04.02 12:59
Auto mi vrzga menej, ale nieco pocujem z palubnej dosky, ale to je zanedbatelne. Trochu mi drhne volant pri otacani. O spinacej skrinke zatial neviem nic, ani s nou nemam ziadne problemy. Najviac ma stve to tahanie dolava a vibrovanie volantu. Mozno je to v prednej naprave :(
V piatok som objednany o 14:00 do servisu, dufam, ze to stihnem. Prijimaci technik mi spominal, ze to vrzganie je typicke pre vsetky P307, je to sposobene velkym mnozstvom plastov ze to nie je poriadne urobene uz z vyroby.

Jinak P307 se mi libi, ale nemuzu si pomoct, hodne se z profilu podoba Nissanu Almera :-). Na muj vkus ale stoji moc (ono nakonec asi vsechny novy nizsi stredni modely - viz Corolla - taky pekna palka).