Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: 1.6 16 V alebo 2.0 HDI ?
to Lubos1: No, to jsi asi velmi málo náročný zákazník nebo zarytý fanda značky. Takovéto problémy jsem zvyklý řešit denně, ale mám starou dvacetiletou plechovku, dobrovolně jsem si ji vybral a denně na ní něco štelovat mě prostě baví. Ale u nového auta, do kterého máš jenom lít benzín a jezdit na garančky, je to dost blbý, nemyslíš? -
Lubos.1 29.04.02 10:06
« Re: 1.6 16 V alebo 2.0 HDI ?
Neprehanaj. Nie su to sialene problemy. Su to nedostatky, ktore bude mozne odstranit v zarucnej dobe. Cloveka to nastve, ale nezblazni sa.
BTW: bol som v servise, odstranili prakticky vsetky problemy, auto uz ide rovno a nema tendenciu tahat do strany (geometria).
Prehodili mi kolesa zozadu dopredu a vsetky znova prevazili. Co sa tyka trasenia volantu, je to podstatne lepsie. Aj ked - stale to nie je perfektne. Ale uz to skoro vobec necitit. Volal som do servisu, kde som im to oznamil a vysledok bol, ze sa bude pisat sprava do Peugeotu France, co s tym. Takze uvidime. -
« Re: 307...problemy
Podla mna by si sa mal dozadovat vymeny, teda pokial je ten problem v kolesach. Aspon ja osobne by som sa bal jazdit s autom, kde by som si nebol isty ze su kolesa 100% OK. Prehodenie z predu do zadu problem neriesi, iba maskuje. Co ked je naozaj jedna pneumatika poskodena a ked najblizsie pojdes na dialnici 160 tak povoli definitivne? -
Saab 24.04.02 18:29
« Re: 307...problemy
to Lubos1: postupoval bych přesně jak popisuje Snehulak. Ten problém mohl vzniknout při převozu auta, někdo s ním mohl někam blbě najet.
to Snehulak: Corolla je myslím v této třídě nejdražší, ale ještě jsem detailně neporovnával výbavy. Mít zbytečných 600tis., tak ji koupím s motorem 1.6, už se těším až se zúčastním té akce 80.000km s Corollou. A za pár let budu vnoučatům vysvětlovat jak jsem přispěl do Guinessovi knihy rekordů :-))) -
« Re: 307...problemy
Snehulak cirou nahodou cte i P307 forum. Byt Lubosem, tak si necham na auto dat jejich kola z nejakeho predvadeciho P307, ktery zadne vibrace nema. Pokud vibrovat nebude, je problem jednoznacne v pneumatikach/rafkach. Pokud ano, problem je nekde na naprave (cepy, poloosy, neco nemusi byt poradne dotazene, ...).
Jinak P307 se mi libi, ale nemuzu si pomoct, hodne se z profilu podoba Nissanu Almera :-). Na muj vkus ale stoji moc (ono nakonec asi vsechny novy nizsi stredni modely - viz Corolla - taky pekna palka). -
« Re: 307...problemy
s oknom som mal aj ja raz zahadny problem na asi dva tyzdne starej fabke - a sice neslo samo automaticky zatvorit, vzdy vyslo hore a o 2 sekundy uplne dole, tak som to zatvoril "manualne" (tzn. som musel drzat tlacidlo) a po 2 hodinach to uz slo, odvtedy 3/4 prebehlo a ziadny problem ... tak sa mi vidi, ze nam vyrobcovia vyrabaju samouciace auta vyznacujuce sa umelou inteligenciou - vsetko sa prv asi musia naucit :))) -
Lubos.1 24.04.02 13:42
« Re: 307...problemy
Mozno si to moc beriem, ale serie ma to dost. Ani s mojim starym 5-rocnym autom som nemal taketo problemy. Ved je to nove auto. Cakal som, ze ked si ho kupim, tak s nim nebudu min. 3 roky problemy.
Okrem toho, nemozem na to *, lebo mam po 20 km rychlostou 130 km/hod ruky vytrasene ako stara ..... :)
A nedajboze pustit na chvilku volant na rovnej ceste, za chvilu som v lavom pruhu. :) -
« Re: 307...problemy
Niekedy kmita riadenie aj ked su predne gumy Ok a na zadnych je nejaky problem. Mal som tiez prasknuty kord, ale na zadnej gume, a kmitalo mi riadenie pri urcitej rychlosti. Celkom nahodou na to prisli v servise, ked hladali co je za problem na prednej naprave. Gumy predtym boli prevazene a na tento problem sa neprislo.