Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Re: pazvuky v interieri
A kdo rika, ze je to dramaticke? 307 ma jednu zajimavou vlastnost - kdyz se ti odnekud ozve pazvuk, tak nepoznas odkud to bylo. Takze mas pocit, ze ti klepou prave zadni dvere a pritom je to krabicka bonbonu na stredovem tunelu. Nebo mas pocit, ze ti klepe motor a jsou to obaly od CD ve skrince pred spolujezdcem. Mam uz 4. auto a takhle zmatenej jsem jeste nebyl. Co jsem utahl tu hadici od sani (spatne to pak tahlo odspodu), tak jsem max. spokojenej. -
-
"-- skrytý --" 02.05.02 17:43
« probs s p307
ked uz tak tu poniektori sefuju, co za problemy s tym autom su. co bol vlastne problem, ktory by znizoval uzitkovu hodnotu, alebo nutil chodit do servisu, alebo branil pouzivaniu p307? ja kebyze nejdem kvoli * do toho servisu, tak mi to auto nerozjebu a mam pokoj ;) -
« Re: Porovnání: Ford Focus vs 307 vs Honda Civic 5d vs Seat L
Jenze tvoje 5D z roku 98 technicky vychazi z roku 92. Tam je 6 let na odchytani pripadnych much. Novy Civic ma taky svoje. Sam jsem mel do zari par let Accorda a i ten mel svoje mouchy. To si nevyberes. Me ted spis sere, ze se mi o 307 otrel kuryr na mopedu a trosku mi odrel dvere. -
« Re: Porovnání: Ford Focus vs 307 vs Honda Civic 5d vs Seat L
Ja mam Civic 4D 1998, ale ako tak citam tuto diskusiu tak P307 by som si nekupil. Za 4 roky som s autom nemal absolutne ziadny problem. Skratka nepokazilo sa nic ak neratam jednu vypalenu ziarovku v reflektore.
Mam taky dojem, ze francuzi sa pohrali s designom, ale na spolahlivost sa vykaslali. -
Lubos.1 30.04.02 14:21
« 307...vibrovanie volantu
Mam novinku. Informoval som sa v Rakusku o tom vibrovani volantu pri vyssisch rychlostiach a je to znamy problem, ktory bude (mozno uz je) rieseny vo Francuzsku. Takze tam bude vacsi problem ako len kolesa.
Tolko k teme, ze su auta delene podla kvality do zapdnej / vychodnej Europy. -
« Re: 1.6 16 V alebo 2.0 HDI ?
Dnes som si objednal 307 HDI 110k XT pack + automatickú klímu ( zelená metalíza ). Má byť vyrobený v júli - posledný pracovný mesiac pred celopodnikovou dovolenkou, čo sa dúfam neodzrkadlí ešte rapídnejšie v "kvalite" vypracovania.Odber 307 by sa konal v auguste.
-
Lubos.1 30.04.02 12:46
« Re: Porovnanie
Paulus >
Tazko porovnavat generacne odlisne auta. 307 je bezpecnejsia, designovo krajsia, tichsia, pohodlnejsia, lepsie sedi na ceste (to myslim vazne), atd. Okrem toho je v plnej vybave, takze tazko porovnavat.
Ak mam hodnotit spolahlivost, nemozem to spajat s poruchami + nedostatkami uplne noveho modelu, ktore su z vyroby. Da sa to porovnat az potom, ked sa bude vyrabat 307 aspon 3 roky a potom sa uvidi ich spolahlivost. Napriek vsetkemu: Je pravda, ze s Corolou som prakticky problemy nemal. Keby nebola taka zbytocne draha, tak o novej uvazujem, ale 1,6 l motor v najvyssej vybave by ma vysiel o 100 000 Sk viac ako 307. A to by nemala tu vybavu co je v Peugeote.
Je ale pravda, ze ak by som mal s 307 problemy stale, tak by som si uz ine auto ako japonske nekupil :)

samozrejme, ze prehanam, ale nieco pisat treba a vonku je tak krasne.