Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 09.05.02 11:06
« Re: Peugeot 2.0HDi 110k XT
:)
Ja som na tom podobne. Mne zase vibruje volant okolo 130km/h. Kolesa vyvazovane boli a aj prehadzovane zozadu dopredu a tiez prevazene. Vibruje to stale a nikto nevie, co s tym. Neviem, ako to budu riesit a ci vobec na to v Peugeote vo Francuzsku pridu. Mozno bude potrebne vymenit prednu napravu alebo cele riadenie. -
Lubos.1 08.05.02 16:28
« Re: co je tak ticho?
Ticho je preto, ze je dnes v SR a CR sviatok :-)
Ja mam stale problem s tym vibrovanim volantu a trochu mi povrzava sedadlo vodica. Inak vsetko OK, aspon zatial. Najazdenych mam zatial 3500 km.
Cakam, kym mi daju vediet zo servisu, ze maju nejaku spravu o tych vibraciach z Francuzska a zatial nic. V Peugeote asi vsetko dlho trva :).
Francuzi su lenivi.
mkral: mas este stale problemy s tym tahanim do strany? -
"-- skrytý --" 08.05.02 15:02
« co je tak ticho?
ja som oprel auto, znovu sa ozyva predna naprava, zamky dveri povoluju, zase to vydava pazvuky, co sa vytahovali koberce urobili tiez na *, zistil som, ze bol zle zacvaknuty nasadec so ziarovkou k prednemu blinkru, odisiel mi pravy vyskac (nie original peugeot, ale extra kupovane), prave predne dvere zacali pri vypeckovanej muzike trochu rezonovat, asi povolila ta nova instalacia, ale inac je pohoda ;) a ako sa mate vy? (a dnes mi este na dovazok colnik pchal ruku do otvoru v sabaku, ze co v nom pasujem. nastastie ho nechcel rozoberat alebo podrzat na colnici ;)) a urcite je toho viac, ale uz si nepamatam.
samozrejme, ze prehanam, ale nieco pisat treba a vonku je tak krasne. -
« Re: pazvuky v interieri
A kdo rika, ze je to dramaticke? 307 ma jednu zajimavou vlastnost - kdyz se ti odnekud ozve pazvuk, tak nepoznas odkud to bylo. Takze mas pocit, ze ti klepou prave zadni dvere a pritom je to krabicka bonbonu na stredovem tunelu. Nebo mas pocit, ze ti klepe motor a jsou to obaly od CD ve skrince pred spolujezdcem. Mam uz 4. auto a takhle zmatenej jsem jeste nebyl. Co jsem utahl tu hadici od sani (spatne to pak tahlo odspodu), tak jsem max. spokojenej. -
-
"-- skrytý --" 02.05.02 17:43
« probs s p307
ked uz tak tu poniektori sefuju, co za problemy s tym autom su. co bol vlastne problem, ktory by znizoval uzitkovu hodnotu, alebo nutil chodit do servisu, alebo branil pouzivaniu p307? ja kebyze nejdem kvoli * do toho servisu, tak mi to auto nerozjebu a mam pokoj ;)