Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 29.05.02 11:23
« Re: Trasenie volantu...napad
pavelpu>
Ja mam ten isty motor, ale nic podobne som nezaregistroval. Dnes sa skusim na to zamerat.
Este mam jeden - mozno smiesny problem. Pri prejazde nerovnosti mi velmi jemne nieco zadrnci. Ide to niekde z pravej strany - mozno nieco vo dverach. Najprv som si myslel, ze je to slnecna clona spolujazdca, ale nie je. Mozno je iba nieco uvolnene. Ale je to velmi tiche a pocut to iba ked je v aute absolutne ticho (ziadne radio). -
« Trasenie volantu...napad
LubosL:> Hele, Lubo, mam takovej napad. U meho auta (1.6) je presne mezi 130 km/h a 140 km/h pasmo, kdy trochu rezonuje vyfuk. To je vec, kterou dela kazdy auto, lisi se to prave v rychlosti. V tu chvili se ale cele vyfukove potrubi jemne chveje. Zkusil bych nechat zkotrolovat jeho ulozeni, jestli se ti nekde nedotyka napravy, cepu, stabilizatoru apod. Je to jenom napad, ale snad to stoji za pokus. -
« Re: trasenie volantu...odpoved z Francuzska
LubosL> uplne s tebou citim. Jak jsem mel tu spadlou hadici sani, tak mi to delalo par takovych drobnych nesvaru (brneni pedalu plynu, spatny zvuk odspodu...), ze jsem z toho byl taku spatnej. Pak jsem na to prisel a najednou je klid. Uvidis, ze to bude taky nejaka blbost. -
Francouzům se podařil vymyslet perfektní tempomat, aniž by chtěli, protože i u mé 307 vibruje řízení přesně okolo 130 km/h rychlosti. Pochybuji, že to bude gumama nebo ráfkama. Dal jsem hliníky a na ně původní pneu Continentaly(to by byla velká náhoda, kdyby byly vadné i Dunlopy a Goodyeary, nebo špatně vyvážené). Na zimákách jsem to nezkoušel. -
"-- skrytý --" 27.05.02 17:06
znameho mam kusok od domu a garaze, ma servis. takze tu problem nevidim. akurat to nieco bude stat. spravi to rychlo, ked sa s nim dohodnem. ked budem mat volny vikend na behanie, spravim to. v piatok u neho prezujem a cez vikend skusim. -
Lubos.1 27.05.02 14:37
Tak uz potom neviem. Ale v zime ti to nerobilo, ze? Ak by som mal ja problem v letnych pneumatikach, tak ho mas mozno aj ty. Nejde o znacku, ale mozno ich tam zle skladovali alebo tam dali nejake starsie odlezane, ja neviem. Ved uvidim v piatok.