Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 05.06.02 11:30
« Re: 307...vibrovanie volantu
Je to v *, asi bude nieco s napravou. Tiez nemam cas ani chut chodit stale do servisu. Zhanam si informacie o vymene auta. Zacinam o tom vazne uvazovat. Posuva sa mi to totiz aj do nizsich rychlosti, zacinam to citi aj po 110 km/h. Neviem, ci bude mozna ta vymena, ale asi napochodujem k importerovi. -
"-- skrytý --" 05.06.02 11:19
ja mam stale ten isty problem lubo. stale to robi. byvala kolegyna dostala sluzobnu 307. MA PRESNE TO ISTE. trace od 130, resp. 120 +- nieco. a som rad, ze ani tie zamky ta neobisli, je jasne, ze vsetci mame tie iste problemy. -
Lubos.1 03.06.02 12:27
Nieco podobne ocakavam v druhej sprave, ktora bude zaslana z Francuzska. Tazko mozem tlacit na vymenu nejakeho dielu. Ja ich zcasti chapem. Ak im navrhne vyrobca vymenu napravy, tak mi ju vymenia a budu mat istotu, ze im pracu a material vyrobca cez importera zaplati.
Na druhej strane pojdem do servisu s tymto problemom 4. krat, co sa mi vobec nepaci. Lebo ak sa to nevyriesi ani nabuduce (o com pochybujem), tak to zacnem riesit nejako inak. Ale som si isty, ze ak by som sa snazil o kompletnu vymenu auta, tak narazim na poriadne pevnu stenu :) -
Lubos.1 03.06.02 12:02
pavelpu> Elektrony nemam. Mam klasicke 15" plechove kolesa. Problem bude niekde uplne inde a myslim, ze to bude nieco zavaznejsie. Prave preto zacinam rozmyslat o tom, ci by bolo mozne auto kompletne vymenit. Este pockam, aka dalsia odpoved pride z Francuzska, ak to bude zas o nicom, zacnem sa informovat na tuto moznost. Nebude to urcite jednoduche a okrem toho nemienim cakat na dalsie auto 4 mesiace.
Ale auto bude v poriadku. Na to si dam pozor.

Mne to vibruje od prveho dna :(