Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: 307...vibrovanie volantu
Lubos1-Jak Ti prodejce Peugeotu muze nabidnout jako nahradni vuz Feldu? To tedy nechapu, to bych si nasel lepsi servis, kde mi nabidnou auto teze znacky! Do dneska jsem mel Renaulta v servisu a jako nahradni vuz jsem dostal taky Renaulta!
« Re: macacie hlavy
moj megan ma 70 000km ale ani na macacich hlavach ani nikde nic nevrzga, nehrka ani nevydava nijake divne pazvuky - okrem jedneho a to ma serie, na kazdej nerovnosti co da nejaky raz do napravy je pocut velmi hlboky dunivy zvuk. To iste sa ozve ako rezonancia s motorom pri asi 4000 otackach ... :-( ... mozno som tiez na to prilis citlivy, lebo nikto iny si to v mojom aute neuvedomuje, ale je tiez mozne ze som uz na to citlivy ... v kadom pripade mam hlukomer a da sa to objektivne namerat ... mam pocit ze je to rezonancia vzduchu v tom relativne dlhom priestore kombika, ale podla mna s tym nieco mohli vymysliet nie? ... ??? -
Lubos.1 11.06.02 10:06
« Re: 307...vibrovanie volantu
Volali mi od importera a dohodli sme sa, ze mi zoberu auto do servisu a budu ho robit dovtedy, kym ho neopravia. :-)
Ponukli mi docasne nahradne auto. Sice iba Feldu, ale nejako to uz vydrzim. Dufam, ze to nebude trvat nejako dlho. 20. jula idem na dovolenku do Chorvatska a na Felicii by to asi nebolo nic prijemne. :) -
matuS 11.06.02 02:08
« macacie hlavy
len som chcel, ze c5 a novy passat sa na macacich hlavach tiez riadne rozvrzgaju, hoci pri normalnej jazde sa na nic nedojde...
zasa nebudte priliz uzkostlivi...v blave mame pokial viem 2 cesty s macacimi hlavami a to tu na kolibe nepouzivate a tu pri hrade idu prerobit na asfaltku. -
"-- skrytý --" 10.06.02 12:57
« Re: 307...vibrovanie volantu
repraky su original uchytene !!na tom plastovom obklade!!, na nicom inom. su papierove a vazia asi 20g. preto to cele hrka, rezonuje a hra, ako hra.
ja som tam daval hertz, do zadu koaxial 13cm, do predu komponentnu sadu, stredobasy 16cm a vyskace hore. inac dalsi problem pri ozvucovani je ten, ze kedze zadne repro hraju do noh, je jedno, ci ich tam mas, alebo nie. pokial chces zvuk aj vzadu (ale pomoze to aj tomu v predu), musis dat repro bud do plata, alebo do dveri vyssie, co by ale bol dost brut zasah, takze radsej to plato. -
« Re: 307...vibrovanie volantu
Panove, taky bych se s vami rad sesel. Ale vzhledem k tomu,ze jsem v Praze a nebo v Plzni, je to asi nerealne.
Kdyz jsem se ptal chlapiku od Peugeota v Plzni, tak o podobne zavade nevedeli. Takze to asi nebude uplne bezne.
Co se tyka pazvuku, neni to tak zle. Svadim vetsinu na ukotveni zadnich repraku. Mkral, tys je menil, ze? Jak je to tak udelane? Ze to lezi civkou primo na plechu? Cos tam daval misto originalu?