Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Re: vibracie
Lubo, vcera jsem dostal interni info, ze na podzim (asi v rijnu - listopadu) bude na lita kola akce 3+1 zdarma. Nevyplati se ti pockat?
Byl jsem vcera na prohlidce po 30 tis. (hnalo me to tam o 5 tis. drive podle palubky). Auto v pohode. Jenom jsem byl prekvapeny, ze mi chybelo dost ojele a taky jsem uz musel dolivat cca litr chladici kapaliny. -
Lubos.1 09.07.02 08:49
« Re: vibracie
Objednal som si liate disky Cotya. Idem to prezut v piatok, ak sa nic vazne nestane. Budu len 15", kedze nemam chut kupovat nove pneu.
Odvtedy, ako mi robili tie vibracie, som najazdil okolo 300 km. Tie vibracie stale citit, ale su podstatne slabsie a citit ich iba niekedy a to tesne pod 130 km/h. Napriek tomu je mi divne, ze to pomohlo iba ciastocne. Takze problem bol v tych kotucoch a je este niekde inde. Clovek od importera, s ktorym som to auto po oprave testoval, mi povedal, ze jemne vibracie mozu sposobovat aj pneumatiky. Kolesa boli znovu samozrejme prevazene, takze neviem.
uvidim, ake to bude s tymi elektronami, mozno to pomoze, ale skor pochybujem. -
« Re: xenony v 307
Jo, oproti starym H4, nove H7 jsou jiz nekde jinde! Navic ja pouzivam H7 od Philipse se zvysenou svitivosti o 60% a jsou plne srovnatelne s xenony! I bez nich to svitilo dobre, takova Fabie bez xenonu sviti stejne nebo mozna i lepe nez Octavie s xenony! -
Lubos.1 08.07.02 08:37
« vibracie
v kazdom pripade je to lepsie. Citim niekedy uz len jemne chvenie volantu. Mozno to nie je uplne ono, ale v porovnani s predoslym stavom je to rozdiel. Takze problem bol vazne asi v kotucoch. Menili mi predne kotuce a brzdobe oblozenie + doladovali prenu napravu + geometriu. -
« Re: ...nahradne auto...
Ono je problem ze ta nevyvazena hmotnost na kotuci by musela byt vacsia ako na obvode kolesa (pripad toho kamena co spominas) vzhladom na mensi polomer otacania a tym padom mensiu odstredivu silu. Niesom si celkom isty, ako mohol taky kotuc prejst kontrolou kvality... Rozhodne je to znacne pochybne... -
« Re: ...nahradne auto...
to element: ten kotuc nemusi byt krivy, staci aby bol nevyvazeny napr. chybou materialu, to by sa imho pri brzdeni neprejavilo zatialco pri jazde 140kmh prave ano... pri reklamacii mojich pneu ohladne vibracii prave okolo 130kmh mi bolo povedane, ze pri takych rychlostiach spravi problem aj vacsi suter zakliesneny v dezene -
Lubos.1 04.07.02 12:24
« Re: ...nahradne auto...
no neviem, pochopil by som, ze auto vibruje pri brzdeni, ked su krive kotuce, ale preco pri normalnej jazde?
2 mkral>
Zavolat ti mozem ale ja tam idem az o piatej a ten technik, ktory mi to robil, tam nie je. Mam sa stretnut iba s clovekom od importera.