Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 18.07.02 09:55
« Re: Do ceho jit priste?
Mozno by bolo zaujimave pockat si na novy Megane. Ten zadok je divny, ale je to vacsie ako 307 (aspon razvor) a vyzera to na slusny voz aj slusnu vybavu.
Na druhej strane je to zas novinka = problemy.
Okrem toho neviem, kedy pride na trh.
Na tvojom mieste by som kupil Hondu Civic 5D. Do konca jula je este dobra akcia. 5-rocna zaruka, elektrony, 20 000 na benzin a oterove listy. Cena je celkom fajn.
Je to urcite kvalitne a hlacne sa to nekradne ;) -
-
« Do ceho jit priste?
Ted mam zase dilema, co koupit. Rad bych zase neco 5 petidverovyho. Pritelkyne milovala 307 a chtela by ji znova. Ja s ni mel minimum problemu, takze bych nebyl proti. Ale zase me trochu odrazuji vase starosti s vibracemi.
Ted se rozmyslim mezi Corollou, Focusem, Civicem apod. Jenze ani jedno se mi nelibi tolik, jako P307.
Jeste se mi MOC libi nova Mazda 6, ale hatchback bude az pristi rok, takze asi smula. Tak dlouho cekat nemuzu. -
« Re: A mam po starostech :-((
To ace2: Bydlim na Pankraci, ale trochu mimo klasicky sidliste. Celkem klidna lokalita, ale jak videt, nic platno. Myslim, ze spis asi odjelo po ose. Stal jsem totiz bokem k chodniku, prede mnou auto, za mnou auto. I kdyz, rano uz bylo misto za mnou prazdny, takze ho vlastne mohli i nalozit.
No, bylo mi doporuceno, abych si nechal dal Lo-jack. stoji to snad 6 tis. rocne, ale zase mas o to levnejsi pojistku, takze je to jedno. Pres satelit hned vedi, jestli s tim nekdo neporavnene jezdi a jsou schopni ho najit. Takze pristi auto to asi bude mit.
Pojisteny samozrejme bylo, pac bylo na leasing. Uvidime, kolik si srazi z amortizace a kolik strhne leasingovka. Kdyby pockali jeste rok, tak uz se to skoro i vyplati ;-). -
"-- skrytý --" 16.07.02 10:53
« Re: Chladici kapalina
aky mas motor? ja mam 1.6, od kupy bola machula vytekajuca spod hlavy valcov. vcera som to ukazoval v servise, garancnemu technikovi sa to nezdalo, ze sa na to pozru (aj ked v inom servise mi povedali, ze to moze byt novotou a zatial kaslat na to). mam 22t, 7 mesiacov, voda je na spodnej ciare. napisem po tej prehliadke, co na to povedia, idem buducu stredu.