Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 21.08.02 08:44
« Re: 307 nebo Focus
to matusko. moja 307 je uz tip-top. ;) len som to zabudol povedat. ono, ked uz clovek je spokojny, tak uz nepise.
inac, vsetky tie veci, co mi robili 3/4 roka, mohla spravit behom jedneho tyzdna. a preco to neurobili? lebo * v servisoch. -
« Re: 307 nebo Focus
No,zkusím to shrnout.Ono v dnešním komerčním světě je to asi tak,že v německu vedou ve všech statistikách německý auta,ve francii francouzský atd..Pokud nenatrefíš na krám nebo auto už s konstrukční chybou tak ta kvalita je zhruba stejná (stejně nízká).Co si budem namlouvat,prioritou je cena a šidí se kde se dá.Takže,líbí se Ti 307,kup si ho,protože z něj budeš mít radost a i ten servis mu odpustíš.Obejdi si prodejce,svez se a vem si to auto,který na tebe udělalo největší dojem.Zapomeň na statistiky,jsou v tom prachy. -
« Re: 307 nebo Focus
Ad Focus 1 místo v TÜV: Až se v žebříčku objeví v prvních 10 místech i Mondeo (nyní 45.) a Fiesta (75.), tak uvěřím, že Ford dělá dobrá auta. I když je možné, že nové Mondeo i Fiesta se posunou dopředu, ale nevěřím, že do první 10.
Mně se rovněž více vzhledově líbil Focus a 307, ale co naplat pěkný design, když se s autem jezdí po servisech a člověk s ním není spokojen. Já objednal Corollu 1,6 a rozhodl jsem se po přečtení těchto všech příspěvků. Navíc věřím, že bude spolehlivější, i když vždycky se může kápnout na problémový kus. Toyot je navíc do 10 místa 5 a to jsou tam zahrnuty i sedany vyráběné v Turecku (HB Anglie, kombi+Versa Jap). Je sice dražší než Focus+307, ale prozatím mám nabídnutu slevu cca 40 tis. ... ještě vydržet 2 měsíce a je doma. -
Lubos.1 20.08.02 14:16
« Re: 307 nebo Focus
Napr. Focus je v Nemecku vyhlaseny za naspolahlivejsi voz v posednych rokoch (predtym to s nim bolo horsie). S Peugeotmi neboli problemy, kym neprisla 307. Hold novy voz s chybami, ktore nie su zanedbatelne. Mozno treba pockat, kym sa vychytaju.Ja ho neobhajujem v ziadnom pripade, mam asi najvacsi vibrator, ktory sa vyrobil :-)
Ale co sa tyka Alfy, ci to bola 156 alebo starsie modely, nebola a nie je spolahlivost ich silnou strankou.Mne sa osobne 147 takisto paci (az na interier), ale takisto prehnali aj s cenou. Dalsia vec: bezpecnost. Alfa 147 dostala iba *** v testoch euro ncap.