Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
"-- skrytý --" 30.05.06 08:41
« STREŠNÝ NOSIČ NA 307
ZÁHRADKA NA P307 HB 5D SPOLU S NOSIČOM NA LYŽE PRE 3 PÁRY LYŽÍ ZA 3000,- SKK.
ZÁUJEMCOVIA: pierce@pobox.sk
P.S.: Vsetky maily, ktore som dostal, a na ktore som odpovedal, boli odmietnute ako spamy... Takze uz reagujem iba na sukromne spravy... -
« Peugeot 307 SW
Chtěl jsem Vás požádat, zvažuji v současné době koupi Peugeotu 307 SW 1,6 HDI 80 KW, tak rok starého ceny se pohybují okolo 450 tis. Nemáte někdo zkušenosti s tímto vozem? Doporučíte? Auto bude jezdit minimálně jednou za deset dní Praha-Záhřeb-Praha, takže tak nějak 5000 měsíčně. Díky -
"-- skrytý --" 25.05.06 18:03
« Re: Silentblock
silentblok je este asi neriesitelny, kazdy ma nejaku zarucenu radu, co treba urobit,ale nefunguje to :'-(
307 ma pachovy filter? pelovy by som vymenil, ale pri 12.000 km by mal byt OK...inac ak pelovy=pachovy, tak si kup ten s aktivnym uhlim. -
"-- skrytý --" 25.05.06 12:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima
len chcem poznamenat, ze mi v novom forde smrdela klima. ale smradelo to akoby NOVOTOU. ako plasty a tak. pri 20.000 servise mi vymenili i pachovy filter a fantazia - vzduch cistucky, bez zapachu. ako ma byt. casto pozabudnem vypnut vnutorny okruh - jazdou mestom vedla kamionov (hore brnenskou v BA) ju zapnem, pri malackach sa cudujem, preco je ten vzduch taky teply (vypnuta klima). ziaden zapach, nic.
odporucam radsej vymenit ten filter, nez dezinfikovat klimu. -
"-- skrytý --" 23.05.06 10:27
« Re: Re: Re: Vrzgajuca brzda+klima
ja som to strekol na klb pedalu a je OK, silical je silikonovy sprej. a tym indianom, co ti povedali, ze je to normalne uz nikdy auto nedones >:D klima sa normalne cisti, pretoze sa ti tam usadzuju kadejake bakterie a to je ten smrad. inac cisti to aj peugeot servis, mne napr. cistili posledne v blueboxe ZV. S klimou je vhodne jazdit tak, ze take 2-3 km pred vypnutim motora je vhodne vypnut klimu, aby sa ti ten bordel tam neusadzoval.
Ale radšej sa do toho nepúšťaj. Treba odtlakovať palivový systém, odpájať hadičky vedúce od nádrže k motoru cez filter. Hrozí únik paliva a možný požiar.
Ja by som s tým asi išiel do servisu.