Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
Lubos.1 23.01.03 11:18
« Hodnota 307 po 3 rokoch
Kde by som nasiel priblizne vypocty straty hodnoty po urcitom obdobi pre jednotlive znacky aut? Rad by som aspon priblizne vedel, za aku cenu by sa dala 307 predat po 3 rokoch s poctom kilometrov cca 100 000. Nie su niekde nejake odhady? Mozno by sa dala strata hodnoty 307 porovnat s 306. -
« Re: folie
pockam az to nafotite a potom sa rozhodnem ci dam opat folie alebo pokovenie. cenovo je to ale 1/2 z ceny za folie co je super.
na to ci cez tvoje auto vidi ten co ide za tebou sa mozes vykaslat, pretoze cez auto nevidis ani ked ten pred teou ma cierne folie, no a ked ide pred tebou autobus alebo dodavka, tak nevidis tiez nic ;o) -
"-- skrytý --" 22.01.03 16:49
« Re: folie
ja to mam tak isto. s elementom sme to davali skoro naraz. s vyrezanim je to tak. ten chlapik to proste robit nechcel. ze to ide, ale nechcel to robit. ak mu zapltis tie dva litre, snad to spravi, ale naozaj, co ten vyhrev, nehovoriac o tom, ze snad lepsim variantom by boli dve titanovky (folie) na seba, potom by to bol efekt ako u pokovenia na 7 minut (za vyrezanie okna a nalepenie chcel dalsie dva tisice, co je 50% ceny, co to stalo bez toho ;) ). ta titanovka vyzera ako pokovenie, nie ako folia.
treba ale mysliet este na jednu vec. ak si das dozadu taku tmu, ako na boky, clovek neuvidi cez teba brzdove svetla auta pred tebou, co moze byt dost nebezpecne. takto tie svetla uvidi. ak vo vnutri nie je svetlo, vidno iba obrysy (tiene), nie detaily.
to element. nafotit to mozme, ale ked bude svietit slnko. v tomto pocasi co teraz vidim cez okno je to o nicom. ale zase zatial mam nabliskane auto ;)
to lubos1: zajtra mi idu robit geometriu komplet. -
« Re: P 307 1.6 XS
tak nafotit by ste to mohli to by bolo super!
co sa tyka jazy v noci s pokovenim je to uplne ina liga nez folie. V Cechach som sa viezol v aute, ktore vypadalo ako pohrebny voz, malo totalne cierne pokovene vsetky skla vratane celneho, zvonku nebolo dovnutra vidiet absolutne nic, no a ked sme sadli dnu (sice cez den), tak som myslel, ze to auto nijake tmave skla nema. v porovnani s foliami je to uplne o niecom inom, cierna folia spravi v aute neprijemnu tmu a nevidno absolutne nic, o tej nacernejsej uz ani nehvoorim. -