Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
« Elektrika
hmmm mam 307SW 2.0 16V a vcera sa mi pocas jazdy zrejme resetla riadiaca jednotka , pretoze zhruba na 2 sekundy mi vypadla cela elektrika, kym znova naskocila... Bolo to v noci a v zivote som sa tak nezlakol. Myslite ze ked pojdem na 10000KM , tak sa to vyriesi load-nutim noveho software?
« Re: Drnčení za CD měničem
Pesti jsem se trisknout jeste neodvazil. Tobe to drncelo pri poklepu? Me to drnceni vznika pri vytocenem motoru (1000-2000 ot). V peugeotu mi tvrdi, ze je potreba vymenit silentblok vyfuku (rada z Francie). Pry je vyfukove potrubi hodne blizko palubce a budi to tu rezonanci. Podle me je to blbost, ale jen nejaka kravina nekde v dutine palubky. Jenze nemohu prijit odkud to je. Pristi tyden auto odvezu do servisu a odmitnu ho prevzit zpet dokud to neopravi. -
Lubos.1 14.02.03 12:25
« Re: Drnčení za CD měničem
viki307 >
No ak ti mozem poradit, skus po tom pobuchat, hlavne kym je interier este studeny, ak to bude drncat, tak je to ten isty problem.
Ale so servisom ti neporadim, lebo vyzne neviem, co mi tam robili. Ten plast je ale vyrazne pevnejsi ako predtym. Niecim to asi podlozili. problem je, ze kym som im v servise nepovedal, ze prave tento diel je problem, tak s tym neurobili nic. Ked im to ale ukazes (tresnes po tom pästou pred nimi :-) , tak to mozno pochopia. -
« Drnčení za CD měničem
TO LUBOS a ostatní: Jak mozna vite, tak resim drnceni palubky pred spolujezdcem. Zkousel jsem to poslouchat a je to mozna nekde jako by za CD menicem (menic sice nemam, ale je to v tom prostoru) Vim, ze Lubos psal, ze mu to odstanili. Ja jsem byl vcera v servisu a neprisli na nic a auto mi s usmevem vratili. Pry vsechno utahli, ale mozna to pry dela silentblok vyfuku, ktery rozvibruje palubku. Lubosi, muzes mi rict co tam presne provedli, ze to prestalo? -
« Re: Vaše zkušenosti
Dneska jsem bedlive naslouchal to cvakani a jsem si na 100% jisty, ze je to skryte pod PP blatnikem, nekde blizko u uchyceni predniho skla. Asi to bude ten ventil, jak jste mi radili. Bohuzel se tam bez montaze blatniku nebo podbehu nedostanu. Necham to na servis :-(
Drnceni v palubovce se ozyva nekde vevnitr. Osahal jsem vsechno co mi radil Lubos, ale tam to asi nebude. Je fakt, ze jeji bocnice u PP dveri je poradne volna.
Co se tyka toho SW. U ceho Ti ho menili?

Rano bolo -2°C, sadol som do auta, nastartoval a pomaly som sa rozbiehal. Auto samozrejme dusi par desiatok metrov, co vsak nie je problem, lebo je to studene...ale ked som preradil na dvojku a pridaval som, zacalo mi nieco dost silno buchat od motora, pricom sa este viac pridusil. Potom to prestalo a vsetko bolo OK.
Volal som do servisu a spomenul som im to, samozrejme o tom este nekdy nepoculi :-(
Vraj to daju na diagnostiku. Ta samozrejme neukaze nic. Nemali ste niekto takyto problem? Dik.