Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
maky29 24.10.06 10:38
« Bez nadpisu
Ja mám na 307 okolo 17 000 km za necelého trištvrte roka a aj keď nie som nadšený kvalitou, zatiaľ sa to dá. To búchanie na zadnej náprave mám tiež a zdá sa mi že je to s príchodom zimy.... viac ma štve že pri naštartovaní sa z priestoru motora ozve nejaká vibrácia, a tiež pri pridávaní a uberaní, už mi to aj pozerali, zastriekali nejakým silikónom niekde pri uchytení motora, ale robí to zas.. začalo zase po nejakých 5000 km. Najväčšia bomba je ale to, že pri cúvaní a poémalom brzdení počas parkingu sa občas ozve taký zvuk od zadných bŕzd akoby som mal sedliacky voz.... :shock:
Ešte malý dotaz, je radenie rýchlostí v HDi verziach 1.6 iné ako v benzínovej 1.4? Ide mi o to gumené radenie, či majú HDi verzie presnejšiu kulisu a tak... -
« Bez nadpisu
Chyby su, kazde auto okrem niektorych japoncov ma, ja akurat idem do Peugeotu tesne pred vyprsanim zaruky a mam nasledovne:
- Pri brzdeni medzi 120 - 100 a potom medzi 60 - 30 velke vibracie volantu - zvlnenie brzd kotucov
- zaseknuty pas na strane vodica
- obcas zvonivy zvuk z vonkajsej strany pri urcitej rychlosti - ako nejaky uvolneny kovovy predmet
- pri prechadzani vytlku klepavy zvuk od zadnej napravy
- Posilovac - zopne sa po nastartovani az po niekolkych desiatkach sekund, a obcas vypadava pocas jazdy - asi malo kvapaliny -
« Brzdy
Zdravim,
Posledny tyzden som spozoroval ze po stlaceni brzdoveho pedalu, ked ho chcem uplne stlacit tak ako keby tam bol nejaky "spinac" pod nohou.
Mozno tam je nieco uvolnene... opticky som nan pozeral ale nic nevidno
Nestretol ste sa s tym niekto?
307SW 1.6 benzin 5/2005 12500km
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jinak sterace "nevrzou" a okno je zevnitr ciste.
Chce to za 1x sezonu vymenit u steracu gumicky a okno zevnitr 1x za rok vycistit.
Spis mam problem mastneho okna u Fabky.