Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Elektrina
Neviem ci sa to uz niekomu stalo, ale mal som auto asi 3 hodiny v -5 vonku. Prisiel som, otvoril dialkacom. Idem startovat a pri prechode z 1-2 zhasla cela elektrina. Radio, svetla, vobec nic. Ani dialkove. Auto vyzeralo uplne bez elektriny. Tak som okolo neho stepoval, ze zavolam Peugeot assistance a v tom zabral na dialkac a normalne zafungoval. Odvtedy sa mi stalo tiez po kratkej jazde a teplote asi 3 nad nulou, ze ked to stalo 2 hod, neslo otvorit dialkacom ale nastartovat potom islo. Nestretol sa s tym niekto?
-
"-- skrytý --" 19.10.03 12:20
« Čelné sklo
viete mi povedať, akú presnú konštrukciu má čelné sklo? počul som, že je zložené z dvoch vrstiev, medzi ktorými je tretia a to z nejakého kovu. (atermické sklo) pýtam sa, lebo sa mi objavili z ničoho nič jemné puklinky, ako keby bol na skle vlas. a tiež preto, lebo zvnútra mám nalepenú GSM anténu. signál mi nezlepšuje, skôr naopak - po vybratí telefónu z handsfree sady mám signál o mnoho lepší. -
« 307SW
Zatial mam najazdenych nejakych 2500km a viac menej bez problemov. Okrem takych drobnosti, ze mi preskakuje packa blinkra a ukazovatel stavu oleja na displayi sa hra na nahodu, ale ako som videl, to tu ma viacero ludi. Dufam, ze mi to v servise spravia.
Mam ale jeden problem, o ktorom som tu este nevidel pisat. Vzdy rano to citim, ked mam len polozenu nohu na brzdovom pedale. Ked schadzam z kopca (konkretne z podlazia na podlazia podzemnej garaze), tak mi nieco akoby uvolnene niekam akoby zapadlo. Citim to ako som uz pisal ako take lupnutie cez brzdovy pedal. Nestretol sa s tym niekto??? Inak cez den a pocas jazdy mi to uz nerobi. -
« Světe div se, ale žadne problemy
Mam 307 teměř půl roku, najeto 10000km. Hned na novem vyměnily posilovač řízení, protože tekl. Od té doby žádne problémy. Sem tam nějaké zavrzání, když jedu přes koleje, ale jinak nic. Žádné třepání volantu a nic podobného. V interieru, když jsou nějaké zvuky a hledám o co jde, díky tomuto fóru jsem se stal paranoidní, co se zvuků v autě týče, je to nějakej kaštan, nebo jiná blbost, kterou tam nechá dcera. Jsem spokojenej a doufám, že to vydrží. -
Lubos.1 15.10.03 11:55
« problemy s 307
Mne sa podarilo viac menej vsetky vaznejsie problemy vyriesit pocas zaruky. Vrzganie a vsetky divne zvuky som si vyriesil sam.
Ostal mi jeden zavazny problem, ktory sa zacina zas prejavovat.
Pri stidenom motore vzdy rano to dusi a pri akceleracii nieco niekedy buchne par krat za sebou s motora. Mierne dusenie pri uplne studenom motore by som pochopil, ale pri stlaceni plynu sa akoby privod poliva zastavil a este tam aj nieco buchne...
Ak je to sposobene svieckami, tak ich idem o chvilu menit (mam uz skoro 53 000 km), ale to by asi blblo stale, nie?
Pocul som nazor, ze by to mohol byt problem nejakeho meraca teploty nasavaneho vzduchu, ktory je vadny, ale neviem...
Nemate niekto podobny problem? (motor 1.6 benzin)

Při ceně toho auta to není tak velká položka a v zimě na sněhu se může vypnutí ESP+ARS hodit.