Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
-
« Caute pežoťáci...
Má niekto skúsenosť s klaksónom? Mne niekedy trúbi, niekedy nie, ako sa mu chce... Štve ma, že netrúbi, keď to najviac potrebujem...
Mimochodom aj cd menič blbne, keď prehadzuje cd, zasekne sa, začne blikať a je nefunkčné, musí sa vypnúť motor a po čase sa to spraví...
Luboš1, dík za typ o vŕzganí sedačiek... -
« Re: drnčanie
Hej to je presne ono. No vidim ze uz som v klube s drncajucimi, vrzgajucimi a piskajucimi vecami. Som dufal ze budem vynimka a na mojom P307SW to uz nebude blbnut. Minule mi aj volant triasol pri 130 (bol som plne nalozeny) tak som si hned spomenul na toto diskusne forum :).
Inak pre info. Davnejsie som tu spominal, ze mi hra autoradio strasne slabo (mal som bo bezne na 18tke) problem vyriesili nahranim spravneho software k radiu. Hned zacali hrat aj zadne, su o dost silnejsie basy a teraz radio pocuvam bezne na 8icke.
PS: 5te dvere mi nastastie este nezacali blbnut. -
kam chodis do servisu ? nech im to nemusim vysvetlovat nanovo :)
ja som so sedackami spokojny, akurat laktova opierka mi pride moc vysoko a zle sa mi potom radi, takze ju mam hore.
no a najhorsie je ze mam prestavbu N1 a ta mriezka hrkoce jak blazniva. uz sa ju chystam dat doprdele.
-
Lubos.1 10.01.04 15:42
Ja s prijmom radia ziadny problem nemam, ani ziadne vyhrady k ovladaniu. Repro je o nieco inom, ale da sa to vymenit. Ja som sa ale nakoniec na to vykaslal.
K sedackam asi tolko, ze po skoro 2 rokoch mam dost presedeny sedak (ale to bude asi vahou :-) . Mam problemy s chrbtom a napriek tomu povazujem sedacky za pomerne slusne, aj ked by som privital nastavitelnu bedrovu opierku. -
Tak sa pripajam aj ja... Mam 307 Break 1.6 a drnci mi to rovnako pri 1600-1800 otackach. Ak budete vediet ako na to napiste...dik
AD: Radio: Mam zabudovane CD Clarion, ale to je desne... Prijem FM otrasny a repro hamba sama o sebe... Ked to mam na 6-7 hlasitost, vsetka rezonancia citit vo dverach, kde mam polozeny laket...
AD: Sedacky: Predtym som mal Fiat Punto a v nom sa sedelo urcite lepsie a navyse malo bedrovu opierku. V 307 ma boli chrbat aj ked prejdem 5 km...
Mate podobne problemy? :o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!